zonfii Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Nevem kupil sem ga jeseni pa je tip reku da je sam ferg večji... mogoč bo pa zaribu počas pa zdej deva vso dušo iz sebe
LooLekSLO Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Nevem kupil sem ga jeseni pa je tip reku da je sam ferg večji... mogoč bo pa zaribu počas pa zdej deva vso dušo iz sebe Ja moraš tudi vzeti toleranco števca. Drugače pa , če gre tako samo z zamenjavo fergazerja, je to odlično.
zonfii Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Jah to je res sam useen kolkr ostali pravite da ga do 90-100 komi spravijo se mi kr mal smeje pač zdle ga tk zrihtam lepo pol pa tk prodam tk da če bo kdo rabu ;D
Donki Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Jah men gre 110 po ravnm pa mam drug ferg gor (28 dellorto), športno odmično pa športn filtr... Tk da če ti gre sam z drugim frgazrjom 120 ti ornk števc laže..
tunned Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 a so kakšni problemi pri tehničnemu z power kitom in z športnim zračnim filtrom?
LooLekSLO Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Saj tukaj ne merijo končne hitrosti, kot pri mopedu, zaro najbrž ni problemov. Mogoče jih zračni filter zmoti, pa še to najbrž ne.
budacki Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Saj tukaj ne merijo končne hitrosti, kot pri mopedu, zaro najbrž ni problemov. Mogoče jih zračni filter zmoti, pa še to najbrž ne. Sj ni problem v končni. Ti lahko daš na original motor drugačne prenose pa bo imel 2× večjo končno...konji pa bojo enaki, kar je seveda legalno. Tukaj bi bil tudi problem, ker so spremenjeni konji, zadeva nima homologacije ... vendar na nobenem tehničnem nimajo dynotov za merit moči, tako da se nč sekirat!
ingange Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Saj tukaj ne merijo končne hitrosti, kot pri mopedu, zaro najbrž ni problemov. Mogoče jih zračni filter zmoti, pa še to najbrž ne. Kaj lahko prilepiš par slik z večih kotov celega motora da vidimo kak zgleda z brez air-boxa z športnim filtrom . Pls tunned 1
Donki Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Brez airboxa maš lepo lukno, glih tok da 3 pere notr spravš.. Mam sam eno slikco kjer se pa ne vid tok dobr.. :closedeyes:
pevecm Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Brez airboxa maš lepo lukno, glih tok da 3 pere notr spravš.. Mam sam eno slikco kjer se pa ne vid tok dobr.. :closedeyes: bleee... grdo.. Z nečim zafilej tisto luknjo, ker zgleda kot da bi imel mašino od motorke.
Donki Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 bleee... grdo.. Z nečim zafilej tisto luknjo, ker zgleda kot da bi imel mašino od motorke. Bom bom zafilu, nč bat.. Bo saj nekje prva pomoč pa orodje.. :naughty:
ingange Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Bom bom zafilu, nč bat.. Bo saj nekje prva pomoč pa orodje.. :naughty: Ja ma res bogo zgleda berz air boxa , kot da se bo prelomo . Jaz bom obdržal air box sem se odločo . Sej konc koncev športni filter ne da nekega čudeža sam po sebi , mogoče malo zvoka tega je pa že zaradi akrapota dovolj
Donki Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Ja ma res bogo zgleda berz air boxa , kot da se bo prelomo . Jaz bom obdržal air box sem se odločo . Sej konc koncev športni filter ne da nekega čudeža sam po sebi , mogoče malo zvoka tega je pa že zaradi akrapota dovolj To je res, da skor nč ne da.. Ti pa znajo kr hitr zatežit zard filtra..
pevecm Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 To je res, da skor nč ne da.. Ti pa znajo kr hitr zatežit zard filtra.. A se ne da tko nardit da bi stari airbox obrdržal gor in ga le malo preuredil da bi notri pasal športni filter. Pač da bi škatla ostala, da ne bi blo tok lufta.
Donki Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 A se ne da tko nardit da bi stari airbox obrdržal gor in ga le malo preuredil da bi notri pasal športni filter. Pač da bi škatla ostala, da ne bi blo tok lufta. Ja na začetku sm meu orginal airbox gor in sm spredi kjer pride povezava s frgazerjom, samo tok velko lukno naredu, da je pasu športni filter notr.. Samo mam zdej sam športn filtr gor pevecm in Ervin93 1 1
Donki Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 A kdo kej ve kok ma Tomos v originalu navora??
tunned Objavljeno Marec 30, 2011 Opozori Objavljeno Marec 30, 2011 A kdo kej ve kok ma Tomos v originalu navora?? 8,2kW pri 8600 vrt./min Ervin93 1
ingange Objavljeno Marec 30, 2011 Opozori Objavljeno Marec 30, 2011 Jutri grem po svojga je končno fertik . Bom poročal kaka je razlika . Upam da bo gate trgal :naughty: Ps. kaj dela kdo v okolici MB nalepke bi si natisno svoje za tomosakija pa iščem najcenejšega ponudnika ( ker je blo dovolj odhodkov )
speedfighttuning Objavljeno Marec 31, 2011 Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 8,2kW pri 8600 vrt./min To je moč, on je uprašal za navor Nisem siguren, ampak se mi zdi da ma okol 9 Nm pri približno 6.000 obratih... Nisem siguren, zato nej pove še kdo če ma kakšen bolj točen podatek, če je ta napačen pa naj ga popravi Donki 1
tomazin Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Če koga zanima prodajam tomosa... ni več časa za njega http://avto .net/_MOTO/ad.asp?ID=4702980
Stirkac Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 (popravljeno) a kdo ve ce je lahk kaj narobe ce v vilci ni olja ker mi je dop** menjavat te semeringe vsakih nekaj mescev? hvala zdj bom pobrisval vso olje dolkernebo vso ven stelko to je plan... kaj je sploh tk retardiranega na teh vilcah da kr spusti :S Popravljeno April 7, 2011. Popravil Stirkac
speedfighttuning Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 a kdo ve ce je lahk kaj narobe ce v vilci ni olja ker mi je dop** menjavat te semeringe vsakih nekaj mescev? hvala Lahko bi dobile luft, zato raje mej notr olje
hunter6685 Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 pa mehke bodo boš mal zabremzu pa se bo do konca ugreznl
speedfighttuning Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 pa mehke bodo boš mal zabremzu pa se bo do konca ugreznl Jah, se pač ne bo vozu po prednji gumi in bo malo več zaviral na zadnjo zavoro in malo manj na prednjo Ne, sej se samo hecam Če nimaš olja u vilcah je res da so bolj mehke, ampak to ni tak problem, bistven problem je ker če v njih ni olja ni mazanja in zato dobijo luft, zato morejo met olje, da jih maže da ni nikjer trenja da ne dobijo lufta Fantje, ne se igrat brez olja v vilcah ker si boste vilce uničli Nimajo vilce olja za brezveze
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se