SF Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Jest se s škorpjonov spomnim možakarja, ki je moral nujno v Kranj zaklenit trgovino. Speljal je tako, da mu je dolenjček držal motor naravnost in ga porinil. Vse je bilo ok par metrov, nato se je možakar odločil, da mora ustavit in še nekaj povedat. Seveda nog niti pod razno ni dal s tačk. Tretji štart je potem uspel... Kako mu je uspelo priti do Kranja, še danes ni nikomur jasno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Si spremljal kdaj v kakem stanji se kdo odpelje z biker srečanja. Trd ... ko gorski lešnik? special749, P182, klimbra in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Trd ... ko gorski lešnik? Kot žuboreči potoček? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lima Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Ob 15.47 je v kraju Replje v občini Trebnje ,prišlo do prometne nesreče z udeležbo motorista .Reševalci so poškodovanega odpeljali v Novomeško bolnišnico . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 roko na srce fantje,pa recte da je tu prou in pol skuhat kšno,pa trpi cela familja Ko začnete pit in se delat pametni,beži xyznanixyz in gandi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 roko na srce fantje,pa recte da je tu prou in pol skuhat kšno,pa trpi cela familja Ko začnete pit in se delat pametni,beži punce ne pijejo DESIM, Fritz in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axilon Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ja fak...pa sej ni samo alkohol, ki ubija...je še 100 drugih razlogov... zdej k je bla ta nesreča na avtocesti vsi tolko terorizirajo alkohol de še enga pira v gostilni ne morš več spit ne de bi te kakšen obsojal... bom tko napisal...dokler je neki v normalnih mejah (pa najsi bo to hitrost, alkohol,...) je vse ql, ko pa enkrat to prekoračiš...pole pa bolš it peš Alla, dotem in damjanus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 (popravljeno) .. ko pa enkrat to prekoračiš...pole pa bolš it peš Ejga,ne serji! Čez cesto že,kaj pa če...bo treba do pirana?! :D Popravljeno Oktober 14, 2009. Popravil krava Ninč in DESIM 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axilon Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ni panike...samo da ne fališ uvoza na AC sicer pa...natakar, taksi prosim...za vmes pa še eno pivo Kor13, Marjanček in Miha27 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 (popravljeno) NEMA alkohola ko voziš in pika. Nevem kako vam to sploh pade na pamet. Popravljeno Oktober 14, 2009. Popravil _Mihaa_ DESIM, bajkr88, Klajba in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 (popravljeno) NEMA alkohola ko voziš in pika. Nevem kako vam to sploh pade na pamet. :worship: :worship: Hvala bogu! Vsaj en pameten. Popravljeno Oktober 14, 2009. Popravil moto rider DESIM, Klajba in Kawc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 V 30.000km sem na motor sedel pod vplivom alkohola samo 1x, in še to je bil samo 1 radler...Se ga izogibam, na veliko, ne zaradi policajov, ne zaradi drugih...zaradi sebe DESIM in Ninč 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 hm. pod uplivom se jez ne znam vozit. z ničemer. na konc fure, spijem pivo, včasih dve, 0.33l, v omiljeni kafani, manj kot 1 km pred garažo. de bi se kam pelal, oziroma, de bi kje pil pive in se pol pelal domow, mi na kraj pameti ne pride. Se mi pa zdi, de marsikdo živi drugače. Lowrenc, tomkruz, DESIM in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Bom kar direkt povedal....Motor in alkohol ne gre skupaj in tudi avto ne....NIČ..,pa ne sedaj telovadit tukaj,če popiješ 1 pivo ni nič,ker to ne drži!!!Ker motor in alkohol je SMRT! tomkruz, Kawc in DESIM 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Ni samo alko, to se strinjam. Najhujse so kombinacije. Npr. Kreten + nazgan... super dobitna kombinacija. Zakaj bi sploh tvegali, pac ne pijemo, ko vozimo. Ali pa poklicemo taksi. Ampak, to je stvar kulture in mentalitete narode, da ne recem nacionalnega sporta. Ali pa, ce ze hocete, balkanski sindrom!! Tega kazni ne bodo resile, to se kaze iz dneva v dan. Kdo ne verjame!? Zakaj pa gre noga takoj z gasa v Avstriji, pa ima veliko milejse kazni kot pri nas!? Ali pa ZDA, kjer so siroke ceste, omejitev cca 120 km/h, pa ne vidis projektilov, ki bi ti 250+ prileteli mimo... Itd. Never ending story... Na zalost! Take, ki zganjajo kretenizem po cesti bi bilo treba kaznovati z obveznim javnim delom, npr. v Soci. Pol se bo pa zamislil. Pa se kaj koristnega bo naredil za druzbo, pomagal morda celo cloveku, ki ga je sam spravil v Soco... DESIM in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axilon Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 (popravljeno) Bom kar direkt povedal....Motor in alkohol ne gre skupaj in tudi avto ne....NIČ..,pa ne sedaj telovadit tukaj,če popiješ 1 pivo ni nič,ker to ne drži!!!Ker motor in alkohol je SMRT! popiješ eno (malo) pivo konc fure...kriminal noriš celo furo (oziroma se brusijo številke z roba gume kot si sam zapisal)...ni panike klapa...jst namreč obvladam situacijo! itaq pa ne de sem tu angelček, samo stvar je taka: -konc fure popijem pivo, pa zarad tega ne norim ampak se normalno prpeljem še tist km do doma. In verjemi ali ne...99,5% (več itaq nikoli nisem:) ) priseben, kar pa ne morem reči zase po 5 pirih (česar ne zagovarjam in tudi ne prakticiram) -podobno je z vožnjo po cesti...ovinke pelat do roba gume (kasneje štap (tačk) in po kolenu) in nenazadnje do roba svojih zmožnostih...a to je pa vredu (vprašaj, pač mi ne dela ta znak, jebi ga...prenosnik pa ne morm tipkovnice zamenjat ) Odgovor na slednje: Pač dokler je to na eni meji pameti je to dokler tolko vredu, še bl vredu pa bi blo to počet na dirkališčih. Tam je to večidel varno. Ampak oboje (alkohol ter objestna vožnja) je tvegano dejanje na cesti. Tako da ne eno ne drugo ni dovoljeno in po občih pravilih ne sodi na cesto. Samo nekateri mislijo da s prehitro vožnjo na cesti pač ne ogrožajo drugih, medtem ko alkohol pa definitivno (tudi če samo povohaš hlape) ubija. Svašta! Popravljeno Oktober 14, 2009. Popravil axilon Klajba, trebor, tomkruz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Kdor se ni sposoben odpovedati pivi ko ga pred lokalom čaka motor, je alkoholik! :evilgrin: Res, brez zajebancije, če se ne moreš takrat premagati in naročiti nekaj brezalkoholnega, nekaj ne klapa in pomeni le to, da se prav rad prvemu pivu pridruži še drugo. Saj vemo, prvi za žejo, drug zapaše, ta tret za družbo in tako naprej do pizdarije na cesti. In če smo pošteni, po dolgi furi, ko smo dehidrirani in utrujeni, že prvo pivo zadene. Le podrobno se opazujte! Odgovren motorist za postanke pri vožnji z motorjem izbere alternativno brezalkoholno pijačo. sergini, halls, T-boy in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 mene je pa mojega motorja strah in si trezen sploh ne upam na njega spravit, kaj šele da bi ga peljal... z motorjem je podobno kot z ogovarjanjem mičnih deklin; za oboje rabiš malce več poguma, hrabrosti, ki ga najlažje vzbudiš s kakim pivom ali tremi... jah, kaj naj, eni pač nimamo dovolj samozavesti... imamo pa dovolj za pivo. jaz vsako jutro zarežem 0,3 domačega, da me ni strah! alkohol je zakon!!! alienrat, Kor13, zverac in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 punce ne pijejo jutor Ma ne me sedaj narobe razumet,pijemo tudi ženske,sam moški več manj včasi pretiravajo Je tudi res kot nekatiri napisali,da ni sam alko kriv,je še več drugih dejavnikov,pol pa je seveda motorist kriv če že do česa pride Želim pa vsem srečno vožnjo in čim manj problemov po cesti....Poznam velik motoristev,ki ne bili krivi,pa nastradali in trpeli vsi.... DESIM, Kawc, domina in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Ma ne me sedaj narobe razumet,pijemo tudi ženske,sam moški več manj včasi pretiravajo Ne razumemo narobe, te bom pa malo popravil. Opažam, da nekatere ženske krepko nesejo dece za šankom. riderrgirl, DESIM, Sitko in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 jutor Ma ne me sedaj narobe razumet,pijemo tudi ženske,sam moški več manj včasi pretiravajo Je tudi res kot nekatiri napisali,da ni sam alko kriv,je še več drugih dejavnikov,pol pa je seveda motorist kriv če že do česa pride Želim pa vsem srečno vožnjo in čim manj problemov po cesti....Poznam velik motoristev,ki ne bili krivi,pa nastradali in trpeli vsi.... torej ni od spola odvisno, temveč od "pošlihtane" glave posameznika, pa ne samo glede alkohola, tudi ostalih stvari, ki pripomorejo prometnim nserečam (hitrost, objestnost, neuporaba varnostno-zaščitnih sredstev ect ect.. ) . Seveda niso vedno krivi motoristi, se pa včasih da, ne vedno, s pravilno presojo situacije na terenu (seveda se za to potrebuje veliko prevoženih kilometrov, pa še tedaj te preseneti nepredvidena situacija), preprečiti marsikatero nezgodo ... končno mi je ratal vsaj nekaj koliko toliko pametnega napisat urssa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 mene je pa mojega motorja strah in si trezen sploh ne upam na njega spravit, kaj šele da bi ga peljal... z motorjem je podobno kot z ogovarjanjem mičnih deklin; za oboje rabiš malce več poguma, hrabrosti, ki ga najlažje vzbudiš s kakim pivom ali tremi... jah, kaj naj, eni pač nimamo dovolj samozavesti... imamo pa dovolj za pivo. jaz vsako jutro zarežem 0,3 domačega, da me ni strah! alkohol je zakon!!! mene pa ni strah motorja ampak pijem ker mi paše! :evilgrin: Cartman in alienrat 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 jah, ziher si bolj izkušen od mene, pa lahko to počneš iz užitka. jaz moram zaradi nuje. ampak ne, nisem alkoholik, kje pa... xyznanixyz, kobayagy in Cartman 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Res alkohol ne paše na cesto ( to velja tudi za pešce ). A vendar, ko spiješ malo pivo in se nabutaš velike pizze, postaneš na motorju utrujen od pizze, ker si se tok nažru, tok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 jutor Ma ne me sedaj narobe razumet,pijemo tudi ženske,sam moški več manj včasi pretiravajo Je tudi res kot nekatiri napisali,da ni sam alko kriv,je še več drugih dejavnikov,pol pa je seveda motorist kriv če že do česa pride Želim pa vsem srečno vožnjo in čim manj problemov po cesti....Poznam velik motoristev,ki ne bili krivi,pa nastradali in trpeli vsi.... Ti, a bi mi še to vse lepo prevedla v slovenski jezik? Zdi se, da bi lahko kaj od tu napisanega, imelo smisel..... grepavl, pajkica, dotem in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se