Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Deli za Italjeta - kupim 1 2

2. CDI za scooterja

3. KUPIM-PRODAM

4. PIAGGIO ZIP50

5. yamaha tzr 50

6. CPI Aragon

7. kateri masiven skuter

8. izpuh

9. Polž

10. Problem z vžigom

11. Piaggio NRG mc2 - nekaj cen?

12. Nakup skuterja za sezono 2008

13. Boost bottle 1 2 3 4 6

14. Varnost vašega motorja

15. Pomoč (Aprilia Area 51)

• Zadnje objave

• Joker
        Kaj pa kakšen KTM Freeride? Blizu hard enduri pa vendar nižji in manj nervozen. Ni pa ravno poceni...   Ali pa Beta Xtrainer. Dobra izbira tudi zato, ker je 2T in boš lahko skoraj neslišen in nemoteč. No, tudi nekateri Freeride so 2T...
      • gusar
        ČAkaš pol na urgenCI
      • DAMI34
        tale je dobra https://www.facebook.com/reel/1523310678377516
      • MBMarjan
        Vsem zvestim ljubiteljem Caponordov, bi se zahvalil za nasvete in deljene izkušnje. Posebej Šarcu za organizacijo izleta. Zaradi težav s koleni in letnico rojstva sem presedlal na Kawasakija w800. Upam, da se še srečamo kdaj na furi.
      • DAMI34
        ne bi vedel, ker me stare karjole ne zanimajo lahko je fajn, lahko ni. Vem da je potrebno, če se hočeš varno peljati menjati en kup zadev, od ležajev koles, revidirat vzmetenje, pa še potem je vprašanje če zmore, menjat kak verižnik in verigo, preverit bremze. In potem zračunaš, da si za pegi dal jurja pa pol in še toliko za vse zrihtat. Se mi ne da. Sicer niti ne vem kok je težka, kake ma dimenzije gum. V glavnem, ni to zame, verjetno za kakega majstra, ki vse naredi sam zna biti. Ampak, kot sem rekel, me ne zanima. F660 je pa že spodobna zadeva. Odvisno kako ohranjenega dobiš.
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!