Kvasko Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Mene zanima če bo kdo prodajal kakšena Tomosa junija? Replico ali navadnega. Hočem pa da ima malo km, če je navadni seveda akrapoviča.... Po kakšni ugodni ceni prosim Hahaha a fotrčk neče dat dnarja predn spričevalo vid ane hehe drugač maš na avto.netu skoz polno tomosov in sm prepričan da bo tut junija kšn še gor... Ajdiga
supermoto5555 Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Hehe sej mi je že dal za rojstni dan samo bolj malo :trance_33_sleep: Upam da bo še kaj prispeval.. Sprečevalo pa ne bo slabo hehe
xakrapovic Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe? ker pri mojem tomosu ko menjam iz prve v drugo gre manjalnik uredu ko pa želim prestavit v tretjo ne upom dokler ne ročičke menjalnika premaknem v sredinsko lego. nato komaj lahko menjam? zdi se mi kod da se je zlomil neki povratni mehanizem ki vrne ročičko v sredinsko lego. Sicer pa ko menjam je vse gladko razen tega da ko menjam v višjo ali nižjo prestavo moram vreačati u sredinsko lego? je mogoče že kdo imel takšne težave?
gišpa Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe? ker pri mojem tomosu ko menjam iz prve v drugo gre manjalnik uredu ko pa želim prestavit v tretjo ne upom dokler ne ročičke menjalnika premaknem v sredinsko lego. nato komaj lahko menjam? zdi se mi kod da se je zlomil neki povratni mehanizem ki vrne ročičko v sredinsko lego. Sicer pa ko menjam je vse gladko razen tega da ko menjam v višjo ali nižjo prestavo moram vreačati u sredinsko lego? je mogoče že kdo imel takšne težave? men je to isto začel delat in sem ga zdej na servis k nahtigalu pelov pa bo povedal kaj je narobe. popravlja ga pa tut ze skor en mesc..
xakrapovic Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 men je to isto začel delat in sem ga zdej na servis k nahtigalu pelov pa bo povedal kaj je narobe. popravlja ga pa tut ze skor en mesc.. ja sej zato nvem al ga peljem al počakam na konec sezone
amp Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 Napaka je nam znana.V najslapšem primeri je počiv blok pri prestavi ročici oz.štiftu kateri drži vzmet.Druga pa da se je delno nalomila prestavna ročica katera obrača prestavni bobn.Eno in dugo se da popravit v zglednem roku,tako da se lahko za popravilo obrneš tudi name.
xakrapovic Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 Napaka je nam znana.V najslapšem primeri je počiv blok pri prestavi ročici oz.štiftu kateri drži vzmet.Druga pa da se je delno nalomila prestavna ročica katera obrača prestavni bobn.Eno in dugo se da popravit v zglednem roku,tako da se lahko za popravilo obrneš tudi name. koliko pa bi približno stalo popravilo?
krispetric Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Zdravo sm nov na forumu iščem pa plastike za tomosa, sem ga pregledal in sem opazil da jih je TADEJ46 vzel od NEJCZ. Pa me zdej zanima če ma kdo kšne plastike (TOMOS) za prodat/šenkat. lp hvala
znj Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Sam ti predlagam, da pokličeš na Tomos in povprašaš po ceni. Če se ne motim so plastike za Tomosa nesramno poceni Jernej125ccm 1
TADEJ46 Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Zdravo sm nov na forumu iščem pa plastike za tomosa, sem ga pregledal in sem opazil da jih je TADEJ46 vzel od NEJCZ. Pa me zdej zanima če ma kdo kšne plastike (TOMOS) za prodat/šenkat. lp hvala bom pogledou mogoče pa še kei kje leži
TADEJ46 Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 bom pogledou mogoče pa še kei kje leži sm že pogledou ni plastik nč več edin še spredna pa zadna feltna rahlo poškodvana z gumami pa zadn zavorni cilinder(komplet) nov pa mam spredn pa zadni disk
merto Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Jst mam zadnji blatnik (rahlo popraskan) in ščitnike za roke (samo plastike, pobarvane). Lahko ti jih slikam. Vse skupaj ti prodam za 25€.
krispetric Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Hvala vsem za odgovore, pa dejte drugi še pogledat prosm če je še kje kej. Heh zadnji blatnik sem glih včeraj dobil od sošolca tok da ga ne rabm. Rabu bi še kšne stranske plastike. lp hvala
krispetric Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Sam ti predlagam, da pokličeš na Tomos in povprašaš po ceni. Če se ne motim so plastike za Tomosa nesramno poceni hvala za predlog sem že
merto Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Hvala vsem za odgovore, pa dejte drugi še pogledat prosm če je še kje kej. Heh zadnji blatnik sem glih včeraj dobil od sošolca tok da ga ne rabm. Rabu bi še kšne stranske plastike. lp hvala Ni problema, če vseeno kdo rabi mu jih z veseljem prodam.
amp Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Ni problema, če vseeno kdo rabi mu jih z veseljem prodam. drugače so stranske plastike od Yamahe YZ 125 letnik 200 2001. sprednji blatnik je od acerbisa predročke pa od polisporta ki so tudi poceni. za stranske plastike pa najbolš da pokličeš v tomosa al pa da se zapelješ na vič do kermaunerja.
supermoto5555 Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 A bi bil kdo tako prijazen pa bi replico slikal naravnost od zadaj in spredaj? :trance_27_notworthy: Gasperr 1
Kvasko Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 A bi bil kdo tako prijazen pa bi replico slikal naravnost od zadaj in spredaj? :trance_27_notworthy: Ma a boš ti doktoriru s področja tomos sm 125 f in yamaha wr 125 x ter o zmogljivostih, različnih pospeških, končne?? K tok cajta že drkaš okol teh motorjev, d je mislm d zadn cajt, d očiju rečš d se zapelete pa pogledata enga in druzga pa neboš rabu nobenih slik in podobno... janstyle, zziga, Gasperr in 1 other 3 1
zziga Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 (popravljeno) A bi bil kdo tako prijazen pa bi replico slikal naravnost od zadaj in spredaj? :trance_27_notworthy: pejt v živo pogledat. Popravljeno Maj 10, 2010. Popravil sinn Gasperr, Ervin93 in Jernej125ccm 2 1
supermoto5555 Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 Kvasko sm že reku pa nima časa tko da sm zato prosu ni treba kuj napadat Hvala sinn.
Kvasko Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 Kvasko sm že reku pa nima časa tko da sm zato prosu ni treba kuj napadat Hvala sinn. Ma lej sam hočm ti povedat, da boš meu tut sam bolšo sliko od vsega, ker js sm ko sm tomosa kupvou vidu velik slik, SAM ko sm ga pa v živo vidu sm se pa tkoj zaljubu... Zdel se mi je ogromen, res pravi motor in še zdj mi ni žou d sm ga kupu, mi je pa zlo žou da sm ga prodau... na ti dam še js mal slik, je navadn z power kitom, vgrajenim pri 9000km, ščitniki in ohranjen v piko, brez praskice... na slikah je meu 16000 prevoženih in sm ga kmalu po tem prodal... Mašina je pa tekla bp kljub temu da je mela tretjino več moči kot originaln... Na za lažjo predstavo, sam mal šeri gume si zamisl gor Jernej125ccm in Gasperr 1 1
Gasperr Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 hehe če maš pa akrapoviča gor je pa značiln tist črn žmigovc
Kvasko Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 hehe če maš pa akrapoviča gor je pa značiln tist črn žmigovc Ma js newem kdo je to zrisu da se direkt u žmiguc kadi... Isti problem mam pri aprilii, ko mi arrow isto seka u žmiguc, s tem da je tuki še olje zravn in je treba usake tolk cajta mal ubrisat...
impulz Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 bi rajš mel luleka na dušilcu? http://moto-team.gr/eshop/images/Husqvarna-SM-Used.jpg čist ok je .)
Kvasko Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 Kvasko sm že reku pa nima časa tko da sm zato prosu ni treba kuj napadat Hvala sinn. Lej še tole blokado sm najdu kr nardi zvok ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se