skalar36 Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 Meni je, po računalniku, pila 4.7L. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 Koliko je pa dejanska poraba, litri/kilometri, kdor računa...računalniku jaz ne verjamem pred 43 minutami, skalar36 pravi: Meni je, po računalniku, pila 4.7L. a je nimaš več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 Ne. Sem zamenjal za XT660R. Ne praš... vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 pred eno uro, skalar36 pravi: Ne. Sem zamenjal za XT660R. Ne praš... ja kaj te je pa zadelo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 pred 2 urami, vandrovec pravi: Koliko je pa dejanska poraba, litri/kilometri, kdor računa...računalniku jaz ne verjamem a je nimaš več? Se strinjam, bi moral povedat nekdo, ki si piše km in tankanja...samo odstopanje do 6 l je vseeno veliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno November 4, 2020 Deli Objavljeno November 4, 2020 pred 3 urami, Snečer pravi: ja kaj te je pa zadelo? Ugotovitev, da za svoje potrebe rabim 2 motorja. Enega za na Veliki zvon in enega za po cestah, kjer piše "gozdna pot, uporaba na lastno odgovornost". Drugega imam že. Še 1. rabim. IF7, Snečer, MitcH' in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
delbat Objavljeno November 5, 2020 Deli Objavljeno November 5, 2020 Meni po računalniku pije 5.3L (8k km). Zmeren voznik? Pa 70% v dvoje. Največ, ker sem naredil je 530km in baje bi jih še 40 lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico77 Objavljeno November 16, 2020 Deli Objavljeno November 16, 2020 Jaz sem jo imel na testu 3 ure in naredil cca 180 km. Sem jo resetiral in bil začuden, da ob zmerni vožni bilo 5,7. Z mojo cbf 1000 bi imel tako vožnjo pod 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno December 28, 2020 Deli Objavljeno December 28, 2020 DAMI34, Fazer03, MARE 65 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno December 30, 2020 Deli Objavljeno December 30, 2020 Ob 28. 12. 2020 ob 9:48, Roman AT pravi: Enako kolega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ovbl Objavljeno Januar 19, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 19, 2021 Midva sva pa na sveže poštrihano Afriko peljala na kratek izlet v zasneženo deželo pod Krnom, brrrrrr Endlich, MARE 65, Mavti in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kroska Objavljeno Januar 20, 2021 Deli Objavljeno Januar 20, 2021 Katere cevne zaščite imaš to gor (proizvajalec)? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ovbl Objavljeno Januar 20, 2021 Deli Objavljeno Januar 20, 2021 Cevne zaščite so pa iz Motea spletne trgovine, majo dobre cene ampak sem že slišu, da te od Motee niso najbolj konstrukcijsko močne. Če motor pade naj bi se upognile in zadele plastiko... Drugač za zmontirat so pa čisto enostavne. https://www.motea.com/en/engine-guard-set-for-honda-africa-twin-crf-1000-l-16-19-upper-and-lower-part-crash-bars-265908-0 Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Januar 20, 2021 Deli Objavljeno Januar 20, 2021 pred 23 urami, Ovbl pravi: Midva sva pa na sveže poštrihano Afriko peljala na kratek izlet v zasneženo deželo pod Krnom, brrrrrr Lepo zgleda ...??? Ovbl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kroska Objavljeno Januar 22, 2021 Deli Objavljeno Januar 22, 2021 On 1/20/2021 at 4:07 PM, Ovbl said: Cevne zaščite so pa iz Motea spletne trgovine, majo dobre cene ampak sem že slišu, da te od Motee niso najbolj konstrukcijsko močne. Če motor pade naj bi se upognile in zadele plastiko... Drugač za zmontirat so pa čisto enostavne. https://www.motea.com/en/engine-guard-set-for-honda-africa-twin-crf-1000-l-16-19-upper-and-lower-part-crash-bars-265908-0 Hvala za info. Katere zaščite imate drugi - kaj predlagate kot best buy (cena / kvaliteta)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knejbl Objavljeno Januar 23, 2021 Deli Objavljeno Januar 23, 2021 (popravljeno) Živjo. Jast sem si naročil te. Kolikor sem prebiral forume odlično služijo svojemu namenu. LP https://sw-motech.com/en/bike/HONDA/CRF1100L/2020/SD08/products/protection/crash+bar/4052572188781.htm Popravljeno Januar 23, 2021. Popravil Knejbl Roman AT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Januar 26, 2021 Deli Objavljeno Januar 26, 2021 Sw motech MrSky in MARE 65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 26, 2021 Deli Objavljeno Januar 26, 2021 Jaz imam kappa KNH1144 Dokaj robustni, ščitijo tudi agregat. Je pa cela štala za to montirat. Auspuh komplet s cevmi gre dol. Pa tisto vpetje pod masko je tudi kar jeba. Niso še služle svojemu namenu, upam da tudi ne bodo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Februar 8, 2021 Deli Objavljeno Februar 8, 2021 Kjer je dim, tam je ogenj. Baje se obeta nov UJM z motorjem od Afrike. Kao NT 1100 oziroma touring/cestna zadeva. MrSky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ovbl Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 Živjo, mam problem ker mi motor noče vžgat. Zadnjič sem se vozil brez problema, po vožnji sem motor splaknil samo bolj po spodnji strani, nisem nič šprical po elektroniki. Ker imajo Afrike hibo na ON/OFF stikalu me je matral firbec pa sem ga šel razdret, da bi videl, če je kaj korodiran. Ne popolnoma, samo dva šraufa, ki držita ohišje skupaj. Ko sem videl, da je kot nov sem ga sestavil nazaj. Iskro motor ima na levi svečki, desne nisem gledal. Kakšna ideja? VID_20210210_182839.mp4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 pred 6 minutami, Ovbl pravi: Živjo, mam problem ker mi motor noče vžgat. Zadnjič sem se vozil brez problema, po vožnji sem motor splaknil samo bolj po spodnji strani, nisem nič šprical po elektroniki. Ker imajo Afrike hibo na ON/OFF stikalu me je matral firbec pa sem ga šel razdret, da bi videl, če je kaj korodiran. Ne popolnoma, samo dva šraufa, ki držita ohišje skupaj. Ko sem videl, da je kot nov sem ga sestavil nazaj. Iskro motor ima na levi svečki, desne nisem gledal. Kakšna ideja? VID_20210210_182839.mp4 22.34 MB · 0 downloads Meni se zdi, da accu slabo vergla in je morda napetost na minimumu. Napolni ga in potem zopet poskusi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ovbl Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 Akumulator je bil čisto poln ko sem začel verglati, sem tolikokrat probal. da ga je spraznilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 Kot pišeš, ima iskro, potem je problem lahko še vbrizg, HISS ali kaj že ima Honda, pa še bi se našlo... Taka diagnostika je v takšnih primerih najboljša, da ne tipaš preveč v temi. Pri nekaterih motorjih je dobro prisluhniti, če pri vklopu kontakta deluje črpalka goriva sliši se jo dve tri sekunde, potem utihne, ko doseže gorivo primeren tlak za delovanje vbrizga. Tule sem opisal, kako sem reševal pokvarjeno črpalko na mojen "rdečku", seveda imam tudi diagnostično orodje, ki je namenjeno za ta motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ovbl Objavljeno Februar 11, 2021 Deli Objavljeno Februar 11, 2021 Hm, bom povprašal še na Africa Twin forumu za kakšne ideje, če ne bo treba pa na tester priklopit... Bencinsko pumpo se pa sliši ko daš kontakt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sohen Objavljeno Februar 11, 2021 Deli Objavljeno Februar 11, 2021 Moja,letnik 17 tudi tako vergla in ne vžge.Če priklopim z kabli na avtomobislkli aku,pa vžge takoj.Aku je po 4ih letih nažalost vzel hudič.Marca kupim novega in spet gasa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se