Mte :) Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :yea2: :yea2: Mojemu sinu, ki je pred kratkim dopolnil 5 let smo jaz, žena in njegova babi (tista, ki meni do 1. letnika ni pustila niti, da bi si sam APN kupil, potem sem si ga vseeno, in mi je rekla da zdaj grem lahko pa še jaz v klet, kjer je motor, pa sem rekel, prav, pa grem in vzel deko, pa me je ustavila) kupili Tori Cross in sedaj z njim rije okoli hiše in po motokros progi. Po progi rijem tudi sam s CR 250. :yea1: :yea1: Samo še kot zanimivost. Prejšnji teden je bil sin 7 dni z babico na morju. Ko sem ju prišel iskat, so bile njegove prve besede:''Ati kdaj se bom lahko spet z motorjem vozil?'' ← you got yourself a motofreak :OK: :OK:
Frodo Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Moj bratec je star 9 let pa se fura z minimotom... Prov z veseljem ga je gledat, čeprov je včasih mene strah kaj bo če bo padu. Sm, da bi mu pa zdj motorčič vzel, bi pa pomoje tud znoru. Sm tak otroc k še izpita za kolo nimajo so ponavad še bolj zanimivi kot mi... :) Ajde
pr3wc Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 P Zanima me kako prepričat starše da bojo dovolil kupt RS 125. Njihovi razlogi proti: -ker še nism meu motorja zdej pa kr na 125cc -ker se bom ubio -ker nimam izpita
GrCaR Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 P Zanima me kako prepričat starše da bojo dovolil kupt RS 125. Njihovi razlogi proti: -ker še nism meu motorja zdej pa kr na 125cc -ker se bom ubio -ker nimam izpita Najprej nared izpit... Pol ko boš imeu izpit, se šele lahko začneš pogovarjat o motorju .)
Grilzz Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Mat noriiiiiiiiiiii!!! Brez vednosti staršev kupi kaksnega 15 let starega 1000 cc cestaka, potem pa bo bolj razumen pogovor o motorjih stekel sam od sebe.
reesko Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Mat noriiiiiiiiiiii!!! Brez vednosti staršev kupi kaksnega 15 let starega 1000 cc cestaka, potem pa bo bolj razumen pogovor o motorjih stekel sam od sebe. looool :D mah ti jim povej da ga boš prpelu domov in da te nč ne zanima...pa kup pa nared še izpit...pa se boš vozu z nami .)
KRIK Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 P Zanima me kako prepričat starše da bojo dovolil kupt RS 125. Njihovi razlogi proti: -ker še nism meu motorja zdej pa kr na 125cc -ker se bom ubio -ker nimam izpita 1.) kupi najprej kaj švohejšega, si s tem naberi kej izkušenj in nekak dokaži, da si ga sposoben upravljat (brez nesreč, karambolou, da si sposoben tud sam kej popravit, ne sam po servisih,...) 2.) ko boš s švohejšim dokazal, da si sposoben za motor, se bo tudi njihovo mnenje o tem spremenilo!! 3.) dogovorite se, da greš magari predn kupiš motor, naredit izpit, ali pa hmalu za tem. mislm da bi to skor morelo delovat :OK:
Rugi Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Nared izpit ker drgač se boš res ubil!! Vse kar je nad 50 ccm je prehitr za kr tako se vozt!!
k0ci Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 looool :D mah ti jim povej da ga boš prpelu domov in da te nč ne zanima...pa kup pa nared še izpit...pa se boš vozu z nami .) ja pa d ga mat vn zaklene in kam bo šeu spat....v pesjak al kurnik :? :lol1:
reesko Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Nared izpit ker drgač se boš res ubil!! Vse kar je nad 50 ccm je prehitr za kr tako se vozt!! a ti znaš peš hodt??itq da 125 je normalno...lej jst mam mitota pa sm naredu z njim 40km...pa mi je usen če mam gas skoz do konca...ker to je 125(nikamor ne gre)
Draksler Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Nared izpit ker drgač se boš res ubil!! Vse kar je nad 50 ccm je prehitr za kr tako se vozt!! IZPIT TI NE DAJE GARANCIJE ZA ŽIVLJENJE. Garancijo lahko dobiš s pametnim in odgovornim obnšanjem do sebe in ostalih! Odprt skuter, ki gre 80 km/h je enako nevaren, če ne bolj, kot težek motor! Ubiješ se lahko tudi s kolesom, če ti je namenjeno! Obvezno napravite izpite Obvezna zaščitna oprema Primeren motor Trezna glava Maksi delavnica - naučili te bodo tehniko vožnje, zaviranja itd, v avtošoli tega NI! Predvsem pa rabiš pamet in zavoro na roki, ki odpira gas, spoštuj svoje življenje, kjti drugi ga ne bodo. Moja bilanca - 3 nesreče, 2x nedolžen, 1x kriv, 2 x zrinjen s ceste, en kup čudnih situacij - imel sem veliko sreče! Vendar se nanjo ne zanašam več! (GLEJ ČRNO KRONIKO, kaj se dogaja drugim in tudi nam se lahko) Lp iz tabora težke :grim moto konjenice - pa srečno na cesti!
dr-big Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Predlagam, da staršem poveš, da imaš namen postati motorist in zato rabiš pravo makino 1000ccm+....in ker si seveda zrel in pameten poba morš z nečim majhnim začet...ma sj ne želita tvoja starša, da si pri prvi plači in za prvi motor letiš kupit zverino.....in kar tako brez izkušenj...na nečem pa je treba vadit...becikl/moped je bil prvo orodje sedaj naj bo 125/250 itd...seveda boš pa prej pridobil izpit...jasno! LP.A
Aless Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 IZPIT TI NE DAJE GARANCIJE ZA ŽIVLJENJE. Garancijo lahko dobiš s pametnim in odgovornim obnšanjem do sebe in ostalih! .... Obvezno napravite izpite Obvezna zaščitna oprema Primeren motor Trezna glava Maksi delavnica - naučili te bodo tehniko vožnje, zaviranja itd, v avtošoli tega NI! Predvsem pa rabiš pamet in zavoro na roki, ki odpira gas, spoštuj svoje življenje, kjti drugi ga ne bodo. .... Pri tem se popolnoma strinjam..... Drugace pa predlagam da prvo nardis izpit,...ne pa tak ko jaz da vozis pred izpit vse od 500 do 1000 ccm in ti bo potem 125 presvoh in bos samo razocaran... Izpit,s starsi se dogovorit glede motorja,dober motor,in pa voznja po pameti,ampak dobesedno po pameti, ne pa "pameti" :D
Stroj Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Pr ns se sploh nismo pogovarjal o kakšnem motorju dokler ni bilo izpita .)
Aless Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Pr ns se sploh nismo pogovarjal o kakšnem motorju dokler ni bilo izpita .) Jaz sem pa mel 50ko 3 leta pred izpitom,125ko pa skor celo leto prej :D ceprav to ni glih najbolse sam kaj ces :D
BaHa Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 jst sm mel 125ko pol leta pred izpitom ..... samo sm hotu narest izpit pol so pa lih voznje nehali .. pa sm mogu cakat cez zimo ... :BUA: drgac pa doma niso bli lih za tako odlocitev .... se posebno stari k mi ne zaupa pol kurca nc ....vseen se je pa pol na koncu ko sm motor prpelu vseen hotu it pelat :OK: in je na koncu cist navdusn bil :OK:
TAURUS Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 ...ma če starši niso mahnjeni na motorje...pol tut sinovom(hčeram) nebojo pustl ga met oz stežka...to je en krat ena....dva krat dva je pa to...k ti skos očitajo da je motor nevarn(sei je res ubistvu) ampak je glih tok nevarn,kt pa vožnja s kolesom...glih tko lohka padeš,glih tko te lohka en zbije...glih tko lohk kkšnga povozš... če ker od tastarih tole bere: PA JEB*** DEJTE ŽE NAM OTROKOM PUSTIT DA UŽIWAMO...ITAK SE FURAMO PO PAMETI IN S ČELADO NA GLAVI...PA ITAK SAM MAMICE TEŽIJO...TKO DA...USM MAMICAM KLE GOR...OTROK VS NEBO MARU...A VM JE DO TEGA???? UPRAŠTE SE...A JE VREDNO...?? aneda da ni :D pa še zadnje: ZAUPITE NM... :D :D :D bog se me usmil ampak tko pač je...takle mamo
_ales_ Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 bomo vidl ko boš pol govoru k boš meu sam froce, kok boš ti svojmu sinčku pustu da se ti nekje proti primorsi zloži k ga en prfuknen šofer avta izsilu. js tastare čist zastopm.
GrCaR Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 ...ma če starši niso mahnjeni na motorje...pol tut sinovom(hčeram) nebojo pustl ga met oz stežka...to je en krat ena....dva krat dva je pa to...k ti skos očitajo da je motor nevarn(sei je res ubistvu) ampak je glih tok nevarn,kt pa vožnja s kolesom...glih tko lohka padeš,glih tko te lohka en zbije...glih tko lohk kkšnga povozš... če ker od tastarih tole bere: PA JEB*** DEJTE ŽE NAM OTROKOM PUSTIT DA UŽIWAMO...ITAK SE FURAMO PO PAMETI IN S ČELADO NA GLAVI...PA ITAK SAM MAMICE TEŽIJO...TKO DA...USM MAMICAM KLE GOR...OTROK VS NEBO MARU...A VM JE DO TEGA???? UPRAŠTE SE...A JE VREDNO...?? aneda da ni :D pa še zadnje: ZAUPITE NM... :D :D :D bog se me usmil ampak tko pač je...takle mamo Moji starši niso motoristi, ampak ker sm že od otroštva biu zagret za motorje in to, so vidl, da je to pač moj hobi. Začeu sm na starem avtomatiku, pol sm ga mal predelu pa to... no pol sm kar neki kilometrov naredu z njim, ampak dokler še ni blo izpita, sm se vozu samo po gozdnih cestah in po ulici gor in dol. Pol sm naredu izpit za H kategorijo, takrt sm se tut začeu furat po cesti... no in ko sm biu star 16 let, sej NAJPREJ naredil izpit in šele pol so se začel pogovori o nakupu motorja. Starša sta me pri odločitvi podperala, saj sta mi zaupala, ko sm nardil izpit. In do zdej ni blo nobenih komplikacij! Tko da tut če starši niso motoristi, so lahko razumni in pustijo da njihov otrok postane motorist :OK:
_ales_ Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 pr men je blo tut tko nekak sam da sm motor dobu že pred izpitom :P
reesko Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Moji starši niso motoristi, ampak ker sm že od otroštva biu zagret za motorje in to, so vidl, da je to pač moj hobi. Začeu sm na starem avtomatiku, pol sm ga mal predelu pa to... no pol sm kar neki kilometrov naredu z njim, ampak dokler še ni blo izpita, sm se vozu samo po gozdnih cestah in po ulici gor in dol. Pol sm naredu izpit za H kategorijo, takrt sm se tut začeu furat po cesti... no in ko sm biu star 16 let, sej NAJPREJ naredil izpit in šele pol so se začel pogovori o nakupu motorja. Starša sta me pri odločitvi podperala, saj sta mi zaupala, ko sm nardil izpit. In do zdej ni blo nobenih komplikacij! Tko da tut če starši niso motoristi, so lahko razumni in pustijo da njihov otrok postane motorist :OK: grčo jst sm mel pa velke probleme...ker nista neumna in vesta kok gre mito...če bisi jst kupu enga 4T pol se jima jebe ker gre tok mal..sam 2T SS je pa že kr dost no... .)
GrCaR Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 grčo jst sm mel pa velke probleme...ker nista neumna in vesta kok gre mito...če bisi jst kupu enga 4T pol se jima jebe ker gre tok mal..sam 2T SS je pa že kr dost no... .) risko, sej vemo, da maš mitota in ni treba tega posebej omenjat v vsaki temi (po 10krat na dan :slap: ) A zate je 120km/h malo? Tko za informacijo, ubiješ se lahko tudi s pony expressom ali solex-om ki gre tistih 25km/h... :doze:
vapotek Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 ubiješ se lahko tudi s pony expressom ali solex-om ki gre tistih 25km/h... Če ga sfriziraš gre 30!
GrCaR Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Če ga sfriziraš gre 30! to sm sam tko napisu, drugač se ga da pa sfrizerat tut 65km/h .) :topic: :topic: :topic:
Priporočene objave