Kmet2 Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 Zlo lepi vtisi ja :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 Mogoče se v četrtek popravijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 1, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2013 Vtisi so kr mrzli cca 5C, ampak pašeeeeeeee in ne ni 1. april čuču pri Ajdovščini padalec pri Kromberku narasla Vipava pri Dornberku Dornberk SLVR, Kmet2, Zivnorc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 Vtisi so kr mrzli cca 5C, ampak pašeeeeeeee in ne ni 1. april čuču pri Ajdovščini 01042013624_tonemapped.jpg padalec pri Kromberku 01042013617_tonemapped.jpg narasla Vipava pri Dornberku 01042013620_tonemapped.jpg Dornberk 01042013621_tonemapped.jpg Fotošop DAMI34, pik1 in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 Fotošop photomatix pro pik1, igorkr in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 .... psihopati .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno April 4, 2013 Deli Objavljeno April 4, 2013 Vtisi so kr mrzli cca 5C, ampak pašeeeeeeee in ne ni 1. april čuču pri Ajdovščini 01042013624_tonemapped.jpg padalec pri Kromberku 01042013617_tonemapped.jpg narasla Vipava pri Dornberku 01042013620_tonemapped.jpg Dornberk 01042013621_tonemapped.jpg Na katerem planetu pa je takšna svetloba ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 4, 2013 Deli Objavljeno April 4, 2013 Na katerem planetu pa je takšna svetloba ? v bistvu bo to planet zemlja...delno oblačno plus photomatix Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Nič, photoshopa Današnja slika z vožnjice in kavice v Piranu pik1, igorkr, Keiko in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 7, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2013 Delavnica varne vožnje in predstavitev Triumph, Kawsaki in Honda motorjev. Mercator center-Nova gorica Z800 in Z1000sx Triumph Tiger 1200-ja testirali smo ga Mal so krožili med stožci, pa zavirali, pa vozili na eni strani... pripravljena repsolka za motoGP tut kaj takega se je našlo pa takega tut pa kanarčki so tut bili Mass je pel pa Slaki so tut peli Speed Tripla bo kupil, ker kawa ni zanj Na koncu sm vsem pokazal, kako se med stožci vozi to je to, pa lep pozdrav Kmet2, skalaprava, Zivnorc in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Ja vse je blo vredi za prebrat in videt sam una Kawasaki SX nekako ni pasala zraven........ :grrr enostavno povedano,prelepa je za ostale DAMI34 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzq Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Tigra 800xc ni blo ? Če ja, ga je kdo sprobal ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 7, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2013 Jaz pa zjutraj ob 6h na šiht in ob 10h domov ,potem v roke orodje in montirat Leota na ženin mopi,seveda sem takoj zaj.... in na pomoč poklical Zivganorca,dec mi je rešu kar sem jaz zaj......in ko je bil montiran sem moral vzet še db kiler vun,ker to se baje tako dela potem pa ni blo druge kot sklicat sestanek in nekam it to sprobat,dobili smo se Maus,Damy,MarkII,IgorKr in Motozajebant. Šli smo iz mračne Ljubljane proti sončku ki nas je pripeljal v Piran kjer smo srečal še Ceneta r in Meniha,ki sta nam takoj demonstrirala kako lahko mečeš KTM po tleh .....bil je tak sunek vetra da je KTM zabrisal po tleh,pometal pijačo iz mize,skratka nam je dogajal V Kopru pa prava pomlad,vse cveti in brsti Prav tako lep sončen pogled nad Portorožem ^_^ pihal je pa kar tečno,za nazaj me je kar prestavljalo na nekaterih mestih toda Jože se ni oziral na to in je svojo kobilco gonil za mano kot cigan ukraden motor :lol: Za nazaj pa itak postanek pri Vikiju in kdo je bil tam...................VSI še najbolj pa mi je v uč padel nek scooter z kramparcami No to je bilo to,lepih 260km in nazaj v mračno ljubljano P.S. Maus tok kot sem ti obljubil,nobenemu nisem povedal ,da si nam častil za pit in jest,hvala se odolžim :yes: DAMI34, pik1, igorkr in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Pisda ja.... za tak veter pa naked lih ni.Še posebi če se za Kmetom vozš pa konstantno 130+ . Me kr mal vrat boli ker sem moral glavo tko močno naprej tiščat Zivnorc, Kmet2 in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 (popravljeno) Ja vse je blo vredi za prebrat in videt sam una Kawasaki SX nekako ni pasala zraven........ :grrr enostavno povedano,prelepa je za ostale Proti eni ni mela konkurence Vidiš da se je niti gor ne upa prflikat, in ti tudi ne Popravljeno April 7, 2013. Popravil igorkr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Proti eni ni mela konkurence Vidiš da se je niti gor ne upa prflikat, in ti tudi ne Na da mi boš dal mir z tem rdečim bmflom a bo v redu zdej ZdenkoK, maus, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Na da mi boš dal mir z tem rdečim bmflom a bo v redu zdej Do jaja maus in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Tigra 800xc ni blo ? Če ja, ga je kdo sprobal ? je bil in so ga poiskusili, sicer pa 1200je skor isti, lahek okreten in potegne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 .....bil je tak sunek vetra da je KTM zabrisal po tleh,pometal pijačo iz mize,skratka nam je dogajal Ne vem, če ni bil ta KTM pozno popoldne na Postojnskem letališču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno April 7, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2013 Skratka, dan se je začel nekako takole: ob 8:13 me kliče Kmet mrtvo hladno utišam telefon, se obrnem in :zzz: naprej... ko se zbudim, se odločim da danes ne grem nikamor :angry: evo ti ura 11 in spet Kmet na telefonu... po zelo kratkem pogovoru, se zmeniva kje in kdaj se dobimo in gasa.... poberemo še Damy in Marka in že smo na poti proti sončku... na OMW Postojna, nakipamo še Igorkr-ja in Maus-a... pol pa naša četica koraka proti Piranu... v Dekanih Mausu nakažem da moram tankat, itak ves zamišljen kje je pumpa, se odpeljem proti Ankaranu medtem ko vsi že pijejo kavo se jaz šele pripeljem... like a boss... in pol... in pol... se stric Kmet vstane, zaropota, prevrne kokto, najhuje od vsega pa je, da je prevrnil še KTM-a na poti nazaj se ustavimo še pri Vikiju, kjer spijemo, pojemo in se sončimo.... (mam slikco, saam cenzura).... na poti domov, prec za Postojno, skoraj doživim srečanje z jelenom, ki je v miru prečkal cesto... itak bi ga prefu*** če bi mi kej hotu narest luštnih in uživaških 260kmjov... banda, hvala za prenašanje mojega turizma gušteri Keiko, Zivnorc, Kmet2 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 dokler se bo treba v "zimskih" cunjah vozit ni bog ve kaj od voznje. za se prebudit iz zimskega moto spanja je blo, za "resn" kofirejsing pa se ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Skratka, dan se je začel nekako takole: ob 8:13 me kliče Kmet mrtvo hladno utišam telefon, se obrnem in :zzz: naprej... ko se zbudim, se odločim da danes ne grem nikamor :angry: evo ti ura 11 in spet Kmet na telefonu... po zelo kratkem pogovoru, se zmeniva kje in kdaj se dobimo in gasa.... poberemo še Damy in Marka in že smo na poti proti sončku... na OMW Postojna, nakipamo še Igorkr-ja in Maus-a... pol pa naša četica koraka proti Piranu... v Dekanih Mausu nakažem da moram tankat, itak ves zamišljen kje je pumpa, se odpeljem proti Ankaranu Slaven-motor.jpg medtem ko vsi že pijejo kavo se jaz šele pripeljem... like a boss... in pol... in pol... se stric Kmet vstane, zaropota, prevrne kokto, najhuje od vsega pa je, da je prevrnil še KTM-a na poti nazaj se ustavimo še pri Vikiju, kjer spijemo, pojemo in se sončimo.... (mam slikco, saam cenzura).... na poti domov, prec za Postojno, skoraj doživim srečanje z jelenom, ki je v miru prečkal cesto... itak bi ga prefu*** če bi mi kej hotu narest luštnih in uživaških 260kmjov... banda, hvala za prenašanje mojega turizma Viki burger.jpg gušteri Ti to nekam pozno pišeš, da se nisi kje na poti nazaj zgubil... npr Ilirski Bistrici Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Ti to nekam pozno pišeš, da se nisi kje na poti nazaj zgubil... npr Ilirski Bistrici igor, saj veš kakšen slog vožnje imam traja to pri meni prijatelj.... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno April 7, 2013 Deli Objavljeno April 7, 2013 Ne vem, če ni bil ta KTM pozno popoldne na Postojnskem letališču. Ja en od teh dveh se je valal po tleh.Od prisotnih v Piranu je bil najbolj bled Kmet. Se je že ustrašil,da je njegov krampek. Izgleda,da je KTM preobčutljiv na"vetrič". Jodlarji preveč šparajo na materialu naj se zgledujejo po nemcih in naj dajo mal več balasta. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2013 Deli Objavljeno April 8, 2013 Proti eni ni mela konkurence Vidiš da se je niti gor ne upa prflikat, in ti tudi ne Neki rdečga se je tut valalo tm med stožci igorkr, Kmet2, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se