Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno

mislo sem lucko za benz=) pa blokade tui ja itak=) mam msn ja dobis na PM

Objavljeno

simon vsaki dan ga vidis ne :afro1: koga le=) mene slocajno mimo busne? :P

Objavljeno

hm ja cena je huda, sam če gledaš hondo cr 125 je 1,4mio

Objavljeno

ja sam meni so tudi smi ful hudi, sm vidu crko predelano v sma ful huda....

Objavljeno

evo tle je slikca

1260.jpg

ma js bom kupu varo ni čaw, sam ta je huda...škoda da je 2taktna

Objavljeno
evo tle je slikca

1260.jpg

ma js bom kupu varo ni čaw, sam ta je huda...škoda da je 2taktna

kje je tle škoda?

Objavljeno

ja ta sm je ful huda meni, sam je 2t in je drago vzdrževanje pomoje, drugače sm šou danes pogledat varo ma mi ni všeč, ker je podrsana na obeh straneh...

Objavljeno

aja pa prosu bi da mi poveste če ma varadero notr v motorju verigco? in če kaže dnevne kilometre al sam skupne?

Objavljeno

Ma če jest to prou razumem je to navadna Honda CR(kroska) predelana v SM, in to SE kvari, če bi bl 250 še še, ma 125ke so bolj kurac kot ne, stem "ne moreš" it kam delč...

Objavljeno

ja burek, hm drugače ti driver a to se kej zamenja z unim gumbkom al kako? pa kaj vee kdo če ima v motorju verigo za ventile al kaj ma?

Objavljeno

ma kaj te to zanima? Ne bo ti šlo v kurac kr tko, ne se bat

Objavljeno

ne ker kupujem varo in me zanima kaj je čut eno vibracijo pr motorju, pa me zanima če ma verigco pa je ta utegnjena al kaj? pa kaj ve kdo kolko stane cela sprednja maska za varo? ker je razbite pa me zanima cena?

Objavljeno

Ni preveč pametno kupovat razbitih motorjev, sam tolk da veš...

Če so vibracije je lohk 1000 stvari...

Objavljeno

mhm zkaj pa ne ? tocno ta prow ista je vsak dan parkirana pred naso solo pa mozak hodi z njo v solo .... drgac pa ma fula dobre pospeske res .... hard je :) tud mozak na njej obvlada po zadne pa tko lepo pretika brzine :)

Objavljeno

hm se da v rezervoar en tka plovec sam more bit čisto na dnu rezervoarja 2 kavdratna cm placa, ne vem če se da na vari, kaj pol kdo v ekolko stane cela maska z lučmi vred?pa s plastikami okrog armature?

Objavljeno

vara2bis119829.jpg

varatuni119830.jpg

Ve kdo mogoce ki bi lahko dobo ta Bugspoiler :? ker original hondin ni glih lep :afro1:

Objavljeno

okrog 100.000sit frend stima zej doma je kupu eno razbito ....

Objavljeno

100k glih nebo stimalo....sem naso na netu pa stane taksen kot je na prvi sliki 108€ tak da...

Objavljeno

Oba sta grda!

Kupi raje kak kovček .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!