Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Super pobuda, sem pa za drugo varianto, predvsem zaradi bistveno zanimivejše trase.

Objavljeno

Sem za takšno srečanje in sem skoraj sigurno zraven, seveda je boljša druga varianta.

lp

Maxislavc

Objavljeno

Počasi počasi se nas nabira tu so še pristni Pelikan , Skuterist , Maxiscooter.

Objavljeno

Supervrrrouumm, se pridružujem.

Tudi sam sem bolj za drugo varianto, ker bo tudi več časa za spoznavanje in boljša polovica itak želi še kaj več od izleta, ne pa samo cel dan vožnje.

Pa še vesela novica, včeraj 24.02.2010, sem popeljal svojega Burgija na sprehod cca 40km in povem vam, ....

ja pa saj sami veste, kako je to!

Zanimivo, slišalo se je še nekaj drugih "strojev".

Lep pozdrav iz sončnega Prekmurja!

Izidor - dore

Objavljeno

Tudi jaz grem zraven, mi je @Skuterist dovolil prit, ceprav nimam vec maxija :).

Objavljeno

Tudi jaz grem zraven, mi je @Skuterist dovolil prit, ceprav nimam vec maxija :).

Pozdravljeni, tudi jaz se počasi zbujam iz zimskega spanja in se vam pridružim.

Upam na lepo vreme.

Objavljeno

Sem za! Druga varianta tudi. Danes sem ga prvič letos peljala ven junaka! Pomlad se je zame torej začela :wub:

Objavljeno (popravljeno)

Tudi jaz sem zraven če bo vse po sreči(ni važna varjanta), v soboto pa tudi jaz letos prvič sedem na( prijateljev scooter )da ga preizkusim ker mu je bila ta teden dodeljena generalna, pa čeprav je 250 X9 mi bo zadostil za dooooolgo pogrešano zimsko vožnjo. :P Upamo da bo vreme držalo kot je napovedano.:? LP.

Popravljeno . Popravil x raider
Objavljeno

Tudi jaz sem zraven če bo vse po sreči(ni važna varjanta), v soboto pa tudi jaz letos prvič sedem na( prijateljev scooter )da ga preizkusim ker mu je bila ta teden dodeljena generalna, pa čeprav je 250 X9 mi bo zadostil za dooooolgo pogrešano zimsko vožnjo. :P Upamo da bo vreme držalo kot je napovedano.:? LP.

Ja, js tudi upam da bo jutri lepo vreme, grem na slovensko obalo! :)

Objavljeno

Končno je prispelo moje in njeno veličanstvo. Jutri se zadeva zregistrira. Če me vzamete zraven, potem pridem. Varjanta 2 je OK.

Objavljeno

v soboto pa tudi jaz letos prvič sedem na( prijateljev scooter ) da mi bo zadostil za dooooolgo pogrešano zimsko vožnjo. :P Upamo da bo vreme držalo kot je napovedano.:? LP.

Ja, js tudi upam da bo jutri lepo vreme, grem na slovensko obalo! :)

trance_40_thumbup.gif jest imam tudi take plane. Bo še gužva na cesti ;)

Objavljeno

trance_40_thumbup.gif jest imam tudi take plane. Bo še gužva na cesti trance_44_wink5.gif

tudi jaz sem zraven ,čeprav mašinca še vedno počiva

Objavljeno (popravljeno)

Uuuuu po dolgih letih sem se prvič peljal v Februarju z motorjem in prav prijetno je bilo malo ranih km pa čeprav je bila poskusna vožnja prijateljovega maxsija.:whistle: Trasa je bila SG- A Golica vender nisem šel do vrha ker je nekaj km od Lavamunda začela postajati zelo mokra cesta , koliko je bilo videt na okolici je ponoči snežilo, zato sem se obrnil malo več kot na pol poti vspona in se vrnil domov.:wacko: Za prvo vožnjo v tej sezoni je padlo kar nekaj km in mi bo ostala v lepem spominu na ta letni čas in naše klimatske razmere:OK:. Ko se sčistijo ceste ter jih dež temeljito opere pa odkrijem svoj maxsi in ga servisno pripravim na sezono.:book: Mislim da nekje v drugi polovici Aprila pa lahko planiramo na kakšno prvo krajšo otvoritveno vožnjo za to sezono, kakšna :kava: in kakšen komentar bo dobrodošel ali pa se zberemo na MOTO BUMU v CE ki bo od 15-18. Aprila. .) LP.

Popravljeno . Popravil x raider
Objavljeno

Na primorskem je bilo lepo, toplo in kar nekaj motoristov. :)

Objavljeno

Jaz sem sel do Rid in nazaj. Prvi dan na cesti z novim motorjem :).

Objavljeno

Tudi jaz sem skočil do Obale. Fantastično toplo je bilo. :OK: Motoristov je bilo videti precej več kot listja :D

Objavljeno

Tudi jaz sem skočil do Obale. Fantastično toplo je bilo. :OK: Motoristov je bilo videti precej več kot listja :D

Ce se ne motim sem tudi nekoga na TDM-i srecal.

Objavljeno

Končno je prispelo moje in njeno veličanstvo. Jutri se zadeva zregistrira. Če me vzamete zraven, potem pridem. Varjanta 2 je OK.

Seveda si vabljen. Tvojega novega sesalca pa v tej temi: Moj maxiscooter pokaži.

Veliko se Vas je oglasilo tudi preko PM-ja kar je seveda :worship: , upam, da ste uskladili obveznosti in datum izleta, da nebo kasneje preveč odpovedi :blush:. Bilo bi pa dobro, da čimprej javite število za nočitev vsi tisti (nekateri ste že), ki boste "spali" na obali (varianta 2).

@Maxiscooter se trudi in nam bo pripravil lep izlet.

V soboto je bilo res nekaj mopedov na cesti, jaz sem svojega peljal preobut tako da sem "pripravljen" za prihodnje tople dneve B) .

Objavljeno

Srčanje Slo - Cro

Termin konec maja. Prvomajski prazniki so mimo a dopusti se niso še začeli in še za tiste zeloooo korajžne bo omogočeno kopanje v morju.

Torej, mislim, da datum smo definirali na 23.05.2010 ( nedelja ) v kolikor se pa dogovorimo za dva dni pa je to še 22.05.2010 ( sobota ). Važno, da si rezerviramo čas in dobro voljo za omenjeni weekend.

..................

Torej:

varjanta št. 2 : Maribor - Kočevje ( po vaši želji ) - Grobnik ( tu se dobimo vsi skupaj ) - Opatija - Labin - Kanfanar - Poreč (namakanje v morju "prvič" ) - Novigrad - Umag - Koper (konec prvega dne - spanje ) Drugi dan : potepanje po zaledju Slovenske Istre in Slovenski obali (namakanje v morju "drugič") ter počasno vračanje proti Štajerski. Okvirna razdalja vse skupaj prvi dan in pohajkovanje po obali in zaledju ter vračanje domov drugi dan = cca 700 - 750 km

Jaz osebno sem za drugo varjanto.

L.p.

Takole, večina vas je dobila sporočilo, tule pa še dodatne informacije (zadnje):

V dogovoru s @Maxiscooterje in @Pelikanom se srečanje izvede 22 in 23 maja 2010. V primeru slabega vremena se prestavi za en teden na 29 in 30 maj 2010.

Trasa do Grobnika je spremenjena tako da se gre iz CE proti LJ in nato Kočevje ter Grobnik. Zbor na dirkališču Grobnik je ob 13:00 uri. Pot do Grobnika

Točke kjer se bomo zbrali bomo določili in jih sporočili v dogovoru s Vami (predvidevamo Celje-BS MOL, Trojane, Ljubljana npr pri KMC-ju, ter Kočevje če bo kdo s Sevnice,NM ali "tistih" koncev).

Za pot po Istri in naši obali bo za oba dneva vodič Maxiscooter, tako da ni strahu da nebi pokazal res lepih in skritih krajev.

Trenutno ste udeležbo potrdili nekako takole:

1.Maxiscooter

2.Pelikan ;2 dni

3.Taliban;2 dni

4.Drejči

5.Maxislavc; 2 dni

6.Klancart (+sopotnica); 2 dni

7.X-raider(+sopotnica)

8.Hayabusa300; 2 dni ?

9.Posavec (+sopotnica)

10.Petek123(+sopotnica)

11.Map

12.Dore61(+sopotnica); 2 dni

13.Ssabič

14.Voda; 2 dni ?

15.Kvant; ?

16.Skuterist; 2 dni

17.Debitel(+sopotnica); še ni 100%

18.1965; še ni 100%

19.Dant3(moto); posebno povabilo :grrr

Prosim da preverite če sem vaše podatke pravilno razumel in javite spremembe (v kolikor je kaj narobe). Prosim da zadevo potrdite "čimprej" da bo Maxiscooter uredil nočitev za vse ki bomo "prespali" na obali,seveda pa bo treba rezervirati tudi restavracijo za kar prav tako rabimo "točno" število.

Toliko zaenkrat in Lp

P.S.pa da se nebi kdo premislil :devil:

Objavljeno

vabilo.jpg

@Pelikanovo delo :OK:

Prijavljeni:

1.Maxiscooter

2.Pelikan ;2 dni

3.Taliban;2 dni

4.Drejči; 2 dni

5.Maxislavc; 2 dni

7.X-raider(+sopotnica)

8.Hayabusa300; 2 dni ?

9.Posavec (+sopotnica)

10.Petek123(+sopotnica)

11.Map

13.Ssabič

14.Voda; 2 dni ?

15.Kvant; ?

16.Skuterist; 2 dni

18.1965; še ni 100%

19.Dant3(moto); posebno povabilo

Objavljeno

vabilo.jpg

@Pelikanovo delo :OK:

Prijavljeni:

1.Maxiscooter

2.Pelikan ;2 dni

3.Taliban;2 dni

4.Drejči; 2 dni

5.Maxislavc; 2 dni

7.X-raider(+sopotnica)

8.Hayabusa300; 2 dni ?

9.Posavec (+sopotnica)

10.Petek123(+sopotnica)

11.Map

13.Ssabič

14.Voda; 2 dni ?

15.Kvant; ?

16.Skuterist; 2 dni

18.1965; še ni 100%

19.Dant3(moto); posebno povabilo

2 dni, ja!

Objavljeno

MAP 2 dni obvezno. Hecam pa še fotra z svojo X CITY 250. Čez kakšen slab teden bo znano, če bo šel. Upam da lahko počakate ta čas, mene pa kr štejte zraven.

Objavljeno

Izgleda da bo rekordno število udeležencev...tudi midva bi se pridružila.

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!