Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2015 Opozori Objavljeno Februar 18, 2015 ...trenutno imam neuporabno desno roko, pa težko pišem..... ampak sem čakal, da nekdo v tem smislu nekaj napiše, pa se spodaj samo podpišem..... Namen čelade je absorbirati udarec. Zdej...a čelada ostane cela, pa imaš smuti namest običajnega pudinga v glavi.... al pa če čelada poči, oz. se zdrobi notranjost (kot je pokazal sliko svoje čelade Kmet), kjer se sila udarca prenese in deloma "porazgubi " ob mečkanju čelade. Sej, če čelada poči, še ne pomeni, da jo odpre na pol kot klapavico in ti jo odnese z glave.... .Kot že povedano, vi vsi primerjate kompozitne čelade za 500€ s plastičnimi (polikarbonatnimi) , ki stanejo do 200€ (od znanih proizvajalcev)....vse pa ZADOVOLJUJEJO predpisane standarde o varnosti. Tako kot Lidlova ali Hoferjeva. Katero čelado maš ???? KARMEN1 1
cikadina Objavljeno Februar 18, 2015 Opozori Objavljeno Februar 18, 2015 (popravljeno) ...trenutno imam neuporabno desno roko, pa težko pišem..... ampak sem čakal, da nekdo v tem smislu nekaj napiše, pa se spodaj samo podpišem..... Namen čelade je absorbirati udarec. Zdej...a čelada ostane cela, pa imaš smuti namest običajnega pudinga v glavi.... al pa če čelada poči, oz. se zdrobi notranjost (kot je pokazal sliko svoje čelade Kmet), kjer se sila udarca prenese in deloma "porazgubi " ob mečkanju čelade. Sej, če čelada poči, še ne pomeni, da jo odpre na pol kot klapavico in ti jo odnese z glave.... .Kot že povedano, vi vsi primerjate kompozitne čelade za 500€ s plastičnimi (polikarbonatnimi) , ki stanejo do 200€ (od znanih proizvajalcev)....vse pa ZADOVOLJUJEJO predpisane standarde o varnosti. Tako kot Lidlova ali Hoferjeva. kaj si pa z roko delu? Popravljeno Februar 18, 2015. Popravil cikadina
bajkr88 Objavljeno Februar 18, 2015 Opozori Objavljeno Februar 18, 2015 kmet kje maš sliko od čelade , da vidm...
Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2015 Opozori Objavljeno Februar 18, 2015 kmet kje maš sliko od čelade , da vidm... Par strani nazaj
bajkr88 Objavljeno Februar 18, 2015 Opozori Objavljeno Februar 18, 2015 aja tist, sam stiropor, dej celo pokaz od zunaj še
solorider Objavljeno Februar 18, 2015 Opozori Objavljeno Februar 18, 2015 Katero čelado maš ???? Dve Lidlive Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno Februar 18, 2015 Opozori Objavljeno Februar 18, 2015 Katero čelado maš ???? ...mam tri.... ena je belo rdeče črna.... no ta je mal potolčena druga je rdeče belo črna tretja pa črno belo rdeča... kaj si pa z roko delu? ...pejt brat v temo dingl-dongl.....
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 (popravljeno) aja tist, sam stiropor, dej celo pokaz od zunaj še Pa preklopni zglob je tudi zlomljen ,na obeh straneh..... Popravljeno Februar 19, 2015. Popravil Kmet2
ludiluka Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 Mah ja uni zglob zalepiš stiropor tudi vizir bi blo pa za zamenjat :grim Efendi 1
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 Mah ja uni zglob zalepiš stiropor tudi vizir bi blo pa za zamenjat :grim Eh bom rajši eno novo lidlovo vzel .....oziroma za ta denar kar pet.... :evilgrin: builder, KARMEN1 in Efendi 3
dlicen Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 Vizir... dejmo rečt po resnici: razvajeni smo! Ali res rabimo vizir? Ali ni to eno navadno kratenje motodoživetja vetra v oči, da zajokaš od same sreče? builder, TakeALookAround, KARMEN1 in 6 others 9
sayo Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 Pa preklopni zglob je tudi zlomljen ,na obeh straneh..... Pa nisi reklameru, k tko hit se ti pa neb smela pokvart saj ma 5 let garancije in zaston servis Efendi 1
nazo13 Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 kaj si pa z roko delu? Lidlova zaščita (kondom) pri sexu. Zaščita je ostala cela. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 Pa nisi reklameru, k tko hit se ti pa neb smela pokvart saj ma 5 let garancije in zaston servis No vsaj prov napiš ...... servisi so zagotovljeni in brezplačni 5 let ,garancija pa velja do prve ograje ali prometnega znaka :lol: Zivnorc 1
PrimozC Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 Jaz sem vceri sel iskat podobleko in se mi zdi kar OK. Je pa bil vsak kos (hlače in majica) 2€ cenejše kot pri nas... lp vandrovec, KARMEN1 in cedevita 3
bajkr88 Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 dobr sesuta ja, kakšna bi bla lidlova preklopna ajej, pomoje bi odtrgal sprednji del Kmet2 1
jozexj6 Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 (popravljeno) jst sm zadnjič tud kupu podobleko zame in za mojo. Zanjo sva vzela najmanjšo in kar bo za silo. Majčka ni ravn oprijeta, ne visi pa tud ne z nje. Sej namenjena je zgolj zato da ne bo problema pri oblačenju ,še posebi pa slačenju unjenga kombinezona. za ta dnar je čist ok. Popravljeno Februar 19, 2015. Popravil jozexj6 Kremenčkovi, bajkr88 in vandrovec 3
TakeALookAround Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 A je se kej robe ostal?
pajkica Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 majo rezervna jajca zdej..... za vsak slučaj, če komu spusti podobleka k je bolj čip....
vandrovec Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 A je se kej robe ostal? Po moje ne, si zamudil :grrr Tudi glede čelad strašijo le predsodki...Lidlova za 50€, to ni za nič. Če bi bila enaka čelada v motoristični trgovini za 200 do 300€, med katere po moje spada, tudi po testih, bi bila pa OK...saj gre vendar za nemško kvaliteto. Ampak to je neka nova realnost, na katero se mnogi še niso navadili. ... kdor ne izkoristi priložnosti enkrat v letu bo pač plačal 4X več...morda bo imal samo boljši občutek pri sebi Kremenčkovi, builder in Lunatic 3
TakeALookAround Objavljeno Februar 19, 2015 Opozori Objavljeno Februar 19, 2015 Eh, js sm si pa tolk zelel bit tko oblecen k vsi. :evilgrin: Cartman 1
gasperX Objavljeno Februar 20, 2015 Opozori Objavljeno Februar 20, 2015 Včeraj v Kranju pun kurac robe. Teh podoblek je blo še res ogromno kupu za sprobat cedevita in KARMEN1 2
stenc55 Objavljeno Februar 20, 2015 Opozori Objavljeno Februar 20, 2015 A je se kej robe ostal? Pokličeš jih pa ti povejo kje še majo al pa prpelejo v lokalno štacuno. TakeALookAround 1
Bmflar Objavljeno Februar 20, 2015 Opozori Objavljeno Februar 20, 2015 Pokličeš jih pa ti povejo kje še majo al pa prpelejo v lokalno štacuno. NE vozijo več po lokalnih štacunah, ti pa povejo kje lahko kupiš.... Tako so meni razložili ... motofrik 1
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2015 Opozori Objavljeno Februar 20, 2015 Po moje ne, si zamudil :grrr Tudi glede čelad strašijo le predsodki...Lidlova za 50€, to ni za nič. Če bi bila enaka čelada v motoristični trgovini za 200 do 300€, med katere po moje spada, tudi po testih, bi bila pa OK...saj gre vendar za nemško kvaliteto. Ampak to je neka nova realnost, na katero se mnogi še niso navadili. ... kdor ne izkoristi priložnosti enkrat v letu bo pač plačal 4X več...morda bo imal samo boljši občutek pri sebi Katero čelado nosiš ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se