Skoči na vsebino

Honda CBR 600

Priporočene objave

Objavljeno

rabu bi obe felni za cbr 600 letnik 01-03, in zanima me prbližna cena kok bi stale....

oz me zanima če se tako udarjene dajo vn ravnat al ne ???

hvala, lp

post-16260-127323798022_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

rabu bi obe felni za cbr 600 letnik 01-03, in zanima me prbližna cena kok bi stale....

hvala, lp

Da se zravnat. Tudi počeno se da povarit. ( koleg naredil par tisoć kilometrou nazaj in mislim, da nima nobenih problemov )

Sicer pa tale gospod prodaja feltne:

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3687229

pozanimaj se če pašejo na tvoj motor.

Popravljeno . Popravil budacki
  • Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

hvala, lp

pelji jo vinkotu jermanu v depalo vas. bo takoj povedal a bo lahko popravu al ne. sestavil je že marsikaj zelo sesutega.

Objavljeno

Če menjam zadnji del auspuha (od kolektorjev dalje 4v2v1-rez)... kam utaknem labdo in kaj to pomeni za motor? Ker ostanem brez katalizatorja namreč (menjam original za slip-on dimnik).

Hvala

Objavljeno

Če menjam zadnji del auspuha (od kolektorjev dalje 4v2v1-rez)... kam utaknem labdo in kaj to pomeni za motor? Ker ostanem brez katalizatorja namreč (menjam original za slip-on dimnik).

Hvala

nč hudga če ostaneš brez katalizatorja ampak lambda sonda mora ostati na izpušnem sistemu. kam jo boš utaknil boš že pogruntal:whistle:. lambda namreč meri izpušne pline in sproti pošilja podatke računalniku vbrizga, kateri potem uravnava mešanico zraka in goriva. brez lambde motor ne bo vredu deloval. zmontiraj jo približno tam , kjer je bila sedaj. zvrtaj luknjo, privari gor matico in zašravfaj gor sondo. simpl k pasulj:worship::naughty::trance_27_notworthy:

Objavljeno

Adličnu. Se pravi se bo spet švajsalo :)

Hvala

Objavljeno

Hvala

Če prav vidim, imaš CBR 600F? Pri Akrapoviču dobiš poleg slip-on lonca tudi "link pipe", cev med 4-2-1 kolektorjem in slip on loncem, ki že ima navoj za lambda sondo in tudi matico za tiste, ki je nimajo. Drugače lahko kupiš samo ta link pipe, stane pa cca 80 EUR.

Objavljeno

Hvala

Ko sem jest prodal tvojega bivšega wingsa, ga je kupil en model, ki je imel novejšo CBR-o...v glavnem je rekel da bo samo izvrtal luknjo in gor našvasal matico :)

Objavljeno

Adličnu. Se pravi se bo spet švajsalo :)

Hvala

ni panike. javi, ko boš zrihtu...:naughty:

Objavljeno

Kok so dejansko vredne rabljene original plastike CBR 05/06 ? Komplet s sprednjo lučjo, nepopraskane, kot nove. ?

Objavljeno

Kok so dejansko vredne rabljene original plastike CBR 05/06 ? Komplet s sprednjo lučjo, nepopraskane, kot nove. ?

Kr nekej, če gledaš je prva original nova maska brez luči cca 700e :)

Objavljeno

Kr nekej, če gledaš je prva original nova maska brez luči cca 700e :)

Kakšnega jurja? Hvala drugače za odg.

Objavljeno

Ko sem jest prodal tvojega bivšega wingsa, ga je kupil en model, ki je imel novejšo CBR-o...v glavnem je rekel da bo samo izvrtal luknjo in gor našvasal matico :)

O lejga moža... Sm spet na našo punčko prešaltu js a... Se ne morem ločit od CBR-e :D

Ja sej bom vidu kako in kaj imajo tele MASS dimniki (sm pozabu prašat moža, ma ga bom že ko se vidimo), čene se bo švajsalo.

Prašat ni greh, dokler ne prašaš soseda za njegovo ženo :D

Objavljeno

Včeraj sem se malo bolj podrobno lotila gledat zobnike in ketno pri tanovih Krilih, in ugotovila, da je prejšni lastnik dal gor spredaj zobnik 15, ker mi je bilo všeč, potem pa sem šla gledat še zadnjega, in ugotovila, da je tudi zadaj dal zobnik 41, sepravi enega manj. Zdej pa ne vem, a se je stric samo zmotil in zadaj dal namesto +1 -1, a je bilo to namenoma se pravi naj bi bila od tega kar je naredil sploh kaka korist?

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Spredaj 1 zob, ni isto kot zadaj en zob. Najbolje da računaš razmerje.

Če maš 15:40 (0,375) je to skoraj isto kot 16:43 (0,372), se pravi je od oka 1 spredaj, pa 3zadaj nekako enako.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Sem novopečeni lastnik in zaman brskam po internetu za navodili (users manual in service manual), pa jih nikjer ne najdem.

A ima kdo kakšen link ali pdf pri sebi?

Objavljeno

aja najdu sm pa najbrž tle

KLIK

Hvala Spider™! Sem snel kar za F4i i FS verzije, verjetno ni velikih razlik.

Zanimivo pa da ni nikjer ničesar najti za 2007 model PC35.

Matr, sam dva knofa sta na instrumentih, pa še ure ne znam nastavit... :slap:

Bo treba izgleda kar kupit owner's manual, če se ga sploh še da za pred tremi leti skenslan model :surrender:

Objavljeno

Hvala Spider™! Sem snel kar za F4i i FS verzije, verjetno ni velikih razlik.

Zanimivo pa da ni nikjer ničesar najti za 2007 model PC35.

Matr, sam dva knofa sta na instrumentih, pa še ure ne znam nastavit... :slap:

Bo treba izgleda kar kupit owner's manual, če se ga sploh še da za pred tremi leti skenslan model :surrender:

Pa sej PC 35 je enak od leta 2001 do 2007. Razlika je le v tem, da od letnika 2005 dalje sprednje vzmetenje ni polno nastavljivo.

Objavljeno

Pa sej PC 35 je enak od leta 2001 do 2007. Razlika je le v tem, da od letnika 2005 dalje sprednje vzmetenje ni polno nastavljivo.

Hvala lepa marko55!

Heh, s takim tempom bom kmalu ratal stručko. :OK:

p.s.: sem klical na zastopnika glede navodil in pravi da bi jih ob naslednjem ponatisu (če pride do njega) lahko dobil zadevo za pičlih 120€ :wacko:

Po drugi strani pa so mi pripravljeni pokazat vse kar me zanima in to je v mojih očeh zelo v redu.

Objavljeno

Mi zna mogoče kdo pomagat?

Iščem test kjer so primerjali CBR 600F z novejšimi 600ss (okoli 05,06 letnika) in valda ga ne najdem. Mogoče kdo ve kje se bi dalo najdit stvar, aja google ni našel nič pametnega.

Objavljeno

ker 600F ni SS mašina, zato se jih ponavadi ne primerja med sabo

Objavljeno

Mi zna mogoče kdo pomagat?

Iščem test kjer so primerjali CBR 600F z novejšimi 600ss (okoli 05,06 letnika) in valda ga ne najdem. Mogoče kdo ve kje se bi dalo najdit stvar, aja google ni našel nič pametnega.

Hola mojster,

na testih vedno primerjajo ista modelna leta, tko da je zadnji primerjalni test kjer je bila zraven CBR 600F (oz FS) najbrž iz leta 2002, ali morda še 2003; v novejših testih so pač primerjali novejšo RRko

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• luxsa
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!