Cartman Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 cikadina, jaz bi rajš kam drugam padu, je pa res, da vedno notr. Zanima me kolko pa pride, če ti en dober tip to naslika-nariše-stetovira direkt na kesl. forumas Suzuki bo vedu kje in koliko stane foliranje. njegova 7/9 je bila lepo narjena. Pa NejcGS je mel svoj motor ovit v printano folijo. fajn zgleda, in ce ti ne sede vec, al pa za prodajo, strgas dol, in je motor tip-top. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 a je kak izdelovalec nalepk ki bi tole lahko naredu (airbrush je verjetno predrag A to misliš nov motor popackat? Meni take šminke niso všeč, mogoče,,če bi hotel kakšne praske prekrivat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 (popravljeno) A to misliš nov motor popackat? Meni take šminke niso všeč, mogoče,,če bi hotel kakšne praske prekrivat. bolj se nagibam k nalepki ki bi dodatno še zaščitila lak. Popravljeno Junij 5, 2013. Popravil mitjag cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 ne me živčnga delat...dons mogoče že doma... )) Snecer ...moram pa pogledat če nisem to jaz zadel...ah dobr no bom mel pa dva )) Evo jutr bo...še dobr da vreme ni ne vem kaj cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 (popravljeno) My precious Popravljeno Junij 5, 2013. Popravil mitjag Cartman, cikadina, MarkoR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 a je kak izdelovalec nalepk ki bi tole lahko naredu (airbrush je verjetno predrag Na FB vtipkaj MitchArt.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Škoda na tako lep motor lepiti kakršnekoli nalepke! Po mojem mišljenju je pustiti motor v originalnem stanju najlepše. Vsakršni kičasti dodatki, razni svetleči trakci na platiščih in ostala navlaka brezvezna navlaka naredi motor na pogled " češki "! Zelo ceneno Moje mnenje! Tedybear, Pips, bosa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Ker sem samo 1,5 kilometra stran, se moram strinjat. Povsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Pa saj ne govorim da bi ga celga pofarbau bolj kot ne zdaj razmišljam o nalepki, ki bi zaščitila lak...nalepka bi bila prozorna z črnimi črtami pa tiger narisan....5*5 cm da mal popestrim izgled oz. da se loči od drugih ker zdaj jih bo čedalje več na cesti (lol no vsaj tko je blo k sem leta 2008 Kio Ceed kupil ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 ma ce nakdes koga k ti naredi dober airbrush bi moglo zgledat se lepse pa pol prozorno nalepko gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Poznam jaz enega, ki ti stiska nalepko. Za več info ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Mah cajta je dost...najprej mora motor sploh dam pridt.... over&out dokler ne bo doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 mitja z nečim si je treba krajšat čas mitjag 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 mitja z nečim si je treba krajšat čas Ja res, sam ne z nalepkami, ampak z vožnjo mitjag in bosa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 6, 2013 Deli Objavljeno Junij 6, 2013 sam bi pocakal na ziimo,takrat se afnas z nalepkami,dodatki,upgrade-i,ali pa ko ga bos popraskal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzq Objavljeno Junij 6, 2013 Deli Objavljeno Junij 6, 2013 My precious Mitja, kje si ga pa najdu ? Nemčija ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 6, 2013 Deli Objavljeno Junij 6, 2013 Tole upam da je pr španiku....če ne pol mam sranje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 6, 2013 Deli Objavljeno Junij 6, 2013 Tole upam da je pr španiku....če ne pol mam sranje To je pr Španiku sigurno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 Za imetnike Triumphov obstaja tudi tale tema - RAT ( RIDERS ASSOCIATION OF TRIUMPH ) http://www.motosvet.com/tabla/topic/12728-rat-slovenia/page-66 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 Zverina( Tiger) doma.... Happy cikadina in jozexj6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzq Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 Smo že trije...z belim...pa boš videl, kak se sveti če je sonce...kot bi bli biseri v farbi.... cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzq Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 ...varno vožnjo in obilo užitkov, se morava kje trefnit, da ktero rečeva....na Jezerskem, v nedeljo, da nazdravimo? cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 Slike??? TakeALookAround, trebor in Tedybear 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 Ej slike sledojo, Jezersko velja... treba je blo zapit.. :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 (popravljeno) Za poizkušino Prvo tankanje (privoščil sem mu stotko )) Popravljeno Junij 7, 2013. Popravil mitjag aders, cikadina, nxyz in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se