ssport Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 kaj vam je boljse aprilia rs50, yamaha tzr50 ali malaguti drakon ali rieju rs2 matrix
peroVXR Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 (popravljeno) Gilera na svoji uradni spletni strani pravi, da naj bi imel Nexus 300i.e 22,4KM pri 7.250 obratih.Pri PVG-ju imajo torej napačne podatke, jih pa moram pohvaliti (tiste v Ljubljani) saj sem ne dolgo nazaj kupil nekaj rezervnih delov in so imeli vse na zalogi in bojda naj bi bilo še bolje v prihodnosti. worship.gif Ajoj :( to je malo švoh glede na težo. Škoda ker je motor res lepotec :wub: Nč bo kar 200VXR ostal v načrtu. Hvala za vse informacije. lp Popravljeno Marec 24, 2009. Popravil peroVXR
666 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 kaj vam je boljse aprilia rs50, yamaha tzr50 ali malaguti drakon ali rieju rs2 matrix yamaha tzr 50 :whistle: . drugače pa o tem že obstaja tema
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) kaj vam je boljse aprilia rs50, yamaha tzr50 ali malaguti drakon ali rieju rs2 matrix aprilia se mi zdi takšna [colour=yellow]spizdjena[/colour] po slikah za tiste zadnje dve mi pa firmi nista najbol...nwm no...če bi se jaz odločil bi se odločil za tzr vendar bi se mogoče spremislil ko bi videl aprilio rs 50 v živo :evilgrin: ... Popravljeno April 21, 2009. Popravil ARMANY
ToMo19 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Pozdravljeni! Mene zanima predvsem Aprilia Leonardo 4t an... -kupil bi rabljeno do 1000eur... -kaj moram paziti pri nakupu (slabosti tega skuterja)... -kakšna je kej vožnja z dvema osebama" se pravi 2 osebi po 80kg",hitrost,hlajenje motorja... -kakšni so kaj pospeški tega motorja,saj nočem da bi v prometu delu gužvo imel sem že Gilero Runner 50 ter Aprilio RS50 oba sta bla predelana, sedaj nočem imeti več opravka z predelanimi motorji.Želim si skuterja ki naredi približno 80km na mesec brez problema,polovico od tega mestne vožnje... -ALI MI GA SPLOH PRIPOROČATE! mogoče kakšnega drugega...!! imam izpit samo za H kategorijo!! (se opravičujem če je kje že napisano...sem novinc tukaj) ČIM VEČ ODGOVOROU! HVALA lp! .)
Markko Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Leonardo mislm da je sam 125cc + tko da s H katogorijo bo bl težko.
ToMo19 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Leonardo mislm da je sam 125cc + tko da s H katogorijo bo bl težko. ja vem to najrajš bi meu skuter ki se vredo pelje nepredelan...ampak od 50ccm ne moreš pričakovati kaj veliko...zato sem imel v mislih leonardota 125čeprav niam izpita -Kaj pa če bi registriru leonardota pod 50ccm,potem bi spadu pod 50ccm in dejansko bi imel izpit zanjga ali je možno kej takšnega ali podobnega ???
pugica Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Zanimam se za nakup nove50 kubične Gilere ,kaj menite,glede na ceno 2430€ :blink: in kvaliteto ?
50ccm Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Zanimam se za nakup nove50 kubične Gilere ,kaj menite,glede na ceno 2430€ :blink: in kvaliteto ? Odlična izbira kvaliteta odlična pri 12000 niti najmanšega problema.
ToMo19 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Zanimam se za nakup nove50 kubične Gilere ,kaj menite,glede na ceno 2430€ :blink: in kvaliteto ? Gilere so ene izmed vrhunskih skuterjeu,sploh Runner model jaz sem bil znjim še kar zadovoljen. Glede cene je pač tk,cena je visoka ampak je skuter tudi nov --če pa misliš imeti motor za samo kakšno leto pa rajši kupi rabljenega ter pelji seboj enega ko se spozna...
urkourko Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Lep pozdrav! Sem nov in nisem ravno expert za skuterje, in me zanima, če se splača kupit kaj rabljenega za cirka 800-1000€. Najprej sem bil prepričan za 2-taktnega kitajca(novega, Baotian oz. Superking), po nasvetih na tem forumu se nagibam k rabljenim, sam so letnik 01-03, imajo tud po 23000 prevoženih km. :blink: Zanima me, če se splača kupit takega rabljenega skuterja(konkretno se mi najbol dopade Aprilia sr-50 ditech), nič predelanega(lahko drug auspuh), samo blokade zunaj in da je redno vzdrževan. Ali se res bolj kvarijo kot sem nekje slišal(te Aprilie)? :glare: Hvala!
Roky994 Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) Lep pozdrav! Sem nov in nisem ravno expert za skuterje, in me zanima, če se splača kupit kaj rabljenega za cirka 800-1000€. Najprej sem bil prepričan za 2-taktnega kitajca(novega, Baotian oz. Superking), po nasvetih na tem forumu se nagibam k rabljenim, sam so letnik 01-03, imajo tud po 23000 prevoženih km. :blink: Zanima me, če se splača kupit takega rabljenega skuterja(konkretno se mi najbol dopade Aprilia sr-50 ditech), nič predelanega(lahko drug auspuh), samo blokade zunaj in da je redno vzdrževan. Ali se res bolj kvarijo kot sem nekje slišal(te Aprilie)? :glare: Hvala! Raje vzemi rabljenega (piaggio, gilera, aprilia, yamaha. .) ), kot pa novega kitajca. S katerim koli od teh neboš falil Drgač pa aprilia je fajn (tud sam lastnik RS ) vendar če jo boš uzel, raje vzemi navadno (z uplinjačem) kot pa einspritz (direktn vbrizg goriva--> di-tech). Že z tega vidika če boš hotu jo kdaj predelat je to pr "navadni" dost lažje in ceneje :naughty: Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil Roky994
pugica Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Odlična izbira kvaliteta odlična pri 12000 niti najmanšega problema. Gilere so ene izmed vrhunskih skuterjeu,sploh Runner model jaz sem bil znjim še kar zadovoljen. Glede cene je pač tk,cena je visoka ampak je skuter tudi nov --če pa misliš imeti motor za samo kakšno leto pa rajši kupi rabljenega ter pelji seboj enega ko se spozna... hvala za odgovore , kupiti nameravam samo novo in čakam na popust,vsaj tako so mi rekli v nekaj trgovinah.
pugica Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 kje je dober servis za gilere ,da ti potem tudi blokade odstranijo kot je treba in koliko časa moraš pustiti tam motor ? že vnaprej se zahvaljujem za odgovore
Mikey Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 (popravljeno) kje je dober servis za gilere ,da ti potem tudi blokade odstranijo kot je treba in koliko časa moraš pustiti tam motor ? že vnaprej se zahvaljujem za odgovore tudi meni bi zelo koristil odgovor na tole uprašanje, pa morm rečt da je runnerca res dobra izbira Sam sm jo kupu pred dobrim mesecem, med tem ko si je prijatelj pred kakšnima dvema tednoma priskrbel aeroxa in mi gilerca bl odgovarja =). Pa glede servisa... u Ljubljani ali njeni okolici če je možno. Koper bo tud kul =) Popravljeno Maj 11, 2009. Popravil Mikey
zziga Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 (popravljeno) iz motosveta. Jaz sem Piaggio servisiral pri TIMmg na Dolenjski cesti 11 in Piaggio center na Celovški 40. TIMmg je cenejši, kateri je pa "boljši" pa nisem prepričan. Če poznaš serviserje se da marsikaj zmenit, čeprav je v TIMmg verjetno več površnosti kot v Piaggio center. piaggio/gilera isto sranje še piaggio servisna mreža http://www.pvg.si/index.php?page=servisna_mreza&nav=14 Popravljeno Maj 11, 2009. Popravil warum
50ccm Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 tudi meni bi zelo koristil odgovor na tole uprašanje, pa morm rečt da je runnerca res dobra izbira Sam sm jo kupu pred dobrim mesecem, med tem ko si je prijatelj pred kakšnima dvema tednoma priskrbel aeroxa in mi gilerca bl odgovarja =). Pa glede servisa... u Ljubljani ali njeni okolici če je možno. Koper bo tud kul =) Krsko
Puse Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 (popravljeno) lp pozna kdo kako trgovino za prodajo rabljenih 50ccm koles slučajno ? (kako se imenuje...) hvala Popravljeno Maj 11, 2009. Popravil Puse
50ccm Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 lp pozna kdo kako trgovino za prodajo rabljenih 50ccm koles slučajno ? (kako se imenuje...) hvala Motohit krsko. No ubistvu tam so bol motorji nad 50ccm ampak sm tut že neke skutrčke vidu tam
izmislisinekaj Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 hej hej.še ena novA tukaj (: v kratkem (drugo leto.. ) mam namen kupit skuterja. zanima me kaj najbolj priporočate glede na to, da sem bolj na bregu doma in da nimam še nikakršnih izkušenj z motori.. zelo zanimiva mi zgleda aprilia rs 50, pa me tudi zanima kako je kaj z temi blokadami, nadalnjimi predelavami.. no, bila bi hvaležna če bi mi kdo svetoval;) lp, d.
zziga Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 rs 50 = sport, ne skuter za u brek priporočam skuter s piaggio mašino, sam sm iz rovt doma pa se z zablokiranim vozim 45-50 km/h u hrib.
Gasperr Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 hej hej.še ena novA tukaj (: v kratkem (drugo leto.. ) mam namen kupit skuterja. zanima me kaj najbolj priporočate glede na to, da sem bolj na bregu doma in da nimam še nikakršnih izkušenj z motori.. zelo zanimiva mi zgleda aprilia rs 50, pa me tudi zanima kako je kaj z temi blokadami, nadalnjimi predelavami.. no, bila bi hvaležna če bi mi kdo svetoval;) lp, d. al si se zmotla pa si misla sr 50? rs 50 sr 50
izmislisinekaj Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 al si se zmotla pa si misla sr 50? rs 50 sr 50 ne, ne rs 50 sem mislila.. ali pa yamaha tzr 50, nekej od teh dveh
radirka Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Ampak to ni več skuter, ker ma prestave. Znaš pretikat?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se