Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Nova Vespa GTS 300

2. Vespa px50

3. Električni skiro 1 2

4. aprilia rx 50 ali sx 50? 1 2

5. Izpuh Arrow 1 2 3 4

6. Lamelni ventil

7. nesreča 1 2 3 4

8. Sym Joymax 250ccm DA/NE?

9. Dost mam! 1 2 3

10. YAMAHA Slider 1 2 3

11. cpi ali yamaha 1 2

12. Prodam CPI SM 50 Supermoto

• Zadnje objave

• MARE 65
        Za to podalpsko deželico, ki jo imamo sicer mimogrede vsi radi, je upanje samo, če vso, eno in isto golazen, ki nas nateguje že 30 in nekaj let, naženeš u 3pm.
      • franc
        Stvar je v tem, da dejansko nihče ne ve o čem se sploh pregovarjajo, ker nihče ni prebral zakona. Tudi nihče od pametnjakovičev, ki so se kurčili na tv. Tudi jaz ga nisem, ker mi ni bilo vredno. Par referendumov nazaj, je bila "debata" na področju, ki ga poznam in edino kar lahko rečem 🤮, dejansko samo eno debilno lapanje, zakona pa ni prebral nihče, ne tisti za, ne oni proti. Lp
      • ADVENTURETIM
        Ja...objava zaporednih vin stevilk, s strani iste osebe,ki je objavila prvotni post. Zanimivo res. Ocitno nekateri lastniki vedo vec, kot distributerji.  Ma naj vsak sam presodi,kaj je res in kaj ne. Jaz sem naredil poizvedbo pri viru samem.
      • MiNa
        Na zadnih objavljenih slikah se lepo vidi kako namestiš, da ni napoti maticam na verižniku. Tudi CB500 ima matice zelo blizu oboda verižnika, vendar ni problema. Nameščeno imam pod podobnim kotom kot na tej sliki.
      • DAMI34
        ne, je pa objava v kateri sodeluje veliko lastnikov kove motociklov
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!