Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Ko boš zamenu motor kup r6 pa 2001 letnik pa tablco obdrži :D

Drgač pa res dosti boljše zgleda z širšo gumo, če se pa še lepše pelje, pa tolk boljš.

hehe, škoda ke niso mel r1-01...drugač sm pa meu izbiro še med r6-01 pa do r6-05 se mi zdi pa pol še neke številke naprej, ne po vrsti, pa sm tkoj tole vidu :OK:

drugač pa v živo z novo gumo zgleda miljaužnttaužntkrat bolš k prej :P , drugač pa je čist drgačn filing v ovinku...pa ne vem al je sm psihičn (ni več straha v nagibih :P), al je tud res bolš...sm bo treba tud prvo menjat, da bo z robom...k zdej zadna dopušča da se kr daleč nagneš, sm prva zdrsuje :BUA:

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

hehe, škoda ke niso mel r1-01...drugač sm pa meu izbiro še med r6-01 pa do r6-05 se mi zdi pa pol še neke številke naprej, ne po vrsti, pa sm tkoj tole vidu :OK:

drugač pa v živo z novo gumo zgleda miljaužnttaužntkrat bolš k prej :P , drugač pa je čist drgačn filing v ovinku...pa ne vem al je sm psihičn (ni več straha v nagibih :P), al je tud res bolš...sm bo treba tud prvo menjat, da bo z robom...k zdej zadna dopušča da se kr daleč nagneš, sm prva zdrsuje :BUA:

aja, kaj to ko greš na koleno misliš??? :D :D :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

no bom tko reku...da se dle nagneš ko z original...mislm...sj je logično no :headbang:

po kolenu pa ne bo šlo lih :P

Objavljeno

no bom tko reku...da se dle nagneš ko z original...mislm...sj je logično no :headbang:

po kolenu pa ne bo šlo lih :P

ja sej vem, malo se zajebavam :D :D

Objavljeno

k je tle gor sploh še gdu z ybr, al sm sm js

Objavljeno

k je tle gor sploh še gdu z ybr, al sm sm js

Verjetno sm ti :D

Objavljeno

Nisi sam..samo ne sodelujejo vsi v raznih debatah :) Verjetno e vse vedo ali pa jih nič ne zanima :)

Objavljeno

Jah včasih je bil še pro-biker, če se prav spomnim :naughty:

Objavljeno

Jah včasih je bil še pro-biker, če se prav spomnim :naughty:

probiker je meu kr mitota :devil: :devil: :devil: :devil:

Objavljeno

My bad my bad :)

Potem pa nekdo s podobnim nickom :?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

shadow88 ma tut ybr

tko da se ne boš počutu tok osamljen

Objavljeno

sm se spomnu ja :grim

sm je itak bol mau dejavna...vsaj tle okol motorjev .)

Objavljeno

kera punca pa bi bla

če majo sršeni take pederske fore

še mene je strah :(

Objavljeno

sm se spomnu ja :grim

sm je itak bol mau dejavna...vsaj tle okol motorjev .)

cavalier jo morš zašmekat, pol bota pa lahko mela dupli nitro turbo power...hehehe :D :D

kera punca pa bi bla

če majo sršeni take pederske fore

še mene je strah :(

se točno ve keri osebek od sršenov :D :D :D

Objavljeno

cavalier jo morš zašmekat, pol bota pa lahko mela dupli nitro turbo power...hehehe :D :D

:naughty:

če se prov spomn, mal daleč od mene živi, tko, da bi jo že minilo, dokler bi prgurov do nje :P

Objavljeno (popravljeno)

nikjer ni predaleč :P

sej kje prbližn ti žviš na dolenskem

sm bil tm dol k sm hotu v žužemberk sam sprot sm še šu v kočevje

ja mal sm falil :grim

Popravljeno . Popravil Žarko G.
Objavljeno

js sm direkt iz novga mesta :D okrog kilometer iz centra mal vn

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Jst mam tud ybr..sej sm že prej neki pisal sam se mi neki jebe ta forum..sploh ne pokaže ne slik na forumu..jst sm bil najprej BIKER46, pol sm se na novo registriral kr mi ni delalo,pol sm bil BIKER BOY, in mi spet ni delalo..zdej pa sm BATko in mi spet ne dela :hmm: :headbang:

Drgač jst tud mam ybr ja..in je zakon motorčk..za začetek mislm..da se mal "naučiš" vozt pa da dobiš mal izkušenj..sej tko al tko jo začetk druzga leta prodam in kupim močnejši motor..dam blokado no in gasssss :OK: :OK:

Objavljeno

Nova zadnja guma-michelin sporty :evilgrin:

Objavljeno

Nova zadnja guma-michelin sporty :evilgrin:

post-15227-1177578717_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!