garelli Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Prosim če kdo pove izkušnje s tem motorjem.. Kakšen je za vozit,poraba.. + in -.. Use kar veste o tem motorju Hvala že vnaprej za odgovore
rok123 Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 kupim plastike za tank, po možnosti v črni barvi
rok123 Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Prosim če kdo pove izkušnje s tem motorjem.. Kakšen je za vozit,poraba.. + in -.. Use kar veste o tem motorju Hvala že vnaprej za odgovore Motor vozim leto in pol in sem zelo zadovoln z njim. Mogoče te na začetku malo boli hrbet na daljših turah, ampak se hitro navadiš. Če maš v planu vozit športake je to super izbira, ker se navadiš drže in naćina vožnje z takimi motori. Glede na to da je to 4t, boš mel res minimalne stroške (nizka poraba - max 4l, pa če boš redno servisiral, pa dobro vzdrževal, nebo večjih stroškov) info servis: olje, filter, ketna, zobniki - skupaj cca 200€ pa gume tut tu nekje. pa za 4t tut zelo lepo gre
cesko Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) Prosim če kdo pove izkušnje s tem motorjem.. Kakšen je za vozit,poraba.. + in -.. Use kar veste o tem motorju Hvala že vnaprej za odgovore Sem imel to yamaho že kar nekaj let nazaj. + izgled + mala poraba + majhni stroški + dobre vozne lastnosti - počasen Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil cesko
tintin Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 v 125ccm 4t razredu je med hitrejšimi. Pravijo tudi da se pogosto pojavijo problemi z agregatom... poznam pa 3 voznike tega motorja in vsem dela brez problema, imajo pa od 21k do 40k prevoženih kilometrov.
dnje Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 se da brez problema vozit še koga zadaj? pač še vedno lepo potegne, pa je en tolk udobno za sopotnika? lp.
cesko Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) se da brez problema vozit še koga zadaj? pač še vedno lepo potegne, pa je en tolk udobno za sopotnika? lp. To ti pa ne bi znal odgovorit, ker sem se vedno sam vozil. Z sopotnikom se 90 verjetno še vedno da lepo peljat za kakšna prehitevanja z sopotnikom pa je sigurno premalo moči (razen če se avto 70 ali manj pelje). Udobnosti za sopotnika verjetno tudi ni preveč saj je sportak. Drugače js nisem imel nobenih problemov z agregatom, naredil okoli 12500 km prej da sem ga prodal. Razen olje je treba redno preverjat, ker ga še kar dosti spije. Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil cesko
tintin Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 udobje je zelo relativna stvar.. Jaz osebno na goldwingu znorim, ker mi dosti bol odgovarja drža na športivi... Usak motor ti prej ali slej rata udoben, samo navadit se ga moraš, tako da se s tem ne obremenjuj preveč
dnje Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) sej to me ne moti, ampak sem pa tja ponudim komu prevoz...zdaj z mopedom, ko bo močnejše prišlo k hiši bo moralo pa tisto zadostovati za 2 pa pač,če se kakšno dekle pelje na morje Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil dnje
cesko Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) sej to me ne moti, ampak sem pa tja ponudim komu prevoz...zdaj z mopedom, ko bo močnejše prišlo k hiši bo moralo pa tisto zadostovati za 2 pa pač,če se kakšno dekle pelje na morje Pač najbolje da kupiš tisto kar ti je vizualno najbolj všeč. Pri teh 4t 125 nimaš kaj dosti sfalit, ker itak večinoma vse mašine delajo brez problema. Pa tud za kak izlet v dvoje verjetno ni problemov pri teh cestnih (r125, cbr, varadero itd...) Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil cesko
dnje Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 sej nekako se odločam med tole maho ter varaderom..yamaha me je sploh navdušila ker je najmočnejša v svojem razredu.
tintin Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 če pelješ kako pupo jo mora pol rit bolet... In pol na konc ji cel prijazen ponudiš masažo.. Win-win ko boš starejši boš že zastopil hehe
dnje Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 že zdej zastopim drugače pa bo to vsekakor pomagalo pri izbiri
prebacevka Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 se da brez problema vozit še koga zadaj? pač še vedno lepo potegne, pa je en tolk udobno za sopotnika? lp. da se peljat tud koga zadej, sicer jo moraš malo naterat ampak se da udobje je pa bl slabo, ker je zelo trd sedež...malce več postankov pa gre kupim plastike za tank, po možnosti v črni barvi jst mam krajni dve plastiki, brez sredinske....modre barve....
budacki Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 udobje je zelo relativna stvar.. Jaz osebno na goldwingu znorim, ker mi dosti bol odgovarja drža na športivi... Usak motor ti prej ali slej rata udoben, samo navadit se ga moraš, tako da se s tem ne obremenjuj preveč Se pa dost lažje navadiš potovat z Varaderotom, kot pa z R125. Še posebej R125, ki ima še bolj športno pozo, kot RS 125.
zans Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 no od danes naprej sem pa tudi jaz lastnik Yamahe yzf r125 rok418, mixxx, prebacevka in 1 other 4
cesko Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 no od danes naprej sem pa tudi jaz lastnik Yamahe yzf r125 Čestitam. Naj ti dobro služi tako kot je meni pred davnimi leti
sunday Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 (popravljeno) prodam arrow izpuh 250e. kot nov piši zs Popravljeno September 13, 2013. Popravil sunday
rok123 Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 kupim spodnji križ, zgornji križ in vilice
zans Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 mene pa zanima katero hladilno in zavoro tekočino uporabljate?
Gasperr Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 Hladilna tekočina ni neki posebi specificirana za določene vrste motorjev, kolikor je meni znano. Pojdi v najbližjo trgovino kjer bi to naj prodajali, povej kaj rabiš pa boš dobil. Za zavorno ti piše pa na oni škatlci kjer je not. DOT4 po vsej verjetnosti; preveri.
strajnarR Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 (popravljeno) mene pa zanima katero hladilno in zavoro tekočino uporabljate? Za hladlno tekočino znamka res ni važna. Bolj je važno, da je na pravi osnovi taki, ki je predpisana v navodilih proizvajalca. Če boš sam menjal, lahko kupiš kar koncentrat, ponavadi 1L. V največ primerih se meša 50:50 (hladilna tekočina : voda). Pri menjavi je vedno dobro skozi hladilni sistem parkat spustiti vodo, da očistiš notranjost. Aja, pa voda s katero boš mešal, mora bit destilirana. Popravljeno September 17, 2013. Popravil strajnarR
kewo Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Imam za prodat en original kompletni izpuh in nekaj plastik. Če koga zanima PM. Vse prodam zelo ugodno.
VERMA Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Ker vidim da kr dosti ljudi prodaja različne dela za omenjen motor, bom vprašanje postavil kar tukaj. Popravljam motor, zato kupim nasledne dele oz. plastike. Rabim pa jih v črni barvi. -Sprednja maska -sprednji levi žmigovc (običajna žarnica, ne LED) -ta velika boomerang plastika na levi strani -leva zadnja plastika (tista ki se na koncu drži z štop lučjo) Za pomoč sem zraven prilepil slike. Če slučajno kakšnega dela ne bom dobil v Slo, mogoče veste kje iz tujine to naročit ? Kakšen Ebay ali kakšne privatne firme ki prodajajo after market izdelke. Hvala za odgovore in ponudbe lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se