NejcZ Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 ja kuker vozš če un na cbrki ne zna vozet polej ja drgač je pa po ovinkih je cbrka še mav hitrejša sm ne dost tako je
domi46 Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 tako je ja če je res nimaš kej po ovinkih sta pr bližnu glih sm se mi zdi da sm bic cbrko mav hitrejši
DIINGGO Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Kok pridejo nove gume continental pa a so dimenzije za SM 125 F seprav uspred 100 uzadi pa 130?
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 (popravljeno) Kok pridejo nove gume continental pa a so dimenzije za SM 125 F seprav uspred 100 uzadi pa 130? So dimenzije za sm tomosa ja js sm dau za Continental Conti twist Sm 110€ z montažo vred pri as domžale... Lp, Miha Popravljeno Januar 20, 2010. Popravil Kvasko
DIINGGO Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Tnx a mogoče veš kakšna je razlika med ContiTwist SM pa ContiTwist Sport SM?
impulz Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 saj ti že samo ime pove. sport je za dirkače navadno pa za navadne. pa ne glumit dirkača z 8,1kw tomosom, ker če neboš uspel dobro ogreti gume bo zelo boleče pri polaganju res, da dotičnih gum nisem še nikoli v živo videl, kaj šele da bi jih vozil... govorim na blef, vendar sem prepričan da to kar govorim je res. Kvasko 1
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 saj ti že samo ime pove. sport je za dirkače navadno pa za navadne. pa ne glumit dirkača z 8,1kw tomosom, ker če neboš uspel dobro ogreti gume bo zelo boleče pri polaganju res, da dotičnih gum nisem še nikoli v živo videl, kaj šele da bi jih vozil... govorim na blef, vendar sem prepričan da to kar govorim je res. Neke hude razlike ni kokr so men rekl... tud v ceni mislm d se pozna 2€ al kolk... sport sm je mal mehkejša sam primeta pa obe ogrete nekako tam tam... drugače impulz ne na pamet govort :glare: ... gume so izredno dobre in se hitr ogrejejo ter na dobremu asfaltu brezkompromisno držijo do samega roba... sm probu gume večkrat do maximuma enkrat celo čez kar je pa sledil je pa verjetno usem jasno... se da kr furat tomosa
DIINGGO Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 saj ti že samo ime pove. sport je za dirkače navadno pa za navadne. pa ne glumit dirkača z 8,1kw tomosom, ker če neboš uspel dobro ogreti gume bo zelo boleče pri polaganju res, da dotičnih gum nisem še nikoli v živo videl, kaj šele da bi jih vozil... govorim na blef, vendar sem prepričan da to kar govorim je res. Aha no usaj en k neki odgovori k to sm že sprašvou pa noben ni mel pojma tnx
DIINGGO Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Neke hude razlike ni kokr so men rekl... tud v ceni mislm d se pozna 2€ al kolk... sport sm je mal mehkejša sam primeta pa obe ogrete nekako tam tam... drugače impulz ne na pamet govort :glare: ... gume so izredno dobre in se hitr ogrejejo ter na dobremu asfaltu brezkompromisno držijo do samega roba... sm probu gume večkrat do maximuma enkrat celo čez kar je pa sledil je pa verjetno usem jasno... se da kr furat tomosa kere se mi pol bl splača uzet ContiTwist SM al ContiTwist Sport SM
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 (popravljeno) kere se mi pol bl splača uzet ContiTwist SM al ContiTwist Sport SM Ma uzem sport sm da bo za zihr Popravljeno Januar 20, 2010. Popravil Kvasko
Ervin93 Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 (popravljeno) kere se mi pol bl splača uzet ContiTwist SM al ContiTwist Sport SM Dej si 120, 150 gor gume Popravljeno Januar 20, 2010. Popravil yourfriend11 Kvasko 1
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Dej si 120, 150 gor fume bravo majstore... al pa ene 180 zadi bo še hujš zgledal... a si kdaj slišu za ciklistiko?? zgleda da ne
Ervin93 Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 bravo majstore... al pa ene 180 zadi bo še hujš zgledal... a si kdaj slišu za ciklistiko?? zgleda da ne no ne se razburjat. Mal heca pa more bit
DIINGGO Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Dej si 120, 150 gor gume če si dam širše bo res lepši motor zgledov ampak z ožjimi prej nagneš v ovinek
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 no ne se razburjat. Mal heca pa more bit Dejansko to nekateri res delajo... sej ne rečm, zgleda hudo... sam ni pameti da daš šeri gumo na feltno narjeno za ožjo... aje*iga 100 ljudi 100 čudi če si dam širše bo res lepši motor zgledov ampak z ožjimi prej nagneš v ovinek Ja in ga tut s celim motorjem zvoziš
DIINGGO Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Ma uzem sport sm da bo za zihr Ker model maš pa ti gor?
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 (popravljeno) Ker model maš pa ti gor? Js sm meu učasih tomosa in sm uzeu navadne conti twist sm ker unih ni blo na zalogi in bi mogu čakat... Popravljeno Januar 20, 2010. Popravil Kvasko
DIINGGO Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Js sm meu učasih tomosa in sm uzeu navadne conti twist sm ker unih ni blo na zalogi in bi mogu čakat... Aha a drgač bi une uzel Js sm meu učasih tomosa in sm uzeu navadne conti twist sm ker unih ni blo na zalogi in bi mogu čakat... Kero mašino maš pa zdj?
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Aha a drgač bi une uzel Kero mašino maš pa zdj? Bi uzeu una ja... sam res ni neke razlike tko da je usen... sam če maš pa lih na izbiro pa probi sport sm... zdj mam aprilio sx 125 ki je trenutno na "obdelavi"
impulz Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 (popravljeno) Neke hude razlike ni kokr so men rekl... tud v ceni mislm d se pozna 2€ al kolk... sport sm je mal mehkejša sam primeta pa obe ogrete nekako tam tam... drugače impulz ne na pamet govort :glare: ... gume so izredno dobre in se hitr ogrejejo ter na dobremu asfaltu brezkompromisno držijo do samega roba... sm probu gume večkrat do maximuma enkrat celo čez kar je pa sledil je pa verjetno usem jasno... se da kr furat tomosa je čist res to kar sem napisal. ti si mel oboje? sport in normalno? če je guma mehkejša se hitrej obrabi .) je pa zelo težko primerjat gume, to delajo motoristi ki vozijo več kot 10let ^^ če bi obedve spravil do limita tako da bi padu bi lahko primerjal. takrat bi komaj vedu kdaj zdrsne tko da pa praviš da oboje dobro primeta... to pa je zelo zelo subjektivno. sicer nebom jaz nekaj pametoval ker sam tudi samo sklepam iz NAZIVA GUME lol vzam sport če je tak majhna razlika v ceni ja. priporočam da pogledaš malo v drugih državah, continental mislim da je šel v stečaj (sem bral nekje lani), mogoče dobiš kje znižano ornk. samo nasvet ^^ Popravljeno Januar 20, 2010. Popravil impulz
Kvasko Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 (popravljeno) je čist res to kar sem napisal. ti si mel oboje? sport in normalno? če je guma mehkejša se hitrej obrabi .) je pa zelo težko primerjat gume, to delajo motoristi ki vozijo več kot 10let ^^ če bi obedve spravil do limita tako da bi padu bi lahko primerjal. takrat bi komaj vedu kdaj zdrsne tko da pa praviš da oboje dobro primeta... to pa je zelo zelo subjektivno. sicer nebom jaz nekaj pametoval ker sam tudi samo sklepam iz NAZIVA GUME lol vzam sport če je tak majhna razlika v ceni ja. priporočam da pogledaš malo v drugih državah, continental mislim da je šel v stečaj (sem bral nekje lani), mogoče dobiš kje znižano ornk. samo nasvet ^^ Napisu sm da sm meu navadne... Sport nism probu... sem pa verjel prodajalcu ki vozi supermoto kar mi je povedal o gumah... tko da če si ti bolj pameten potem uzamem use nazaj... rekel je, da med gumami ni večje razlike in da ne z eno ne drugo nebom zgrešu ker sta zelo podobne in obe držita tko k je treba... men je navadna držala do roba, se segrela hitro in nasploh sm biu zadovoljen... to je pa tut use kar pravim in vem da imam prav ... so pa držale gume 9000km pol je blo pa fertik z njimi... sport domnevam da bi šla še prej... Aja guma zdrsne takrat ko ji zmanka roba, če ne prej... čez rob mislm d se nobena ne pelje ... men je šlo do roba... enkt sm pa preveč in sm biu na tleh Popravljeno Januar 21, 2010. Popravil Kvasko SupermotoRace 1
Noiser69 Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Js sm tut mev navadne ContiTwist SM pa so(tk ko je kvasko reko) zdržale do konca, se segrele hitro ... tk da z navadnimi ne bo noben nč faliv! SupermotoRace 1
xakrapovic Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Zdravo mene zanima kateri model priporočate tomos sm125 replica cup al tomos sm 125 f?
Kvasko Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Zdravo mene zanima kateri model priporočate tomos sm125 replica cup al tomos sm 125 f? Če maš €€ itk replico... širše gume, večji disk spredi... usekakor bolš zgleda... sej zdj je nova replica slabih 3k €... pred dvemi leti je biu tok navaden smf
xakrapovic Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Če maš €€ itk replico... širše gume, večji disk spredi... usekakor bolš zgleda... sej zdj je nova replica slabih 3k €... pred dvemi leti je biu tok navaden smf aaa hvala ma ne jast mislim kupit z druge roke in nvem katero bi?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se