tugamer Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz se tudi odlačam kateri skuter bi kupil :trance_33_sleep: Najbolj mi jevšeč aprilia sr 50 r ali factory :whistle: Zanima me vaše mnenej Hvala za odgovor lp tugamer
NejcZ Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Skuter je super, novi imajo Piaggio motorje, priporočam le da ne vzameš motorja z vbrizgom, ampak navadnega, na fergazer. Pravijo da naj bi bilo veliko problemov z elektroniko in vsem blablabla.. sam sem ga imel, z vbrizgom pa je delal čisto brez problemov. Vseeno pa ti priporočam navdnega! Nimaš kaj falit z nakupom, gre za ta višji rank skuterjev, kot je recimo tudi Gilera Runner.
50ccm Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Skuter je super, novi imajo Piaggio motorje, priporočam le da ne vzameš motorja z vbrizgom, ampak navadnega, na fergazer. Pravijo da naj bi bilo veliko problemov z elektroniko in vsem blablabla.. sam sem ga imel, z vbrizgom pa je delal čisto brez problemov. Vseeno pa ti priporočam navdnega! Nimaš kaj falit z nakupom, gre za ta višji rank skuterjev, kot je recimo tudi Gilera Runner. Tako kot ti je povedal bos z nakupom zadovoljen :worship:
tugamer Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) Se pravi naj vzamem sr 50 r ??? Pa še nekaj.. Zanimam me končna orginalnega motorja pa npr. brez blokad ali z drugim izpuhom ! :rolleyes: Hvala za odgovor Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil tugamer
NejcZ Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Tam nekje 80. Tisti ki so na fergazer imajo kurbl.
50ccm Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 men gre runnerca neki mnde ista masina 90 po stevcu! samo brez blokad
tugamer Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Sei to ie sr 50 r ane ? Ali nima el. vžiga ? Edino števc ma slabši če se nemotim... :closedeyes:
NejcZ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Imajo vsi elektroštarter, samo poglej. Eni imajo elektronski vbrizg goriva, tisti nimajo kurbla.. če se ne spoznaš ravno, lahko po tem prepoznaš. T pa kupi navadnega, z fergazerjem. Ni nič slabši, manj elektronike, gre pa nič manj. Teoretično je manj možnosti za to da se kej pokvar. SR 50 R Factory ima vbrizg. No go. Nevem točno , navadna sr50r potem verjetno nima ja. Sej boš videl ko boš kupoval.
_LuX_ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Sam a ni tko da tale z ele. vbrizgam pokuri ful manj?
NejcZ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Ah, ka pa vem.. js sm ga mel, pa je res sicer kuru ful mal, ampak ni blo neke razlike glede na navadnega. Original če so prov nastavljeni kurijo vsi ful mal, ene 3 litre (tolk k men zdej 125-ka heh). Maš pa tud one čist razštelane.. kolega je mel Runnerco komplet original predelava :krneki: Pa je kurla cirka 6 litrov na 10km. Zdej ma pa 70-ko notr (sporta), pa večji fergazer, pač čist natunan sport pa mu manj kot 5 kuri.
tugamer Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Aha hvala za odgovore :closedeyes: Edino to kar je poraba sem tutdi jas slišal da un manj pokuri...(ampak če ni velke razlike NP). Drgač pa blokade ti na servisu vn vzamejo. Zanima me koliko to stane (odvzem blokad), pa končna po odvzetih blokadah :worship: Lp
NejcZ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Recimo da ti bo računu eno delovno uro, poglej kolk majo cene. Pol pa nekje 75-80, po števcu verjetno mal več.
tugamer Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Aha hvala.... Kolk pa je to realne hitrosti (75-80) ?? lp
tugamer Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Kaj pa menite o apriliji rs 50 ?? :trance_33_sleep:
moto007 Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) zdravo ..sem nov na forumu in me zanimajo mnenja za skuter SYM EURO X kvaliteta , in ce se nasplosno kaj kvari in te zadeve .. me zanimajo mnenja uporabnikov tega skuterja .. skuterja nebom predeloval in podobne reci ..za mestno voznjo in tut da potegne v kaki hrib normalno .. hvala Lp Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil moto007
Markko Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 Včasih sem meu sym jet 50 skor isto kot euro x. Če ga nemisliš predelovat potem neboš imel težav.
tugamer Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 Kaj je sedaj boljše Aprilia SR 50 R ali Yamaha Aerox ?? :eek:
NejcZ Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 Če si večji kot 175 bo Aerox absolutno premejhn. Drgač pa sta oba dost dobra, vzami kar ti je lepše.
NejcZ Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 Pol bo super :) Js ti pol Aeroxa priporočam, k je po mojih izkušnjah bl okretn.. mel sm pa aprilio, pa je tud ena 1. Aeroxa vzami :)
tugamer Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Sam a ni Aprilia hitrejša pa močnejša (več HP)? :whistle:
NejcZ Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Isti šmorn je,edino Aerox gre mal manj original, ker nima resonančnega izpuha... auspuh menjaš pa je to to!
tugamer Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Aha. Thx. :topic: dei k lih vem kwa kupt mi pa duma težijo...(starš) :hmm:
Jernej125ccm Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Povej finančno stanje pa ti bomo svetovali ;) Če si bolj za skuterje potem AEROX če si pa pristaš nas ''menjalcev'' pa kupi aprilia rs,yamaha tzr :wub: ali pa APN 6 :wub: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se