DAMI34 Objavljeno April 7, 2022 Deli Objavljeno April 7, 2022 srečno vožnjo, pa naj ti služi. Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno April 7, 2022 Deli Objavljeno April 7, 2022 23 hours ago, Luka66 said: After 14 years back to the HONDA CREW Reday to ADV Bravo !!! Top Adventure !!! Srečno !!! Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 7, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2022 Angažiral sem domačega mehanika, da je naloadal nekaj zadev.......ostalo je še za kak deževen vikend angažiranja garažista Potem pa en kratek krog za dušo že hudo pogrešal. ftp, GoBobi, mladench in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno April 7, 2022 Deli Objavljeno April 7, 2022 Ne bo treba dolgo čakat na deževen vikend, je baje pred vrati! Potem boš lahko na servis uletu, da navrtiš km za 1 servis. Srečno vožnjo! Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 8, 2022 Deli Objavljeno April 8, 2022 (popravljeno) Zaščita ročk pa... (taprava za v "stane") @Luka66 srečno na novem žrebcu! Popravljeno April 8, 2022. Popravil MiNa Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 11, 2022 Deli Objavljeno April 11, 2022 (popravljeno) Ob 7. 4. 2022 ob 20:50, Luka66 pravi: Angažiral sem domačega mehanika, da je naloadal nekaj zadev.......ostalo je še za kak deževen vikend angažiranja garažista Potem pa en kratek krog za dušo že hudo pogrešal. Pa kaj greš v kočevsko hosto medvede podirat z ročkami .... hecam se, srečno vožnjo... Popravljeno April 11, 2022. Popravil MARE 65 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 14, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno April 14, 2022 Pase gor 👍 MARE 65, Knejbl, raza in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knejbl Objavljeno April 14, 2022 Deli Objavljeno April 14, 2022 pred 3 urami, Luka66 pravi: Pase gor 👍 Kolko se dejansko pozna učinek akrapota?Neki prirastek ni vidt na grafu.Verjetno zaradi euro 5.Bi me pa zanimalo iz prve roke mnenje.Drugače pa je motor top.Srečno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 14, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno April 14, 2022 Hvala. Menjalo so mi sem cel izpušni sistem, torej s cevmi od valjev naprej, ki so brez kat in tudi mape, to ima največji učinek.....pozna se konkretno, predvsem vlek iz nizkih obratov agregat takoj zadiha, nisem jo ožemal, ker ima dobrih 300km. V bistvu je izpušni sistem blizu Racin line variante, le da je zaradi zadnjega lonca in ex-ventila legal za homologacijo So mi pa fantje pri Akrap povedali iz izkušenj, da učinkuje tudi samo zadnji lonec. So res strokovnjaki, vsaka jim čast, razjasnili so mi marsikaj okrog delovanja izpušnih sistemov, učinka ex-ventilov in agregatov....imel slučajno srečo, da je izjemoma delal mojster z Moto GP........ delal, kot, da bi človeku operiral srce, natančno, mirno, strokovno, kvalitetno, čisto kot v operacijski sobi, vse kar rabijo je tam, top delo, res užitek pogledat in zvedet kaj novega. Lahko smo ponosni, da imamo tako podjetje, ki je nr. 1 v svojem segmentu na svetu. Ko sem jih vprašal po konkurenci iz It ali Jp so se le smejali, imajo več zaposlenih, kot vsa ala konkurenca, da o razvoju ne govorimo, so vedno korak pred "konkurenti". Tako, da HVALA jim izjemen, nepozaben dan za "tehničnega" človeka IF7, Quest, Bostjan L in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spuzvica Objavljeno April 16, 2022 Deli Objavljeno April 16, 2022 Ob 14. 4. 2022 ob 21:32, Luka66 pravi: Hvala. Menjalo so mi sem cel izpušni sistem, torej s cevmi od valjev naprej, ki so brez kat in tudi mape, to ima največji učinek.....pozna se konkretno, predvsem vlek iz nizkih obratov agregat takoj zadiha, nisem jo ožemal, ker ima dobrih 300km. V bistvu je izpušni sistem blizu Racin line variante, le da je zaradi zadnjega lonca in ex-ventila legal za homologacijo So mi pa fantje pri Akrap povedali iz izkušenj, da učinkuje tudi samo zadnji lonec. So res strokovnjaki, vsaka jim čast, razjasnili so mi marsikaj okrog delovanja izpušnih sistemov, učinka ex-ventilov in agregatov....imel slučajno srečo, da je izjemoma delal mojster z Moto GP........ delal, kot, da bi človeku operiral srce, natančno, mirno, strokovno, kvalitetno, čisto kot v operacijski sobi, vse kar rabijo je tam, top delo, res užitek pogledat in zvedet kaj novega. Lahko smo ponosni, da imamo tako podjetje, ki je nr. 1 v svojem segmentu na svetu. Ko sem jih vprašal po konkurenci iz It ali Jp so se le smejali, imajo več zaposlenih, kot vsa ala konkurenca, da o razvoju ne govorimo, so vedno korak pred "konkurenti". Tako, da HVALA jim izjemen, nepozaben dan za "tehničnega" človeka Kje pa si dal to naredit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 16, 2022 Deli Objavljeno April 16, 2022 pred 5 urami, spuzvica pravi: Kje pa si dal to naredit? Iz napisanega bi sklepal, da v firmi AKRAPOVICH Luka66, sohen in GregorM 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spuzvica Objavljeno April 16, 2022 Deli Objavljeno April 16, 2022 pred 42 minutami, MiNa pravi: Iz napisanega bi sklepal, da v firmi AKRAPOVICH Cudno mi je da bi oni sploh ponujal to storitev. Razen ce je friend of a friend.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lima Objavljeno April 16, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2022 dolenc100, Knejbl, DAMI34 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 16, 2022 Deli Objavljeno April 16, 2022 SREČNO!!! UUUU jebela, da obvladaš vse knofe morš imet pa devet prstov na levi roki Joker in MARE 65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knejbl Objavljeno April 16, 2022 Deli Objavljeno April 16, 2022 pred 1 uro, lima pravi: Staro za novo? Srečno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno April 16, 2022 Deli Objavljeno April 16, 2022 pred 3 urami, MiNa pravi: SREČNO!!! UUUU jebela, da obvladaš vse knofe morš imet pa devet prstov na levi roki Res, full gumbov, full nastavitev in še touch screen....bil full pameten pa se kako uro matral z vsemi nastavitvami ......no potem sem bil pa malo manj pameten in vzel v roke knjižico z navodili in je šlo...... se navadiš MiNa, raza, boki brm in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno April 16, 2022 Deli Objavljeno April 16, 2022 pred 4 urami, spuzvica pravi: Cudno mi je da bi oni sploh ponujal to storitev. Razen ce je friend of a friend.... Ne ponujajo teh storitev, mojster, ki mi je montiral je dejal, da sem verjetno edini srečnež letos moto športni oddelek ima ogromno dela. Drugače pa, mbt je od vratarja naprej "zaliman"..... kar je prav, glede na to kako agresivno jih želijo kopirat, fejkat..... Slika je za spomin, od vodje športnega oddelka. HVALA GregorM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno April 18, 2022 Deli Objavljeno April 18, 2022 Ta lep Akrapovič full exaust system mi je malo zagrenil lajf, namreč zadnji lonec je nekoliko daljšo kot OEM in tako je potrebno nekoliko predelat stranske nosilce, nekoliko prestaviti zadnjo povezavo. Dobro, da imamo v servisnem centru tudi sicer redke vendar odlične varilce bajkerje Druga zadeva pa, na ta način nerešljiva, zaradi prednji izpušnih cevi, ki imajo nekolik večji lok ni mogoče montirat vseh crash barsov, sam sem nabavil ene boljših na trgu OutbackMotortek komplet. https://outbackmotortek.net/product-category/honda/crf1100l-africa-twin/ Ker je pritrditev osnovnega srednjega crash bara s sprednje strani izpušnih cevi na nosilec, le tega ni mogoče montirat, ker ni dovolj prostora, tako, da sem jih kontaktiral in jih bodo vzeli nazaj in mi vrnili kupnino, ker jim jih manjka zaradi povpraševanja. Mi je škoda za to, ker so res vrhunski izdelek. V kolikor jih kdo rabi za CRF 1100 AS 2020- jih lahko kupi s 25% popustom, ki sem ga dobil po dolgotrajnem pregovarjanju po mejlih z lastnikom, ki je tudi motorist...... je bil trd pri popustih, ker jim gre dobro, vendar.......je dal -25% 2/3 delov je še zapakiranih, naslednji teden jih pošljem nazaj. Spodnja, srednja in zgornja zaščita, torej full crash bars. Roman AT in mladench 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 El. vzmetenje ali ne ? Sam to odločitev še morem predelat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 pred 37 minutami, ArcaneWater pravi: El. vzmetenje ali ne ? Sam to odločitev še morem predelat Za vožnjo v dvoje je velika prednost. ArcaneWater in Luka66 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno April 19, 2022 Deli Objavljeno April 19, 2022 44 minutes ago, DAMI34 said: Za vožnjo v dvoje je velika prednost. Evo ara oddana Roman AT, Quest, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno April 23, 2022 Deli Objavljeno April 23, 2022 @Luka66 se to pripravljaš za kakšno dirko 🤔 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno April 23, 2022 Deli Objavljeno April 23, 2022 Pozabu ... do jutri lahko še kdo naroči ... 😉🙃 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno April 24, 2022 Deli Objavljeno April 24, 2022 pred 14 urami, Roman AT pravi: @Luka66 se to pripravljaš za kakšno dirko 🤔 Pripravljam se na mojo lajf trevel moto turo 🙃 sohen, MiNa, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno April 30, 2022 Deli Objavljeno April 30, 2022 Loading.... Nekaj za udobje sopotnice, čeprav se ugotovil, OEM sedež sploh ni slab, res pa, da še ni bilo nekih dolgih voženj. Bagster, kvalitetno narejen, imel že na VFR in bil zelo zadovoljen..... pri generalnem uvozniku HONDA France imajo možnost naročila, tri različne kombinacije, ceneje kot pri Bagsterju in iz zaloge še popust končni izračun dva nova sedeža, kot bi dal v predelavo OEM sedež domačemu, prezasedenemu mojstru, za predelave sedežev, ki so postali "zlatarji", pa iz izkušenj niso na tem nivoju. Pri Puig-u gredo očitno v premium razred, s ceno še morda ne......bi rekel, da je pakunga dražja, kot ti dve "rinčki" not tudi ostali deli spakirano premium.........narejeno pa kvalitetno. MARE 65, DAMI34, mladench in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se