bstulic Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Corium.si Imajo vse za čiščenje in nego usnja.
cikadina Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Ima kdo kaksn domac recept za ciscenje belega usnja? baby robčki, nesejo ene 98% umazanije dol brez problema. Zdej če je pa res ful kakih zasušenih žužkov, pa da ma usnje ni prav gladko, mogoče kak blag detergent in zelo mehka odrabljena zobna ščetka Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 Jst fuknem u banjo, dodam malo šampona za telo, 2-3 ure namakanja, z gobo odrgnem mušice, svinjarijo in dam sušit (ne na sonce). Ko je čisto suh premažem z zadevami za nego usnja. Najcenejši probiker ima že preko 50kkm pa je še vedno kot nov (ko je spucan)
StaraFeltna Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 baby robčki, nesejo ene 98% umazanije dol brez problema. Zdej če je pa res ful kakih zasušenih žužkov, pa da ma usnje ni prav gladko, mogoče kak blag detergent in zelo mehka odrabljena zobna ščetka Ščetko narediš ultramehko pod vročo vodo. Raje se izogibam ko pa ni druge je pa finta zakon.
moto rider Objavljeno November 20, 2014 Opozori Objavljeno November 20, 2014 (popravljeno) Nega za gladko usnje, obuvala in jakne z Gore-Tex mambrano, trobice, šotore itd... Najboljši (pravijo strokovnjaki) je Collonil NanoPro sprej Malo manj boljša, a odlična in nič manj slaba je mast Collonil Nilfitt Odličen pa je tudi čebelji vosek (ki ga uporabljam sam za vsakoletno "obnovitev" Gore-Tex obuval in moto oblačil) Moč jih je dobiti v trgovinah Alpina, Peko, Ara itd... Popravljeno November 20, 2014. Popravil moto rider Scarlett in ciciban 2
Snečer Objavljeno November 20, 2014 Opozori Objavljeno November 20, 2014 Kje pa se dobi tjulnova mast?
Snečer Objavljeno November 21, 2014 Opozori Objavljeno November 21, 2014 (popravljeno) Eskime vprašaj Ne butca špilat. http://www.negaobutve.si/kreme-in-lo-ila-za-nego-in-impregnacijo-obutve.html http://www.negaobutve.si/kje-najdete-nase-produkte.html tu je seznam, kje v sloveniji se da kupit robo Popravljeno November 21, 2014. Popravil Snecer KLOVN 1
'.' Objavljeno November 22, 2014 Opozori Objavljeno November 22, 2014 Jebote tjulen hajoktejn in Bostjan L 2
moto rider Objavljeno November 22, 2014 Opozori Objavljeno November 22, 2014 Še tole; Osebno, in že vrsto let, vsako pomlad pregonim svoj & 1 kombinezon z voskom Renapur ali kakšno drugo mastjo na osnovi čebeljega voska. Usnje je po tem voljno, prožno, vodoodbojno in Samo povem - in nič drugega. Sem zadovoljen. Zelo! :yes: (Pa še poceni je.)
cikadina Objavljeno November 22, 2014 Opozori Objavljeno November 22, 2014 Leather Master oz. Dainese čistilo in negovalna krema je tudi kr v redu zadeva. sicer čistilo je za drobovje žužkov totalno neuporabno, nese dol pa kar je maščobe. kremica se mi pa zdi fajn, ni pol nič mastno, kot recimo če z kako kremo za roke mažeš. tako da letos sva naredila, tako da, smo spucali z baby robčki, pol sm na hitro še obrisala s čistilom od leather master in pol vse skupi še s to kremico namazala. Zenkrat sta še oba kombinezona lepa.
Matori Hanzo Objavljeno December 3, 2014 Opozori Objavljeno December 3, 2014 Kje pa se dobi tjulnova mast? Zahvaljujoč dobremu Bogu in gospodu E. Leclercu (v poljubnem vrstnem redu)
GP-1 Objavljeno December 3, 2014 Opozori Objavljeno December 3, 2014 Zdravo! Imam Dainese dvodelni usnjeni kombinezon in me zanima kako in s čim bi očistil notranjo podlogo, ki je neprijetnega vonja!
semering Objavljeno December 3, 2014 Opozori Objavljeno December 3, 2014 Zdravo! Imam Dainese dvodelni usnjeni kombinezon in me zanima kako in s čim bi očistil notranjo podlogo, ki je neprijetnega vonja! 1X / teden se umij!! :yes: (sorrčy!!) Resno; V čistilnico jo nesi.
Zivnorc Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 .... ja za koga zdej to misliš ... zanj al za kombinezon? ... bodi natančna ..
pajkica Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 lej, vse piše..... a je treba filozofirat?
John2005 Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Danes sem malo preveril moj usnjen kombinezon in ugotovil da se je na njemu nabrala plesen. Iz usnjenih delov sej jo preprosto odstranil z krpo. NE vem pa kaj naj naredim z tekstilnimi deli. Ima mogoče kdo kakšen nasvet. Hvala.
cikadina Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 kis uničuje plesen, tko da jst bi na tvojem mestu dala alkoholni kis (tisti za vlaganje) v eno pršilko in fajn našpricala. nej se pa zadeva pol res dobro posuši. pa če ti to visi v kaki omari mogoče ne bi bilo slabo kak tisti razvlaževalec dat notr.
Hytech Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Belilo-varekina, ne premočno in ne preblago mešanico narest, pa not pustit nekaj časa, da požre to piz****! Pa tekstil potem isto, še dodatno nekajkrat-dolg program, še na visoko temperaturo v pralni stroj,da se ta shit uniči! Pa v prostoru kjer imaš te cunje boš moral vlažnost znižat,ker jo imaš očitno preveliko
John2005 Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 A lahko usnjen kombinezon dam kar v pralni stroj ????? Ker tekstilnih všitih delov se ne da odstranjevat?
Hytech Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Glede na to,da imaš plesen gor, je priporočljivo ga s temperaturo obdelat, pa vseeno das belilo zraven pranju,da temp+belilo to plesen in ostalo odstranita kot se spodobi... Odloči se pa sam
MiNa Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Načeloma da. Na notranji strani imaš sigurno kje našito tudi navodilo kako se lahko kombinezon čisti (pere).
sayo Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 Ne uporabli varekine pri oblekah, jaz sem kupil prejšnji teden v leclercu tole, odstranjevalec plesni brez klora dr. beckmann cena manj kot 5€ Cartman in cikadina 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se