pevecm Objavljeno Marec 10, 2010 Opozori Objavljeno Marec 10, 2010 mene sam zanima a je ta motor že prodan al se še prodaja? http://www.avto.net/ad.asp?id=3560040 A je lastnik tega motorja hodu/hod slučajno na Vegovo. Velikokrat parkiran za Vegovo sry
tadej93 Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Pozdravljeni! Zanima me, ali se splača kupit tega Tomosa za okoli 2000-2300€ letnik 08? Ali se da Tomosta tudi kaj predelat, da dobiš na končni ali/in pospeških? In, katerega bi vi izbrali če bi kupovali motor? :unsure: 1 2 Kaj pravite? lp
tadej93 Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Aja pa zanima me še, a bi bil Tomos tko, za kake mal dalše ture ( s postanki ), recimo 200-250km? Pa bi se ene parkrat vmes ustavu (ne po avtocesti) lp
Kvasko Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 (popravljeno) Aja pa zanima me še, a bi bil Tomos tko, za kake mal dalše ture ( s postanki ), recimo 200-250km? Pa bi se ene parkrat vmes ustavu (ne po avtocesti) lp Se da komot tok narest... sm naredu več takih tur sam so postanki obvetzni drugače rit stran pade... predelat se ga da... uplinjač večji (dellorto vhst 26 ali 28) in pa odmična gred druga z ostrejšimi koti odpiranja ventilov in nastavljene višine ventilov + malenkosti in nastavitve na mašini... dobiš 5 konjev več kar je veliko če gledaš da jih ima motor 10 v originalnem stanju... Se ga pa splača kupt, supr motorčk odličen glas edin na usake tolk cajta bo šu semering na vilci (računi okol 8000 km) to se je men dogajal... popravilo je enostavno, semering pa stane okol 2€... Drugih težav ni pričakovati s tomosom... Popravljeno Marec 11, 2010. Popravil Kvasko
impulz Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Primerjava; na r1 stAne semering 60€ na tomosu 2 kvasko si ti kej sprobavu meje vilic al si bol na cesti vozil po ravnem?
Kvasko Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Primerjava; na r1 stAne semering 60€ na tomosu 2 kvasko si ti kej sprobavu meje vilic al si bol na cesti vozil po ravnem? Kšnih hudih podvigov nism meu kar se offroada tiče... sem pa tja kšn kolovoz al pa makedan... drugače sm pa enkrat ponoč spregledu ležečga polcaja na cest in nanga zapelu z več kot 80 na uro... in me je kr konkretno zabil k sm pristou sam ni blo panike k sreč
tadej93 Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Aha, potem OK Kolk pa stane frgazr + odmična ?
xakrapovic Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Pozdravljeni! Zanima me, ali se splača kupit tega Tomosa za okoli 2000-2300€ letnik 08? Ali se da Tomosta tudi kaj predelat, da dobiš na končni ali/in pospeških? In, katerega bi vi izbrali če bi kupovali motor? :unsure: 1 2 Kaj pravite? lp kej ti slučajnu gledš ta motor??? http://www.avto.net/ad.asp?id=3548819
Noiser69 Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 kej ti slučajnu gledš ta motor??? http://www.avto.net/ad.asp?id=3548819 ja če je dav link od ttega ga pa že ane ...
Kvasko Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Aha, potem OK Kolk pa stane frgazr + odmična ? Frgazr ene 150€ odmična pa tut okol 100€
tadej93 Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Kvasko, hvala! Drgač pa ja, gledam un motor, sam me ta, iz Laškega bolj mika...bližje mi je + replica cup je Oni pa ni
Kvasko Objavljeno Marec 11, 2010 Opozori Objavljeno Marec 11, 2010 Kvasko, hvala! Drgač pa ja, gledam un motor, sam me ta, iz Laškega bolj mika...bližje mi je + replica cup je Oni pa ni Np, drugače pa res kar replico uzam... Usak bo gledu ker motor je res hud pa tiste široke gume
tadej93 Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 Samo, da snega zmanka, ga bom tkoj poklicu pa šel gledat
tomazin Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Samo, da snega zmanka, ga bom tkoj poklicu pa šel gledat Če te kej zanima o tem motorju me lahk dodaš na msn.. poglej pod profil.. js ga bom tudi vrjetn v kratkem prodau..
xakrapovic Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 mene zanima koliko stane prednje platišče za tomosa sm 125 f?
Stirkac Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 a nebi rajši na kak tomosov servis poklical? mogoče bojo oni prej vedli...
amp Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 a nebi rajši na kak tomosov servis poklical? mogoče bojo oni prej vedli... poklič ti kr direkt u koper u fabrko oz. prodajalno Mislim pa da ni drago
Stirkac Objavljeno Marec 25, 2010 Opozori Objavljeno Marec 25, 2010 em eno vprašanje mam. pred nekaj časa mi je spustil semering, zdej sem pa peljal na servis. tam je zgledalo vredu, so popravli. Problem pa je v tem da mi je že po poti domov naredilo isto(!!!!!)... olje pa teče po disku in potem zavora slabo (ne)prime.. a so to oni kaj zaj***, al je motor vklet? btw servis je moto center ptuj
Kvasko Objavljeno Marec 25, 2010 Opozori Objavljeno Marec 25, 2010 (popravljeno) em eno vprašanje mam. pred nekaj časa mi je spustil semering, zdej sem pa peljal na servis. tam je zgledalo vredu, so popravli. Problem pa je v tem da mi je že po poti domov naredilo isto(!!!!!)... olje pa teče po disku in potem zavora slabo (ne)prime.. a so to oni kaj zaj***, al je motor vklet? btw servis je moto center ptuj Brez panike, šenkrat nazaj pa reč nj ornk spodi zategnejo... Sm meu js isti problem... kr mal popizdi, ni druge :D Popravljeno Marec 25, 2010. Popravil Kvasko
Noiser69 Objavljeno Marec 25, 2010 Opozori Objavljeno Marec 25, 2010 Brez panike, šenkrat nazaj pa reč nj ornk spodi zategnejo... Sm meu js isti problem... kr mal popizdi, ni druge :D Mn so pa kr novo vilco namontirali
Kvasko Objavljeno Marec 25, 2010 Opozori Objavljeno Marec 25, 2010 Mn so pa kr novo vilco namontirali Men, ko se je to u 3. zgodilo sm isto kr nove vilce dubu, ki so po 20 km spet spustile. Pol so pa šenkrat komplet semeringv menjal pa ornk zmonteral pa ni blo nikol več problemov
xakrapovic Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 pred kratkim se kupil motor pa me zanima kako se nastavlja zadni amortizer?
Kvasko Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 pred kratkim se kupil motor pa me zanima kako se nastavlja zadni amortizer? dvign motor pa če češ da je bol trd zadn fedr privi un šponar ki ja spodi pri armotizeju.
Stirkac Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 Men, ko se je to u 3. zgodilo sm isto kr nove vilce dubu, ki so po 20 km spet spustile. Pol so pa šenkrat komplet semeringv menjal pa ornk zmonteral pa ni blo nikol več problemov sam ka pa je pol s temi vilcami tolk narobe? a so tolk za en k***... jao.. ce me bom vsako popravilo tolk placal sn bankrot.. potem raje neke druge zmonitram gor... pa zategvat sem probal tud neki sam-na jermen za oljne filtre pri avtu O:-) kr po domace zj je skor dihtig, eno pikico je mastno po furi...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se