hribuc Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 jaz imam enga komplet doma ,pa še bliz tebe sm duma okej hvala za info kdaj s pa jutr kej okol doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 SHIT! Pol pa ne pridem!! K Futka ziher zmaga, plavat je pa še nisem učil. Mislm da temperatura ni najbol primerna za take podvige,Kolpe je mal več kot do kolen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 Mislm da temperatura ni najbol primerna za take podvige,Kolpe je mal več kot do kolen Eh, pol pa sploh ni blema, preko tolk globoke vode pa sva že večkrat šla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Uf, mrbit se mi bo pa celo izšlo za ta datum :010 @Hribuc, a si že zrihtu cilinder? Mam jest tud rezervo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 Uf, mrbit se mi bo pa celo izšlo za ta datum :010 @Hribuc, a si že zrihtu cilinder? Mam jest tud rezervo Ja hvala za skrb sm zrihtu ,Miha je mel večjo gumico ,Saš mi je ponudu cel cilinder pol sm šel pa na Triglav uprašat sm pa dobil zadnji kos iz skladišča za 16 EU Tko da že špila!! b Tud jz sm dobil frej tko da se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 Danes med vožnjo mrknil števec.....za brzino........ Se komu sanja kaj bi bilo? Sumim senzor na zadnjem kolesu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas1 Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 Danes med vožnjo mrknil števec.....za brzino........ Se komu sanja kaj bi bilo? Sumim senzor na zadnjem kolesu.... najprej probaj ta senzor, imam enega za probat,ker sem ga jaz menjal,samo poiskati ga moram,(pa 2 kabla bi bilo treba polotati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Maj 29, 2012 Deli Objavljeno Maj 29, 2012 (popravljeno) najprej probaj ta senzor, imam enega za probat,ker sem ga jaz menjal,samo poiskati ga moram,(pa 2 kabla bi bilo treba polotati. Se lotim danes tega..........sporočim Zakaj si pa menjal, če praviš da lahko s tvojim rabljenim probam Popravljeno Maj 29, 2012. Popravil CAPI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucky323 Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 lep pozdrav malo sem se zagledal v capo.,namreč v tole: http://www.avto.net/ad.asp?id=6100325 kdo pozna ?na kaj moram biti pozoren pri aprili?do sedaj sem bil na transalpu tko da v teh motorjih ne vem kaj dosti lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
capomiha Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 lep pozdrav malo sem se zagledal v capo.,namreč v tole: http://www.avto.net/ad.asp?id=6100325 kdo pozna ?na kaj moram biti pozoren pri aprili?do sedaj sem bil na transalpu tko da v teh motorjih ne vem kaj dosti lp Motor zgleda čist ok...dost verjetno ima par zadev za porihtat, ker verjetno ne ve za par fint...s par sto euri bi se jo uredilo in bi bil motor super. Če se pelješ proti Primorski, se lahko oglasiš pri meni, pa ti vse povem o Caponordu. Drugače pa 9. junij imamo srečanje Caponordisti...trenutno prijavljenih že nekaj čez 20 Caponordov. poglej kakšno stran nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Junij 7, 2012 Deli Objavljeno Junij 7, 2012 Za piknik in srečanje vse pripravljeno in prijavljeno. Obeta se nam zanimivo druženje vsaj glede na to kdo vse je prijavljen se vidimo v soboto! Lp Tomaž P.S. Če bo treba še kakšen štantgas kej porihtat se bo pa tut cajt najdu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 Lp iz potepanja po Franciji in obiska mednarodnega zbora Caponordistov v Carcasonnu. Letos se nas je zbralo 25 Caponordov iz šestih držav. Trenutno se še malo potepamo po provansi in Francoskih alpah tako da bodo slikce prišle na vrsto ko pridemo domov. Lp T. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 25 ali 250? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 ...če je 25 tapravih je povsem dosti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Julij 22, 2012 Deli Objavljeno Julij 22, 2012 Še par slikc iz zbora, sicer niso moje ampak sem na njih https://picasaweb.google.com/1070627...eat=directlink https://picasaweb.google.com/1030349...COWmnr2jubOiTA https://picasaweb.google.com/1085343...crapbookPhotos https://picasaweb.google.com/1121246...eat=directlink Lp T. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
capomiha Objavljeno Julij 29, 2012 Deli Objavljeno Julij 29, 2012 (popravljeno) Vikend z Italianskimi caponordisti po Sloveniji Priprava na današnji PIT STOP Popravljeno Julij 29, 2012. Popravil capomiha RobiRoberto in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
capomiha Objavljeno Julij 29, 2012 Deli Objavljeno Julij 29, 2012 Moški del Ženski del Naložimo mapo... Gremo naprej Kmet2 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
capomiha Objavljeno Julij 29, 2012 Deli Objavljeno Julij 29, 2012 Še nekaj detajlev ;-) hribuc, Kmet2 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
capomiha Objavljeno Julij 29, 2012 Deli Objavljeno Julij 29, 2012 (popravljeno) Popravljeno Julij 29, 2012. Popravil capomiha hribuc, RobiRoberto, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Julij 29, 2012 Deli Objavljeno Julij 29, 2012 Najlepša, skoraj ze perverzna četica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eltrinajst Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 Naletel sem na zanimiv test RR verzije - [media=] Capomiha že ve zakaj ga ima :naughty: Ruf, suntrace14, hribuc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FitnesFreak Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 Pozdrav. Očitno bom moral kmalu menjati lamele na sklopki pa me zanima, če kdo morda ve, kakšen strošek je to in kje se to lahko dobi (poleg predragega Avto Triglava, seveda). Hvala in lep dan še naprej. P.S. V petek, 17.8. gremo 4 motorji na GrossGlockner za čez vikend in malo izleta, se bi kdo pridružil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 (popravljeno) Pozdrav. Očitno bom moral kmalu menjati lamele na sklopki pa me zanima, če kdo morda ve, kakšen strošek je to in kje se to lahko dobi (poleg predragega Avto Triglava, seveda). Hvala in lep dan še naprej. P.S. V petek, 17.8. gremo 4 motorji na GrossGlockner za čez vikend in malo izleta, se bi kdo pridružil? Imaš v Louisu http://www.louis.de/_305b7ec3c02bdb03dae7e4e179e6d526ac/index.php?topic=list&article_context=bikedb&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=ETV1000&list_total=36&anzeige=0&page=2 Naslednjih 14 dni sem na poti po Balkanu Popravljeno Avgust 10, 2012. Popravil CAPI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
capomiha Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 Imaš v Louisu http://www.louis.de/_305b7ec3c02bdb03dae7e4e179e6d526ac/index.php?topic=list&article_context=bikedb&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=ETV1000&list_total=36&anzeige=0&page=2 Naslednjih 14 dni sem na poti po Balkanu Lamele čudno da bi ble..še noben jih ni menjal...po moje si preveč olja nalil pri menjavi! jaz grem ju3 na balkan za 10 dni.... cawwww Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FitnesFreak Objavljeno Avgust 15, 2012 Deli Objavljeno Avgust 15, 2012 Verjetno imaš prav, Miha, olja je čisto do vrha. Bom še malo preizkušal. Zanima me naslednje: ali ima kdo od tu za prodati nosilec za stranske kovčke, Givijeve? Naj mi prosim javi oz. sporoči! Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se