speedfighttuning Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Hupa ne dela kaj bi blo loh narobe? Štrom ima tako na stikalu in na hupi. Je hupa zanič kajne? Kje bi jo lahko kupil v Kranju? Uzemi dol sprednjo masko in poglej če je kakšen kabel odklopljen ali pa kak slab spoj, kakšen umazan konektor samo malo za ga očistit itd. Če pa si prepričan da je hupa zanič kupi novo V Kranju pejdi pogledat h Nahtigalu če ma kej na zalogi ali pa v Trgoavto Kranj Da ne boš za brezveze hodu tja gledat ti napišem še telefonski številki Nahtigal: 04 / 202 47 89 Trgoavto Kranj: 04 / 201 59 70 Pokliči na ti dve številki in uprašej če imajo na zalogi, če nimajo na zalogi pa nej ti naročijo
Motard Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Mene pa zanima kaki so pr temu Tomosu kej pospeški? Sj enga poznam ko ma tega Tomosa, pa sm se tut že pelu z nemu, sam tist je od Mlakarja bivši pa je zato zlo navit, pa nevem kaki so pospeški pr originalu, pa a se to splača kupt? (aja, pa sory če je to že blo, sam tuki je 800 strani pa se mi res ne da vsega gledat :wacko: )
speedfighttuning Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Mene pa zanima kaki so pr temu Tomosu kej pospeški? Sj enga poznam ko ma tega Tomosa, pa sm se tut že pelu z nemu, sam tist je od Mlakarja bivši pa je zato zlo navit, pa nevem kaki so pospeški pr originalu, pa a se to splača kupt? (aja, pa sory če je to že blo, sam tuki je 800 strani pa se mi res ne da vsega gledat :wacko: ) Tisti od Mlakarja gre dosti boljše od originala, na originalu lahko pričakuješ za približno tretjino slabše zmogljivosti... Lahko pa kupiš originalnega in ga predelaš
zonfii Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Zanima me, če ima Tomos SM125 Replica Cup enake zadnje vilice in tisto pušo(distančnik), na katero je povezan tudi cilinder za zadnji disk kot Tomos SM125F(navaden) ker imam težavo pri montiranju platišč iz Replice na navadnega Tomosa ker je puša na levi strani preširoka za dobre 0.5cm... Če bi si vzel kdo čas in bi mi razložil ali naredil sliko na navadnemu Tomosu sm125 kako so puše(distančniki) razporejeni na SPREDNJEM kolesu, bi bil zelo vesel, ker mi preprosto ne gre skupaj... enkrat je preveč levo, enkrat preveč desno kolo... uglavnem dobi za pir najlepša vam hvala.
speedfighttuning Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Zanima me, če ima Tomos SM125 Replica Cup enake zadnje vilice in tisto pušo(distančnik), na katero je povezan tudi cilinder za zadnji disk kot Tomos SM125F(navaden) ker imam težavo pri montiranju platišč iz Replice na navadnega Tomosa ker je puša na levi strani preširoka za dobre 0.5cm... Če bi si vzel kdo čas in bi mi razložil ali naredil sliko na navadnemu Tomosu sm125 kako so puše(distančniki) razporejeni na SPREDNJEM kolesu, bi bil zelo vesel, ker mi preprosto ne gre skupaj... enkrat je preveč levo, enkrat preveč desno kolo... uglavnem dobi za pir najlepša vam hvala. Nisem sicer še nikoli imel priložnosti v živo primerjat replice in navadnega, ampak kolkor vem ma replica drugačne zadnje vilice ker ma širšo zadnjo gumo...
ingange Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Kaj leži komu kakšna mašina po možnosti z power kitom gor ? Bi meu eno za rezervo .
budacki Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Kaj leži komu kakšna mašina po možnosti z power kitom gor ? Bi meu eno za rezervo . Kup še en motor :surrender:
rutar123 Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 Zanima me velikost frgazrja na tomosu sm 125..in premer luknje filtra ?? če kdo kej ve ?
zonfii Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 Zanima me velikost frgazrja na tomosu sm 125..in premer luknje filtra ?? če kdo kej ve ? Velikost oz. fi je 20mm, premer luknje filtra je pa 39mm če se ne motim
rutar123 Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 Velikost oz. fi je 20mm, premer luknje filtra je pa 39mm če se ne motim Se prau naj bi prjatu naroču filter fi 38mm ker 39mm ni...
Torres Objavljeno Marec 19, 2011 Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 Zakaj mi do 3 prestave lepo vleče, ko pa prestavim v 4 pa vleče zelo zelo slabo, skoraj nikamor v 5 gre pa isto kot v 4?
sennheiser Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Doma se mi vala uplinjač mikuni 28. Gre na tomosa brez posebnih predelav, edino cevko za gorivo je potrebno zamenat za dalšo. Sam sem ga rabil cca 50km. Več informacij pa po zasebnih sporočilih. Če koga res zanima, naj mi napiše mejl, da mu pošlem slike.
ingange Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Zakaj mi do 3 prestave lepo vleče, ko pa prestavim v 4 pa vleče zelo zelo slabo, skoraj nikamor v 5 gre pa isto kot v 4? Si se kaj zredil čez zimo ?
Torres Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Si se kaj zredil čez zimo ? Ne, sicer sem ga pa komaj dobil. Je možno da uplinjač ni dobro nastavljen?
ingange Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Ne, sicer sem ga pa komaj dobil. Je možno da uplinjač ni dobro nastavljen? Je možno ja . Kaj je še originalni gor ? Z originalnim naj ne bi bilo nekih probemlemov razen da se polvec zatakne. Mogoče se je kdo kaj igral z njim . Daj ga nastavit . Je pa res da od 70 kmh naprej ne vleče več tak kot bi si želeli , premalo moči pač .
Torres Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Je možno ja . Kaj je še originalni gor ? Z originalnim naj ne bi bilo nekih probemlemov razen da se polvec zatakne. Mogoče se je kdo kaj igral z njim . Daj ga nastavit . Je pa res da od 70 kmh naprej ne vleče več tak kot bi si želeli , premalo moči pač . Ma sej v bisvu do 75 še kr lepo pride pol je pa žalost haha Sem prišel do največ dobrih 90 kmh...
ingange Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Ma sej v bisvu do 75 še kr lepo pride pol je pa žalost haha Sem prišel do največ dobrih 90 kmh... Ja pol pa je to to . V optimalnih razmerah ti bo šau še amlo več ampak realnost je taka . .Zato gre moj jutri po power kit . :evilgrin:
prasec Objavljeno Marec 21, 2011 Opozori Objavljeno Marec 21, 2011 Ja pol pa je to to . V optimalnih razmerah ti bo šau še amlo več ampak realnost je taka . .Zato gre moj jutri po power kit . :evilgrin: Dej povedat, kaj boš vse zamenu? pa še cene zraven. lp
DIINGGO Objavljeno Marec 21, 2011 Opozori Objavljeno Marec 21, 2011 Jst že mam power kit noter pa je kr občutna razlika. Menu sm pa odmično gred (100€), uplinjač dellorto 28 (115€) cene niso čisto točne ker to sem menjal lani spomlad pa še delo mehankarja nekaj nanese. Pospeški so res super končna pa tud kdaj do 120km/h pridrgne drugače pa do 110km/h brez problema.
ingange Objavljeno Marec 21, 2011 Opozori Objavljeno Marec 21, 2011 Dej povedat, kaj boš vse zamenu? pa še cene zraven. lp Ja kot že večkrat napisano : Odmična cca 100 eur Uplinjač 28 cca 120 - 130 eur Plus delo Jaz bom še dal menjat verižni set , veriga bo DID zlata , pa spredne zavorne polščice bojo neke malo bol hude kot original .
prasec Objavljeno Marec 21, 2011 Opozori Objavljeno Marec 21, 2011 Ja kot že večkrat napisano : Odmična cca 100 eur Uplinjač 28 cca 120 - 130 eur Plus delo Jaz bom še dal menjat verižni set , veriga bo DID zlata , pa spredne zavorne polščice bojo neke malo bol hude kot original . Zdej pa povej kje si odmično nabavu? lp
ingange Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Zdej pa povej kje si odmično nabavu? lp Odmično se naroči iz italije . Točno od kot pa lahko vprašam , ko grem dvignit svojega ,.
zonfii Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Kako lahko pa meni po ravnini gre gladko 120 in bi pomojem šlo do 130km/h po tomosovem števcu ali pa vsaj blizu..? Je pa navaden Tomos SM125 in kolkr js vem imam samo Mikuni 26 ali 28 ferg :glare:
LooLekSLO Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Kako lahko pa meni po ravnini gre gladko 120 in bi pomojem šlo do 130km/h po tomosovem števcu ali pa vsaj blizu..? Je pa navaden Tomos SM125 in kolkr js vem imam samo Mikuni 26 ali 28 ferg :glare: Original nemogoče. Jaz sem se z YBR125 peljal 115 km/h (kolikor se spomnem), ki ima isti motor, vendar manjši upor (manjši motor, ožje gume,...).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se