Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

servis manualManuale_Officina_Hornet_07.pdf

priročnik navodila Hornet manual.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Ja js sm tudi vozu že precej motorju pred to hornetko pa se mi je skoraj na vseh že zgodilo da kdaj pa kdaj na mestu ni šlo lepo v prestavo si mogu stisnt alpa spustit sklopko alpa premaknit malo motor naprej alpa nazaj da si razbremenil zobnike to ni nič narobe.

Objavljeno
Ja js sm tudi vozu že precej motorju pred to hornetko pa se mi je skoraj na vseh že zgodilo da kdaj pa kdaj na mestu ni šlo lepo v prestavo si mogu stisnt alpa spustit sklopko alpa premaknit malo motor naprej alpa nazaj da si razbremenil zobnike to ni nič narobe.

Po treh urah prebiranja foruma sm prisel do zakljucka da je potrebna menjava olja. Kaj priporocate Motul 5100

10-40 ali pa 15-50

Objavljeno

15-50 polsintetika.....

Objavljeno
15-50 polsintetika.....

.....isto nalivlem v 900-tko in sem čisto zadovoljen :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
.....isto nalivlem v 900-tko in sem čisto zadovoljen :krneki:

Jz sm isto prej daju v horneto in zdej u gixxerja.... zakaj je pa bol pousintetka je pa ze itak blo govora....

Popravljeno . Popravil casper7
Objavljeno

Sam imam 10-40, kot piše v bukvi. 15-50 je bolj gosto, verjetno za 'dirkanje' bolj primerno. Pri višjih temp.

Objavljeno (popravljeno)

Danes končno dobil nastavke za crash-pad-se, ker sem prejšnje zgubil (desnega). Pa se mi je zdej zdel glupo spet dajat 27€ za nastavke in sem jih dal raje narediti (načrt in material; aluminij sem sam zrihtal): Specialno narjeno, morm pohvalt! :worship:

- Made by LITOSTROJ

post-15759-1213282317_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil paris2
Objavljeno

Pozdravljeni!

No jst imam par vprašanj.

Ravnokar sem si kupil prvi motor in to:

HONDO HORNET 600 S

Letnik: 2002 22000km

cena: 2900 eur

je pa res brez praske, nove gume, kovček (ta velik)

Pa me zanima če je to primeren začetniški motocikel?

In če je cena spremenljiva?

hvala za odgovore pa lep pozdrav

Objavljeno

V kolikor so kilometri realni se mi zdi cena dost OK. Pa tud kot začetniški motor se mi zdi uredu. Kej več ti bojo pa majstri povedal.

Objavljeno
Pozdravljeni!

HONDO HORNET 600 S

Glede cene full pocen za ta letnik!

Jst sm dal lansk let 3500 za 2001 letnik naked model s kao 17000 :whistle:

Za lastnike in ostale podatke si lahko tukaj malo sam pogledaš:

https://e-uprava.gov.si/e-uprava/emrvl.euprava

Na km se pa ni treba velik zanašat, saj boš videl skozi vožnjo če bo vse kul delalo :)

Objavljeno
Pozdravljeni!

HONDO HORNET 600 S

Glede na to, da si zacetnik probaj vozt do 6000 al 7000 obratov, ker naprej se motorju strga. Ce so gume nove (letnik, ne profil), pa kovcek je cena zelo ugodna...Glede kilometrine pa servisno poglej, al pa klikn na link ofd parisa... :whistle:

Pa varno voznjo!!

Objavljeno
Pozdravljeni!

No jst imam par vprašanj..........

Tudi, če ima motor dejanskih 60 kkm ampak je dobro ohranjen in vzdrževan, potem je super ugodna cena (mislim, da bi se drugače gibala okrog 3500 €).

Drugače je pa vsak motor dober za začetnika, le če je začetnik dovolj dober za motor. Pač, po pameti.

p.s.: preden te piči in začneš dodajat stvari na motor (akrapovič, drugi blinkerji....), raje investiraj v vzetenje.

lp, g

Objavljeno

:wacko:

Sm pa pozabu povedat da je motor uvožen iz italije in ga je prej imel en starejši gospod.

Servisna kjnižica je pa požigosana prow cela na 6000 km so bli servisi.

Sej to mi tud daje neko zaupanje da bi pa moralo bit vse ok.

Sam pa kolikor sem spremljal cene (in sm jih full) so pa v povprečju v italiji do 500 eur bolj poceni kot pr nas.

Pa kdo ve zakaj taka razlika?

Objavljeno (popravljeno)

Sm pa pozabu povedat da je motor uvožen iz italije in ga je prej imel en starejši gospod.

Sam pa kolikor sem spremljal cene (in sm jih full) so pa v povprečju v italiji do 500 eur bolj poceni kot pr nas.

Tam jih delajo :krneki:

Pa še več motoristov je :D

Popravljeno . Popravil paris2
Objavljeno

Si ga sam uvozil/kupil od starejšega gospoda? Ker drugače je čisto vsak motor, kupljen v italiji, last starejšega gospoda. :)

lp, g

Objavljeno

Mi je en prjatu rihtal. Sam sem bil zraven pa je bil res že v letih :rolleyes:

Objavljeno
Tam jih delajo :krneki:

Pa še več motoristov je :D

jp. 2002 so prve iz honda italia spa 2001 so še honda japan

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jes bi imel eno vprašanje glede porabe. Sem že mal pregledau tukaj v tej temi pa nisem dobil pravega in konkretnega odgovora :? Zanima me za HORNETKO 600, kolk naredite s polnim rezervoarjem (brez rezerve), se pravi po podatkih s 13l bencina. Pa če bi lahko odgovoril kdo ki ima starejši model (pri nas imamo letnik 99) :worship:

Objavljeno
Jes bi imel eno vprašanje glede porabe. Sem že mal pregledau tukaj v tej temi pa nisem dobil pravega in konkretnega odgovora :? Zanima me za HORNETKO 600, kolk naredite s polnim rezervoarjem (brez rezerve), se pravi po podatkih s 13l bencina. Pa če bi lahko odgovoril kdo ki ima starejši model (pri nas imamo letnik 99) :worship:

Tu si poglej, na spritmonitor.de, če te zanima poraba.

Moj pokuri okrog 5,5l/100 km (vsaj včasih je, letnik03), na koliko kilometrov se prižge lučka pa ne gledam več, ko je prazno pač natankam (letnik 2003 ima že večji tank kot starejše, tako da tudi lučka posveti kasneje, da ne boš presenečen če z starejšo narediš manj kilometrov)

Objavljeno
Tu si poglej, na spritmonitor.de, če te zanima poraba.

Moj pokuri okrog 5,5l/100 km (vsaj včasih je, letnik03), na koliko kilometrov se prižge lučka pa ne gledam več, ko je prazno pač natankam (letnik 2003 ima že večji tank kot starejše, tako da tudi lučka posveti kasneje, da ne boš presenečen če z starejšo narediš manj kilometrov)

Saj pri Hornetki od mati pa je problem ta, ker ima še pipco za bencin in je mal nerodno, če ti ravno sredi prometne ceste zmanka bencina in moraš preklapljati na rezervo. Ravno zato me zanima poraba, da bi približno ocenil kdaj je potrebno natankat.

Objavljeno
Saj pri Hornetki od mati pa je problem ta, ker ima še pipco za bencin in je mal nerodno, če ti ravno sredi prometne ceste zmanka bencina in moraš preklapljati na rezervo. Ravno zato me zanima poraba, da bi približno ocenil kdaj je potrebno natankat.

Ah, ne kompliciraj. Odpri pipco pa tankaj na 200 km. Če ga goniš pa na 150.

lp, g

Objavljeno

Moja lanska 00 letnik je imela tud vecjo porabo, kot letosnja 04. Sigurno starejsi modeli vec zrejo... Sicer pa, pipco odpri na rezervo, se vozi do 220 km in pojdi tankat...Zoprno je, ce ti med kaksnim prehitevanjem zacne cukat in moras saltat na rezervo... :headbang:

Objavljeno

Zadnjič sem se peljal in se mi je med prestavljanjem, mislim da 3-4 brzina pojavil čuden zvok, kot da bi iz nule hotel brez sklopke prestavit in zaropota. Zazdelo se mi je, kot da je motor bil v "zelo glasni" nuli med 3-4 brzino. Sem prestavil še enkrat in se ni več ponovilo. A je lahko to kaj zaskrbljujočega?

Objavljeno
Moja lanska 00 letnik je imela tud vecjo porabo, kot letosnja 04. Sigurno starejsi modeli vec zrejo... Sicer pa, pipco odpri na rezervo, se vozi do 220 km in pojdi tankat...Zoprno je, ce ti med kaksnim prehitevanjem zacne cukat in moras saltat na rezervo... :headbang:

Sam imam letnik 2001 (600ccm) in tankam pri cca. 245km s tem da se 10 minut zajebavam s točenjem čisto do roba (natočm do vrha...se spusti dol...spet do vrha natočm...se spusti dol...itd.).

Objavljeno

Pozdravljeni!

No pred kratkim sem končno pripeljal svojo hondico cb 600s domov (prvi motor).

Pa tuhtam in tuhtam kje za vraga ima opozorilo da je bencin pri kraju!!

Kazalca nima lučke pa tudi ne?!

Pa gledam po knjižici pa nisem nikjer zasledil kje bi to blo?!

Zdej pa ne vem al sm mona al kaj!

je pa letnik 2002 cb 600s

lepo pozdravljeni

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!