maus Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 Podložka je prepoceni, da se je ne bi menjalo
Snečer Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 pred 8 minutami, Zivnorc pravi: ... glej... ..lepo je @marincspeedshop napisal, kaj ljudje delajo. Ker je staro tesnilo.... ga bolj "na hitro" zagrabi, ko zateguješ čep.... in potem, da je ziher... še malo pritegneš....in potem se uničujejo navoji v karterju...itd. Novo, mehko tesnilo, se uleže ob prvem zategovanju, in lahko zategneš samo (naprimer) s polovico momenta, ki bi bil potreben pri starem tesnilu, da tesni. ... podobno kot pri svečkah. Novo svečko zategneš tako, kot piše v navodilih....na roke... + še neki kot (ali pač na moment ključ). Pri starih je podobno, vendar je ta "kot zategovanja" manjši, ker je tesnilo že uležano, če ga zategneš na isti moment.... Treba je paziti! ko bom prvič videl kapljico, bom začel menjavat pazim
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 pred 12 urami, Borutt pravi: Snop se nastavlja z napravo. Ker tako, kot si mu napisal, ne bo vedel, če je pravilno nastavljeno. seveda je bolje z napravo, ampak če je lajtunga previsoka, jo enostavno znižaš, sem prilagodil že 3 motorje 2x SXa in Z900. Tudi vsi imajo v navodilih narisano kako se to naredi, vključno z izmero snopa. Določena razdalja in določena višina. In potem se greš peljat. Če je snop primeren (beri lepo osvetljeno pred motorjem, lahko pogledaš tudi kako ti avto sveti) bo že ok. Kajti eno je snop neobremenjenega motorja, drugo pa z voznikom. Enostavneje pa je na tehnične pa poprosiš, če lahko nastaviš snop, seveda z voznikom v sedežu. Načeloma pa velja, da previsok snop ne osvetli dovolj ceste saj sveti v luft. In takega je potrebno zaradi varnosti in nemotenja drugih znižati.
sesir Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 (popravljeno) pred 13 urami, Arzen pravi: Hvala za tole. Ko pripeljem mojega žutkota domov, se spravim menjat olje in filter. Na youtube sem videl, da je čisto enostavno. Razmišljam še o cevni zaščiti, morem še youtube preverit, kako montirat. SRECNO VOZNJO IN VELIKO UZIVANSKIH KILOMETROV... Ni žutko....le v barvah DARSA je.....verjetno si kupo barvo darsa in se kawasaki,ker pricakujes gratis vinjeto od @maus Popravljeno Marec 12, 2019. Popravil sesir .... 1
sebar Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 Oljni filter dam jst vedno HF303RC ker ima na vrhu matico in ga lahko z moment ključem zatisnem
MiNa Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 (popravljeno) pred 17 urami, spasku pravi: Menjam podloško vsakič ker je 2eu max Intercom Bakrena podložka za mojega eF-a 24centov. Kupiš 10 kom in imaš mir za naslednjih 100Kkm. ps, bakreno podložko na plinu pogreješ do "žarečega" vržeš v vodo da se zmehča, če slučajno nimaš nove. Popravljeno Marec 12, 2019. Popravil MiNa Joker 1
Spasku Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 5 minutes ago, MiNa said: Bakrena podložka za mojega eF-a 24centov. Je bla malo ribiska moja cena, zdaj ko vemo ceno podloske bodo vsi pridno menjavali?? MiNa 1
MiNa Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 (popravljeno) pred 15 urami, marincspeedshop pravi: (alu karter alu podlozka, gus karter bakrena podlozka) BMW nima prou? Alu karter in Alu čep (vijak) in original Cu podložka. Na servisu so mi verno dal Cu podložko in jo računal 1,5€. Filter vedno privijam "na roko" brez "pomagal", do sedaj ni nikoli niti rosilo kamo li kapljalo ali curljalo... Drži pa, da ne smeš imeti mastnih rok in prostor za oprijem. Popravljeno Marec 12, 2019. Popravil MiNa Joker 1
Snečer Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 versač ma original alu podložko, zdaj mam bakreno in nov magnetni čep, ki je za večkratno uporabo nobenih težav, ne delat panike pa tudi če stane 1 cent pred 31 minutami, MiNa pravi: BMW nima prou? Alu karter in Alu čep (vijak) in original Cu podložka. Na servisu so mi verno dal Cu podložko in jo računal 1,5€. Filter vedno privijam "na roko" brez "pomagal", do sedaj ni nikoli niti rosilo kamo li kapljalo ali curljalo... Drži pa, da ne smeš imeti mastnih rok in prostor za oprijem. na bmwju je itak narobe, vidim da je luknja iz strani
Snečer Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 original versačev šrauf in podložka (lepo zapikana gor)
MiNa Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 pred eno uro, Snecer pravi: na bmwju je itak narobe, vidim da je luknja iz strani Leva stran, kjer je tudi bočno stojalo, je kar OK. Sicer je pa ROTAX.
Snečer Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 pred 5 minutami, MiNa pravi: Leva stran, kjer je tudi bočno stojalo, je kar OK. Sicer je pa ROTAX. usedlina ti not ostane
krucymucy Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 9 hours ago, DAMI34 said: seveda je bolje z napravo, ampak če je lajtunga previsoka, jo enostavno znižaš, sem prilagodil že 3 motorje 2x SXa in Z900. Tudi vsi imajo v navodilih narisano kako se to naredi, vključno z izmero snopa. Določena razdalja in določena višina. In potem se greš peljat. Če je snop primeren (beri lepo osvetljeno pred motorjem, lahko pogledaš tudi kako ti avto sveti) bo že ok. Kajti eno je snop neobremenjenega motorja, drugo pa z voznikom. Enostavneje pa je na tehnične pa poprosiš, če lahko nastaviš snop, seveda z voznikom v sedežu. Načeloma pa velja, da previsok snop ne osvetli dovolj ceste saj sveti v luft. In takega je potrebno zaradi varnosti in nemotenja drugih znižati. Preload nastavis kot je treba pa tudi luc sveti kamor treba.
Borutt Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 pred 29 minutami, krucymucy pravi: Preload nastavis kot je treba pa tudi luc sveti kamor treba. Dva klika v desno krucymucy 1
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 pred 31 minutami, krucymucy pravi: Preload nastavis kot je treba pa tudi luc sveti kamor treba. Da, hudič je če ga ne moreš , danes sem se spomnil nate, ko sem gledal preload na kawi, pa pomislil, lej jih butle spet pišejo Hard pa soft. A se niso še nič naučili? krucymucy in sesir 1 1
krucymucy Objavljeno Marec 12, 2019 Opozori Objavljeno Marec 12, 2019 13 minutes ago, DAMI34 said: danes sem se spomnil nate, ko sem gledal preload na kawi, pa pomislil, lej jih butle spet pišejo Hard pa soft. A se niso še nič naučili? Kupcem kawasakija je tako najlazje objasnit. sesir 1
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 13 urami, krucymucy pravi: Kupcem kawasakija je tako najlazje objasnit. Simpl je najbulši. Pa še vse dela kot mora.
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 @Arzen evo OEM povišana šipa in givi poštar .... in thetruetheory 2
thetruetheory Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 Lep, urejen, negovan..... Samo moj je še vedno lepši ?? *hec hec Jaz ne zamenjam "poštarskega" Givi vizirja za nič na svetu. Moja velikost (196cm) ravno sovpada z višino vizirja, brez njega pa tornado v čeladi. Zbiram predloge kam namestit stranske LED "meglenke". Moja ideja je kar direkt na bočno zaščito, tako bodo po defaultu svetile bolj v tla kot v nasprotivozeče udeležence cestnega prometa... .... 1
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 2 minutami, spasku pravi: to so reflektorji od sw motecha oziroma oem preglomazno jaz še nisem našel prave rešitve
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 1 minuto, spasku pravi: Daj sliko da vidmo kaj imaš ti pravim, da še nisem našel lepih in majhnih
maus Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 44 minutami, Snecer pravi: ti pravim, da še nisem našel lepih in majhnih mene iščeš ...., maxxa, sesir in 1 other 4
Spasku Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 (popravljeno) On 3/12/2019 at 8:20 AM, maus said: Podložka je prepoceni, da se je ne bi menjalo Te so male sam kolk svetijo to je drugo vprašanje https://www.ebay.com/itm/2pcs-Handlebar-Spotlight-LED-Motorcycle-Headlight-Daytime-Light-Driving-Fog-Lamp-/311796490531?nav=SEARCH Popravljeno Marec 13, 2019. Popravil spasku
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se