maxiscooter Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Pa sem nazaj. Danes sem si privoščil družinsko motoristični izlet. Zjutraj sem štartal za Lipico na ogled kobilarne z družino. Jaz s scooterjem, žena in sine pa z avtom. Po lepem in zanimivem ogledu kobilarne in priredtive okoli 11,20 ure dobim klic Skuterista , da klapa prihaja proti Postojni. Žena in sine so ostali v Lipici še 45 min in nato so krenili domov na kosilo in popoldansko spanje, jaz pa proti Postojni. V Postojni smo se dobili na bencinski od tam pa smo krenili proti Pivki. Scooterjev z menoj vred je bilo 10. Kolona se je lepo vila proti Pivki kjer smo si ogledali muzej - Park vojaške zgodovine. Po zanimivem ogledu je sledilo kosilo in prijetno krmljanje ob hrani in pijači. Po kosilu cca 3,30 pa vsak na svoj dom jaz proti Kopru ostali pa proti Ljubljani oziroma Štajerski. http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Postojna&daddr=Pivka+to:Pot+6+to:Koper&hl=sl&geocode=%3B%3BFYx0uAIdavHXAA%3B&mra=ls&via=2&doflg=ptk&sll=45.7862,14.071426&sspn=0.334696,0.611801&ie=UTF8&ll=45.656288,13.972549&spn=0.335476,0.611801&t=h&z=11 fantje hvala za lepo druženje in na prihodnjič - če ne prej izlet v Prekmurje.:worship: p.s. nekaj slikic današnjega dne
Hudoba Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Joj, prov zavidam vam! Jaz sem imel danes ko sem prisel domov iz Londona cas stisnit eno krajso furo, tko mal, za duso. Na cest Ljubljana-Laze (za savo) sem malo pred gostilno pri peclju oziroma pred kriziscem za Podgrad/Besnico srecal dva maxija (kdo od tu?). Fura je bila res kratka, ampak je pasalo. Vam sem pa fovs ! Se gre naslednji vikend tud kam? Lp, Dante
skuterist Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 (popravljeno) No tudi mi smo prispeli. Štartali smo ob "predvideni" uri. S turističnim tempom do LJ, kjer na Kongersnem trgu naredimo prvo pavzo. Tu izvemo da se nam @Valentin žal ne bo pridružil. Zaradi obveznosti pa se je poslovil tudi @Drejči. Tako je ostala v bistvu "štajerska" druščina s svetlo izjemo - @1965. V Postojni se nam je priključil @Maxiscooter. Pivka in park vojaške zgodovine sta bila takoj za vogalom. V parku žal nismo dobili nič popusta, tudi tisti ki so služili JNA ne :grrr . Po hrani in v Morskem konjičku smo se odpravili nazaj proti domu. Ker smo naprej spustili @Zvone500 in @Petek123 se je tempo dvignil tako da smo dokaj hitro prispeli do Šempetra kjer je že skoraj "tradicionalni" postanek pred domom (žal se je @Matic7 odločil da gre kar domov). Sprejet dogovor da otvoritvena vožnja za 2010 sezono pelje v Prekmurje. Pa še nekaj slik za tiste ki niste "prišli". Popravljeno Oktober 4, 2009. Popravil skuterist
taliban Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Odlicno !!! izgleda da ste se imeli fantasticno !!! imejte se .............................. se slisimo ! lp
pelikan Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Pred eno uro (cca. ob 20.00h) sem tudi jaz prispel domov (seveda sem bil od najdlje, pa še v Tepanjih sem stal... .) ). Bil sem zdoma točno 12 ur :unsure: in (zanimivo) števec na domačem dvorišču mi je pokazal okroglih 400km. Ja, izlet je bil ful vredi, vožnja v družbi maxijev pa zanimiva. Vsekakor je bil danes en prečudovit maXi dan...:yes:
1965 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Ni kaj, prijetna furca + druženje. Se že veselim Prekmurja 2010. Tam vsaj ne bo megle, ki sva jo z @Drejčijem "šlepala" iz Ljubljane proti Celju in nazaj. Če se bo letos še kdo odloćil za kakšno vožnjo, naj jo najavi na forumu, saj zaenkrat motorja še ne mislim poslati na = zimsko spanje =. pozdrav vsem...
Drejči Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Jaz lahko rečem le to, bilo je kratko a sladko
AndY1 Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Nisem mogel priti, ker sva se s punco cel vikend potepala po Prekmurju.
petek123 Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 zelo dobra fura mi je žal da že prej nisem šel čisto drugače ljudje spremljajo maxi skuterje če jih je skupa deset.Skratka nepozabno doživetje. Za nedeljo 11.10. 2009 sem fraj se lahko zmenmo za kakšno furo
pelikan Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 zelo dobra fura mi je žal da že prej nisem šel čisto drugače ljudje spremljajo maxi skuterje če jih je skupa deset.Skratka nepozabno doživetje. Za nedeljo 11.10. 2009 sem fraj se lahko zmenmo za kakšno furo Ja, tudi jaz sem fraj... in če bo lepo vreme ..., se lahko kam zapeljemo skupaj...
petek123 Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Ja, tudi jaz sem fraj... in če bo lepo vreme ..., se lahko kam zapeljemo skupaj... ja gremo, se še kdo javi ej pelikan a veš kakšne dobre ovinke tle na štajerskem drugače je Rogla 18 kilometrov fenomenalnih ovinkov treba se je oblečt dvignemo se na 1518 sam cesta je nora če tudi te mal zebe je vredno potrpet jo poznam na pamet cesto na roglo
pelikan Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 ja gremo, se še kdo javi ej pelikan a veš kakšne dobre ovinke tle na štajerskem drugače je Rogla 18 kilometrov fenomenalnih ovinkov treba se je oblečt dvignemo se na 1518 sam cesta je nora če tudi te mal zebe je vredno potrpet jo poznam na pamet cesto na roglo Ja, letos sem že bil na 2x na Rogli... ni pa blema, da se zapeljem še enkrat... :lol: Za "dobre" ovinke na našem koncu niti ne vem... Mogoče gor na Areh,..? Več bodo verjetno o tem vedeli (po stažu) ta "stari" motorist... Mogoče bi lahko svetoval @Matic7, ki je najverjetneje že vse to prevozil... Meni so dobri ovinki npr. na Golico (oz. Route 69)...
maxiscooter Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Danes prelep sončen dan, torej nekam je bilo treba potegnit. Izbral sem pot Koper - Piran nato brž nazaj proti Trstu na ogled Barcolane. Nazaj čez Opčine v Lipico in Koper. Kratko a lepo. Upamo , da bo vikendov s takim soncem še mnogo. Jaz pa sem že mislil odpeljati scooter v avtopralnico na temeljito posezonsko pranje:slap: Bom počakal še malo , da vidimo kaj bo z temperaturami na obali.
taliban Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Zdravo Ponovno zdrav in cil , v nasih koncih pa temparature vidno padajo , tako da bom pocasi moral konzervirati maxija !:zzz: imejte se : skrajno lepo
pelikan Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Zdravo Ponovno zdrav in cil , v nasih koncih pa temparature vidno padajo , tako da bom pocasi moral konzervirati maxija !:zzz: imejte se : skrajno lepo Me veseli, da si že na "nogah"... Ja, temperature padajo... a kljub temu, skuterja še ne mislim konzervirat... . Danes je bilo pri nas na "severu" dopoldne kar toplo, popoldne pa že prekrito s črnimi oblaki... Ker arsotov "radar" ni pokazal padavin na našem koncu, sem kljub temu uspel odpeljat slabih 100km (ne daleč, po dravski dolini gor in dol). Glede na to, da sem letos začel s sezono že v prvi polovici marca, predvidevam (če bodo temperature še vsaj nad 10 stopinj ), da še uspem narediti nekaj maXi kilometrov...
taliban Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Noo ce bo temparatura dopuscala , lahko racunas (SE) tudi na mene , za kaksno furo !! Stikan 1
1965 Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Danes prelep sončen dan, torej nekam je bilo treba potegnit. Izbral sem pot Koper - Piran nato brž nazaj proti Trstu na ogled Barcolane. Nazaj čez Opčine v Lipico in Koper. Kratko a lepo. Upamo , da bo vikendov s takim soncem še mnogo. Jaz pa sem že mislil odpeljati scooter v avtopralnico na temeljito posezonsko pranje:slap: Bom počakal še malo , da vidimo kaj bo z temperaturami na obali. Tudi jaz sem "švignil" skozi Trst, je bilo malo gužve , na morju. Padlo 200 km.
Hudoba Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 Danes imam v planu po šihtu odpelat eno krajšo furo. Trenutno se nagibam k relaciji Ljubljana, Besnica, Smartno pri Litiji, Litija in nazaj proti Ljubljani. Bi šel še kdo?
Hudoba Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Vidim, da je tema prakticno zamrla. Ste vsi dal svoje maxije ze na zimovanje? Jaz sem ta vikend naredil okoli 400km. Poleg tega pa vsak dan zjutraj s strojem v sluzbo, vsaj dokler ne bo zecelo kaj padat z neba.
maxiscooter Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Niti pod razno. Jaz ga bom uporabljal celo zimo - ok jasno ko bo normalno vreme in deževno ali kaka močna burja. Iskoristil ga bom pretežno za mestno in primestno vožnjo. Za celodnevne izlete pa bom počakal raje na spomlad in poletje.
Hudoba Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Blagor se tebi, ki si na bolj toplem koncu . Jaz sem se letos ze po minusu vozil v sluzbo.
maxiscooter Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Kaj pa da si nabaviš nekaj podobnega? Res ,da je grd a za mrzle dni .....?? kako grdo.doc
Hudoba Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Datoteko si definitivno pravilno poimenoval....grdo. Pa tudi dvomim, da veliko pomaga, saj vecino "mraza" pride do mene ob bokih motorja in ne cez sprednje steklo.
Drejči Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Sem se vozil dnevno skoraj cel september in prvo polovico oktobra a me je tale ohladitev malce ohladila
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se