BRANE Objavljeno Januar 25, 2022 Deli Objavljeno Januar 25, 2022 Polsintetika na 6 jurjev. Po moje je olja ogromno, več kot 4 litre in na frekvenco menjave 6kkm, ni problem, tudi če daš olje iz friteze. Roman AT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico77 Objavljeno Januar 26, 2022 Deli Objavljeno Januar 26, 2022 Še ko sem imel CBR 600F me je Tomaž, šef Elise okurcal, zakaj imam sintetiko v motorju. Od takrat vedno polsintetiko Motul 5100. Sintetika je za na dirkališče, tako mi je razložil takrat. MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Januar 29, 2022 Deli Objavljeno Januar 29, 2022 Eno vprašanje, ki ga nisem dobil na spletu. Ali se lahko zgornji displey ugasne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knejbl Objavljeno Januar 30, 2022 Deli Objavljeno Januar 30, 2022 Ob 29. 1. 2022 ob 13:19, Bostjan L pravi: Eno vprašanje, ki ga nisem dobil na spletu. Ali se lahko zgornji displey ugasne? Kako ugasne? Lahko nastavljaš svetilnost.Ugasne ga lahko samo okvara. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Januar 30, 2022 Deli Objavljeno Januar 30, 2022 (popravljeno) 1 hour ago, Knejbl said: Kako ugasne? Lahko nastavljaš svetilnost.Ugasne ga lahko samo okvara. Sem mislil da je ekran črn, naprimer svetilnot das na 0 nič ali ugasneš, kot telefon ali tablico??? V novem avtomobilu Kia sem videl da se ekran lepo ugasne na gumb. Popravljeno Januar 30, 2022. Popravil Bostjan L Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knejbl Objavljeno Januar 30, 2022 Deli Objavljeno Januar 30, 2022 pred 4 urami, Bostjan L pravi: Sem mislil da je ekran črn, naprimer svetilnot das na 0 nič ali ugasneš, kot telefon ali tablico??? V novem avtomobilu Kia sem videl da se ekran lepo ugasne na gumb. V ročnem režimu nastavljaš svetilnost od 1 do 8. Ničla ne obstaja.Lp Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico77 Objavljeno Februar 2, 2022 Deli Objavljeno Februar 2, 2022 A je kdo v Africo že vgradil Power Comander? Ali je lastnik tega motorja mogoče tukaj gor. Že cca mesec in pol prodaja https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16901421&display=Honda CRF1000l Africa Twin 1.lastnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 pred 21 urami, ftp pravi: Kateri pa bo? Vračam se nazaj na prvo ljubezen ホンダは永遠に ? ? ftp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 pred 37 minutami, Luka66 pravi: Vračam se nazaj na prvo ljubezen ホンダは永遠に ? ? ...pa bo dovolj vrancev? Zadnji čas si bil razvajen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 pred 21 minutami, siks pravi: ...pa bo dovolj vrancev? Zadnji čas si bil razvajen... Ej dobro znaš japonsko ? Imaš prav, se bo treba navaditi na manj ?.....vendar tja kamor jo imam namen peljat jih bo čez glavo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 pred 1 uro, Luka66 pravi: Vračam se nazaj na prvo ljubezen ホンダは永遠に ? ? Takole pravi gugl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 36 minutes ago, Luka66 said: vendar tja kamor jo imam namen peljat me kar firbec matra...kam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 pred 5 minutami, izibajker pravi: Takole pravi gugl ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 pred 2 minutami, ftp pravi: me kar firbec matra...kam? Ne smem povedat, k mama redno prebira MS ?.....ne bo mogla spat k jo bo skrbelo ? Scarabeo 500, ftp, MiNa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 ...tak kot se večina ženskih imen konča na a, se motor takole opremi za tam, kjer se ime države konča na stan... Kugelschreiber, maxxa in Luka66 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 (popravljeno) pred 21 minutami, Luka66 pravi: .....ne bo mogla spat k jo bo skrbelo ? Ne bo, če bo na svili ležala.... Popravljeno Februar 6, 2022. Popravil raza Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Februar 6, 2022 Deli Objavljeno Februar 6, 2022 Very clever boys ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Februar 7, 2022 Deli Objavljeno Februar 7, 2022 pred 16 urami, Luka66 pravi: Ej dobro znaš japonsko ? Imaš prav, se bo treba navaditi na manj ?.....vendar tja kamor jo imam namen peljat jih bo čez glavo ? Tudi sam jo bom preizkusil, ko bo možnost...navora je dovolj, moči pa....ne vem...nekaterim je vzmetenje premehko, še posebej za offroad pri različicah, ki nimajo el.vzmetenja...drugače mi je pa všeč za ta segment... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Februar 7, 2022 Deli Objavljeno Februar 7, 2022 pred 4 urami, siks pravi: Tudi sam jo bom preizkusil, ko bo možnost...navora je dovolj, moči pa....ne vem...nekaterim je vzmetenje premehko, še posebej za offroad pri različicah, ki nimajo el.vzmetenja...drugače mi je pa všeč za ta segment... Saj veš kako je....... vsake oči imajo svojega malarja, je potrebno imeti v glavi za kaj bomo rabili in tudi kaj pravi duša...vedno je nek kompromis......na žalost je edini njihov bajk, ki mi je všeč, že od kar se je pojavila na trgu......sem jo vozil eno popoldne......za peljat lahkotnejša in za dva razreda manj zahtevna kot SAS, kar pri dolgih turah paše, ker ni tako outrujajoča, je pa res, da nima nekega hudega fun boosterja, kar si občasno zaželim, po drugi strani pa je z 21 col spredaj in špicami bol primerna za rovte....kako bo v reali bom preizkusil, se mi že sedaj malo smili siks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2022 Deli Objavljeno Februar 7, 2022 V katero temo prestavim čvek? Na torbe ste čisto pozabili...sampovem Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Februar 7, 2022 Deli Objavljeno Februar 7, 2022 pred 3 urami, DAMI34 pravi: V katero temo prestavim čvek? Na torbe ste čisto pozabili...sampovem Dej k AT.....torbe še pridejo na vrsto ? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Februar 13, 2022 Deli Objavljeno Februar 13, 2022 (popravljeno) Hočeš, nočeš ... tukaj je 5.srečanje lastnic in lastnikov AT... meljemo in meljemo ... se družimo in uživamo ... vabljeni v čimvečjem številu ... za naročilo majic dogodka me kontaktirajte, če nimate FB ... received_4929623567094370.webp received_4929623567094370.webp Popravljeno Februar 13, 2022. Popravil Roman AT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Februar 15, 2022 Deli Objavljeno Februar 15, 2022 received_4929623567094370.webp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Februar 16, 2022 Deli Objavljeno Februar 16, 2022 To pa je "bad luck"! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 6, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2022 After 14 years back to the HONDA CREW Reday to ADV RobiRoberto, bosa, MitcH' in 25 others 26 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se