Demon Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 Vem da ne spada k temi, pa bi vseeno rad nekaj vprašal. Zakaj se mučite z nekimi samodejnimi mazalci ketn in podobnimi stvarmi, če pa to ne dela druga kot samo svinjarijo na motorju?? Totalno zasvinja skoraj cel zaden del motorja, pa še nevarno je, ker lahko zmasti zadnjo zavoro in rob gume. Že kettensprayi večinoma naredijo celo svinjarijo vsaj na felni in na ketni. Jaz sem uporabljal samo ta sprej. Ketna čista, SUHA, vse čisto od felne, gume, vsepovsod, kjer je drugače bila totalna svinjarija, je z uporabo tega spreja bilo vse čisto. vuk76 1
DAMI34 Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 Ker je ceneje, enostavneje, bolj enakomerno namazano, veriga več zdrži itd...
XTR Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 9 hours ago, Demon said: Vem da ne spada k temi, pa bi vseeno rad nekaj vprašal. Zakaj se mučite z nekimi samodejnimi mazalci ketn in podobnimi stvarmi, če pa to ne dela druga kot samo svinjarijo na motorju?? Totalno zasvinja skoraj cel zaden del motorja, pa še nevarno je, ker lahko zmasti zadnjo zavoro in rob gume. Zelo enostaven odgovor, ker ne gre za mučenje ampak za užitek ob montaži in nastavljanju sistema. Ko bo regulacija pravilno nastavljena bo zadeva vrhunsko opravljala svojo nalogo, v to sem prepričan. Ostalo ti je pa že Dami napisal.... meni to ni bistveno, hočem pa to imeti na motorju.. tak sem. Noben sprej ne more tako kvalitetno namazati verigo, to je dejstvo. DAMI34 1
Demon Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 18 hours ago, XTR said: Zelo enostaven odgovor, ker ne gre za mučenje ampak za užitek ob montaži in nastavljanju sistema. Ko bo regulacija pravilno nastavljena bo zadeva vrhunsko opravljala svojo nalogo, v to sem prepričan. Ostalo ti je pa že Dami napisal.... meni to ni bistveno, hočem pa to imeti na motorju.. tak sem. Noben sprej ne more tako kvalitetno namazati verigo, to je dejstvo. OK, saj razumem, mene bi pač motilo vsa svinjarija, ki s tem nastaja, vse ostalo kar sta z Damijem napisala, pa verjetno drži.
zziga Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 zanimam se za tole CB1000R https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13622771 pozna kdo? a majo kako posebno stvar za pregledat teli motorji? pa mogoče mal butasto vprašanje, sam a majo vse te CB1000R probleme z statorji in elektriko al so to recimo z nekim letnikom popravli?
bna Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 (popravljeno) saj problemi z statorji se pojavljajo pri vseh znamkah ampak honde vsi modeli pa res crkujejo nenormalno in ne nič niso odpravili teh težav Popravljeno November 4, 2018. Popravil bna
Gonca Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 pred 4 minutami, bna pravi: saj problemi z statorji se pojavljajo pri vseh znamkah ampak honde vsi modeli pa res crkujejo nenormalno in ne nič niso odpravili teh težav Stručko, nimaš kej. WTF !?
krucymucy Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 2 hours ago, sinn said: zanimam se za tole CB1000R https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13622771 pozna kdo? a majo kako posebno stvar za pregledat teli motorji? pa mogoče mal butasto vprašanje, sam a majo vse te CB1000R probleme z statorji in elektriko al so to recimo z nekim letnikom popravli? Ne sekiraj se prevec za stator. Popravilo je enostavno in poceni. Sam motor je pa prakticno enak kot pri CBR1000RR 2004-2007 tako da tole zdrzi precej kilometrov. Meni je precej hitro spuscala vodna crpalka, ampak spet, popravilo je poceni in enostavno.
zziga Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 hvala vsem kok pa pride približno nov stator in pa nova vodna pumpa? tok okvirno
krucymucy Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 Manj kot gume. Ne sekiraj se, sej ne crkne to kar vsakemu.
Gonca Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 (popravljeno) Imel sem ene tri Honde zadnje čase, da bi se pa katera pokvarila pa nisem doživel. Pri tej https://www.avto.net/_2016mojavtonet/details.asp?id=13580117&display=Honda Honda VFR 800 X Crossrunner mi je crknla kratka luč. Ti povem, odgovarjajo ti sami stručkoti. Popravljeno November 4, 2018. Popravil Gonca bosa 1
krucymucy Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 Ce isces, najdes za vsak motor oz. bolje receno za vsak izdelek, dolocene napake. Mene ni se nikoli odvrnilo od nakupa, ker se to pac potencionira na raznih forumih, dejansko so pa tezave zelo redke. siks in bosa 2
XTR Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 (popravljeno) 6 hours ago, sinn said: hvala vsem kok pa pride približno nov stator in pa nova vodna pumpa? tok okvirno Okrog 380€ naj bi bil original stator. Na ebayu jih imaš pa za 100€, samo vprašanje kakšna je kvaliteta. Kdaj bo odpovedal je pa loterija. Enim pri 20k kilometrih, drugim pri 50k+.... ali pa nikoli. Popravljeno November 4, 2018. Popravil XTR
krucymucy Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 2 minutes ago, XTR said: Okrog 380€ naj bi bil original stator. Na ebayu jih imaš pa za 100€, samo vprašanje kakšna je kvaliteta. Kdaj bo odpovedal je pa loterija. Enim pri 20k kilometrih, drugim pri 50k+.... ali pa nikoli. Se previt se da kaksnega, vse ne.
XTR Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 1 minute ago, krucymucy said: Se previt se da kaksnega, vse ne. Omenil je še, da kopija za ta model še ne obstaja, vsaj spomladi ni. Za ostale modele (Varadero, CBF...) pa obstajajo. Na mojem pri 44 k kilometrih še kar dela.
Dainese Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 Čedalje bolj mi je všeč Hondica CB 1000 R. Če kdo prodaja ali bo v kratkem prodajal,ali pa ve za kakšno dobro, da se prodaja tam do max. 5.000,00 eur, takoj kupim. Pridem pogledat če je OK, plačam, prepiševa in odpeljem. lp
a79 Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 Teme o cb1000r pa nisi nasel?? DAMI34 1
XTR Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 1 hour ago, Dainese said: ali pa ve za kakšno dobro Mi imamo samo vrhunske Spasku, sesir in a79 3
Dainese Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 Ja, temo o CB- jkah sem našel, pa je tko našarjena, da mojga posta še pogledal nihče ne bi tko, da če koga moti, se naj pač tema prestavi. Kar se tiče XTR-a pa super, saj takega vrhunskega tudi jaz iščem, zato pa sprašujem na tem forumu, valjda je še kakšen pošten prodajalec oz.motorist, da najdem dober motor.
a79 Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 Vcer sem vidu eno belo od prvega lastnika, 48k prevozenih, LJ se mi zdi... Preglej anet.. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13910891
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 pred 4 urami, Dainese pravi: Ja, temo o CB- jkah sem našel, pa je tko našarjena, da mojga posta še pogledal nihče ne bi tko, da če koga moti, se naj pač tema prestavi. Kar se tiče XTR-a pa super, saj takega vrhunskega tudi jaz iščem, zato pa sprašujem na tem forumu, valjda je še kakšen pošten prodajalec oz.motorist, da najdem dober motor. seveda se bo, in tudi tvoj post bodo videli. Za v bodoče, če te bo pa še kaj zanimalo okrog CBitd...ne odpirat nove teme. Je vse odprto. Hvala
Spasku Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 6 hours ago, a79 said: Vcer sem vidu eno belo od prvega lastnika, 48k prevozenih, LJ se mi zdi... Preglej anet.. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13910891 Ampak tisti kovček na taki lepotici
a79 Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 pred 19 minutami, spasku pravi: Ampak tisti kovček na taki lepotici Na svoji sem tud nosilec kovcka odmontiral...
Spasku Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 8 hours ago, XTR said: Mi imamo samo vrhunske Za vrhunsko bo treba seč globje u žep ali pa kasneje dokupit opremo nekaj od CB 1000R imaš tudi v rubriki : Oprema-torbe-Stranske torbe za motor ,da dobiš neko idejo. Tista na avtonetu z 47.000km ima kar nekaj Km in hitro se bo nabralo še več. Se da dobit z 15-20 km samo sile ne smeš imet.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se