Whiskey Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Danes imel čast on-line debate z Damijem, K2 in Mausem pr' Vikiju. Martinčkanje na zahodni strani je prav pasalo. K2, tnx za ta' kratkega. igorkr in BelaStrela 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 izkoristit sonček in videl sem te tazzy a je bilo v Novi vasi? Lokos, boych, jami65 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Lih do Kozine ror prezračit cedevita, pik1 in jami65 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 izkoristit sonček in videl sem te tazzy a je bilo v Novi vasi? ja a si če si biu na črpalki potem drži kot pribito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 drži omv ti pa na bloško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 175km včeraj in danes. Mrzlo, ampak je pasal . igorkr in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 izkoristit sonček in videl sem te tazzy a je bilo v Novi vasi? lep video in upam da ti je uspelo zalaufat mašino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Po daljši abstinenci uživaških 100km ,pa obvezen počk pri Vikiju, slike pa ni, ker sem aparat pozabil doma. Mia, skalaprava, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ko-Ma Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Živjo Evo pa je prvih 70 . Pa ne samo letošnjih ampak na sploh (seveda, če ne štejem tistih v avto šoli). Bilo je prav fajn. P.S Lidlov komplet spodnjega perila se je tudi dober obnesel. Lp logarr, trebor, SLVR in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Danes pa je bilo vznemirljivih, sončnih vtisov... Tudi sam imam enega; Kidal sem gnoj! trebor, skalaprava, jami65 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 celje maribor in nazaj. Večerno... lihkar prišel nazaj. Fajn. igorkr, jami65, menih in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 23, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 23, 2013 Vikend je spet deloven pa sem skoristil včerajšnji lep dan po službi za en krog.....kot ponavadi ko sem omejen z časom,Postojna,Črni kal,postojna Ljubljana mak še levo pa mal še desno,cesta čez Ride v katastrofalnem stanju,peska en kup,prav tako tud motoristov,smo prlezl na sonček ko martinčki......Maus,Dami34,lojz,Šebenik na Črnem Kalu spoznal Wisky-a .....mim je pridrvela tud Sanda in še kup drugih...... Najbolj zanimiv pa mi je bil dec na surfu skozi poplavljeno Planinsko polje vsak ma svoje veselje Takole je pa izgledal v celoti...in po sredinio cestica,še kakšna hiša manjka pa bi blo ko v Benetkah 200km za dušo prvezat,saj nas čaka drug teden baje spet sraje DAMI34, trebor, igorkr in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
levanjogazarini Objavljeno Marec 23, 2013 Deli Objavljeno Marec 23, 2013 Vikend je spet deloven pa sem skoristil včerajšnji lep dan po službi za en krog.....kot ponavadi ko sem omejen z časom,Postojna,Črni kal,postojna Ljubljana mak še levo pa mal še desno,cesta čez Ride v katastrofalnem stanju,peska en kup,prav tako tud motoristov,smo prlezl na sonček ko martinčki......Maus,Dami34,lojz,Šebenik na Črnem Kalu spoznal Wisky-a .....mim je pridrvela tud Sanda in še kup drugih...... Najbolj zanimiv pa mi je bil dec na surfu skozi poplavljeno Planinsko polje vsak ma svoje veselje Takole je pa izgledal v celoti...in po sredinio cestica,še kakšna hiša manjka pa bi blo ko v Benetkah 200km za dušo prvezat,saj nas čaka drug teden baje spet sraje Ta prva fotka je svetovna, sem si jo shranil,upam da ne boš jezen zaradi avtorskih pravc. igorkr, Kmet2 in Sanda7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno Marec 28, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2013 V soboto sva se dva Enduraša z težkima Endurama KTM 990 ADV udeležila Tartufetreffen prireditve -Panoramska vožnja-skupina Kamera na Motorju Mateja Vidmarja je posnela tale filmček igorkr, pik1, boych in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 28, 2013 Deli Objavljeno Marec 28, 2013 V soboto sva se dva Enduraša z težkima Endurama KTM 990 ADV udeležila Tartufetreffen prireditve -Panoramska vožnja-skupina Kamera na Motorju Mateja Vidmarja je posnela tale filmček hudooooo .... .... stari, svaka čast .... :hooray: :hooray: :hooray: ps. sam mal pa vseen razmišljam, al ne bi blo mogoče bl pametn it s tistim tamalim, 250 ccm ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Marec 28, 2013 Deli Objavljeno Marec 28, 2013 V soboto sva se dva Enduraša z težkima Endurama KTM 990 ADV udeležila Tartufetreffen prireditve -Panoramska vožnja-skupina Kamera na Motorju Mateja Vidmarja je posnela tale filmček zlo lep posnetek , če pa boš kej v dolin poklič pa prid na pivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 28, 2013 Deli Objavljeno Marec 28, 2013 hudooooo .... .... stari, svaka čast .... :hooray: :hooray: :hooray: ps. sam mal pa vseen razmišljam, al ne bi blo mogoče bl pametn it s tistim tamalim, 250 ccm ???? ja bi bilo sej sem šel v petek čez mašun pa sem moral nazaj v LJ delo v soboto pa gas z ktm bolje bi bilo naložit v kombi xr 650 pa nikol dost pameten . naj bi bila to razgledna no, tam je težko najt kaj lažjega off sej če bi bilo suho bi bilo za kanček lažje , težkih sploh ni gor odsekov ,je blo preveč dela .Drugo leto z 650 sej v težki kategoriji sva bila sam dva tako da sem drugi ali prvi haha pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SIMPLE MEN Objavljeno Marec 28, 2013 Deli Objavljeno Marec 28, 2013 izkoristit sonček in videl sem te tazzy a je bilo v Novi vasi? :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 28, 2013 Deli Objavljeno Marec 28, 2013 Celje - Ljubljana na izpit - Celje. Za izpit bomo še vidl kako je šlo, furca je bila pa super. Dol grede sonček in suhe ceste, ganjal ko iz uma, nazaj grede pa po mrazu (a ne zame, ker sem opremljen tko k mora bit). Videl par prijateljev, spil par sokcev in eno kavo z rumom... Super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 29, 2013 Deli Objavljeno Marec 29, 2013 Celje - Ljubljana na izpit - Celje. Za izpit bomo še vidl kako je šlo, furca je bila pa super. Dol grede sonček in suhe ceste, ganjal ko iz uma, nazaj grede pa po mrazu (a ne zame, ker sem opremljen tko k mora bit). Videl par prijateljev, spil par sokcev in eno kavo z rumom... Super. A nismo rekl brez reklame za alkohol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 29, 2013 Deli Objavljeno Marec 29, 2013 A nismo rekl brez reklame za alkohol? Kdo je pa to neumnost reku?? Alkić pač mora bit... me ustavi palcaj, pa kaj naj mu rečem, k me vpraša, če mam kej zimske opreme?? Moj klasičen odgovor je "Šnops pa dolge gate". Še mau pa bo stvar reducirana samo na "Dolge gate." Vrit s takimi idejami! BMWRIDER, cedevita in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava krucymucy Objavljeno Marec 31, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2013 En krog z Agusto ursy, igorkr, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Deli Objavljeno Marec 31, 2013 En krog z Agusto A imaš OMV in VIKIJA tud tle gor naloudanga ????? SLVR, PURPLE, krucymucy in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 31, 2013 Deli Objavljeno Marec 31, 2013 A imaš OMV in VIKIJA tud tle gor naloudanga ????? Ni plaču Mausu kfeta pa ma odprto sam do prvega ovinka na ridah krucymucy, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Deli Objavljeno Marec 31, 2013 A imaš OMV in VIKIJA tud tle gor naloudanga ????? ....a s tem si dons nastopu na "Slovenija ima talent" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se