cikadina Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Če so odsevne, potem je ponoči "sila važno" kako odsevajo, ko te med vožnjo nekdo obsveti z boka Za pozerstvo pa itak zažge novoletna jelka.... se vsak obregne in še malo potipa, če ne vidi dobro. te vaše velike kravice so pa ja vedno dobro vidne pa še lučke se jim navesi, pa fluo čelade in jakne, tko da se vse šajna dajem 1 glas belo-modri kombinaciji Nearrain 1
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Če so odsevne, potem je ponoči "sila važno" kako odsevajo, ko te med vožnjo nekdo obsveti z boka Za pozerstvo pa itak zažge novoletna jelka.... se vsak obregne in še malo potipa, če ne vidi dobro. Ni za pozerstvo sam da pa ko je parkiran zgleda ko novoletna jelka mi ni vsec .... te vaše velike kravice so pa ja vedno dobro vidne pa še lučke se jim navesi, pa fluo čelade in jakne, tko da se vse šajna dajem 1 glas belo-modri kombinaciji Mas prav...bom se razmislu v smiselnost nakupa
Nearrain Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 te vaše velike kravice so pa ja vedno dobro vidne pa še lučke se jim navesi, pa fluo čelade in jakne, tko da se vse šajna dajem 1 glas belo-modri kombinaciji Na usnjene resice za na balnaco si pozabil. Ce mas pa se kravji zvonec okol vratu si pa se slisen, ne samo viden. Sploh v megli je zadeva fletna. PrimozC, Kmet2, TOMCAT in 2 others 5
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 (popravljeno) Na usnjene resice za na balnaco si pozabil. Ce mas pa se kravji zvonec okol vratu si pa se slisen, ne samo viden. Sploh v megli je zadeva fletna. Všečen komentar...nimam besed si me preprical v kravji zvonec. Nalepke odpadejo. Popravljeno April 8, 2015. Popravil PrimozC Nearrain, builder, Kmet2 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Barvna kombinacija me najbolj moti da ne bo prevec vse pisano izpadlo... Stvar je enostavna, več kot 2 barvi + črna + carbon ne sme biti na mopedu, če le sam ni večbarven. se pravi se lahko igraš s temi barvami, kot jih imaš na mopedu. Če je moped belo črn siv z rdečim napisom, žal modra ne gre lepo na feltne, razen če napise na mopedu menjaš v modro barvo. PrimozC 1
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Stvar je enostavna, več kot 2 barvi + črna + carbon ne sme biti na mopedu, če le sam ni večbarven. se pravi se lahko igraš s temi barvami, kot jih imaš na mopedu. Če je moped belo črn siv z rdečim napisom, žal modra ne gre lepo na feltne, razen če napise na mopedu menjaš v modro barvo. Dami ne nima rdecih napisov...tista nalepka na kljunu nebi bila rdece/crna ampak modro crna, si me narobe razumel.
DAMI34 Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Dami ne nima rdecih napisov...tista nalepka na kljunu nebi bila rdece/crna ampak modro crna, si me narobe razumel. Če je moped belo črn, potem so komot modre feltne. Modra barva se ponovi v znaku BMW, lahko se pa zgleduješ tudi mal po barvnih paletah, kot jih je mel bemfl pred leti BRANE, PrimozC in Kmet2 3
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Če je moped belo črn, potem so komot modre feltne. Modra barva se ponovi v znaku BMW, lahko se pa zgleduješ tudi mal po barvnih paletah, kot jih je mel bemfl pred leti Glede na njihovo barvno paleto je še najbolj podobna modri iz BMW logota barva light blue....ker blue reflectiv bi precej mimo usekala
DAMI34 Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Točno tak. Sej enako sem jaz zbiral barve, zelena, kar sem dodal (fetne nalepke, ročice) se je morala ujemati z napisom SX, pa s pokrovi prednjih vilic. Pa še eno dejstvo: Vsaka barva, pa tudi stil oblika ki štrli ven (ki je bolj vidna kot celota motorja) je fajn če se nekje na mopedu vsaj 1x ponovi. Ti imaš trenutno samo v emblemu modro, in ne bo nič narobe, če se bo črno bela kombinacija ponovila na feltni. Kmet2 1
cikadina Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 sicer ker ma plavo samo v znački, se da mal posleparit in ni nujno da je zadeva prou 100% enaka. ker tudi pr GS-u je ful enih "sestavnih delu" in se bolj porazgubi. ne moreš dat pa na kwakija drugačne zelene kot točno njihove, ker se že z letala vidi, da si ga usral. tko da če bojo nalepke na tanku in feltnah uskaljene pol si po moje zmagu, tudi če ni to prav ista plava kot na znački. pa tudi te detajle boš najbolj sam opazu, da te bomo takoj na cesti prepoznali bo treba kaka bolj radikalna sprememba. recimo nejca GS nisi mogu nikol zgrešit.
Nearrain Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Všečen komentar...nimam besed si me preprical v kravji zvonec. Nalepke odpadejo. Jest ga skoz nosim. PS: pa se bolj vsecen je od od odsevnih jopicev
DAMI34 Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Jest ga skoz nosim. PS: pa se bolj vsecen je od od odsevnih jopicev si pa pozabu povedat, da si tudi na moto žegnanjih potem bolj opazen Nearrain 1
Nearrain Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 si pa pozabu povedat, da si tudi na moto žegnanjih potem bolj opazen Tam pa sploh. To je itaq prvi razlog, kateri je botroval odlocitvi za nabavo. DAMI34 1
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Problem je ker nalepke so od dveh razlicnih proizvajalcev in se bojim da bi izpadlo grdo pol....glede zvonca pa ni panike, medeninasta pase itak na vse
cikadina Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Problem je ker nalepke so od dveh razlicnih proizvajalcev in se bojim da bi izpadlo grdo pol....glede zvonca pa ni panike, medeninasta pase itak na vse doro ne vem kolko te bojo upalili za te nalepke za feltne, ma ponavadi so ene 10€ kar ni tak hud riziko. če bo grdo pej odlimaš. oz. si lahko daš na feltne samo napis brez črte, al pa belo črto. sicer pa za bit vsaj malo bolj edinstven mislim da rabiš kej od tega http://stores.ebay.com/Signature-Custom-Designs/_i.html?_nkw=R1200GS&submit=Search&_sid=1167932119
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 doro ne vem kolko te bojo upalili za te nalepke za feltne, ma ponavadi so ene 10€ kar ni tak hud riziko. če bo grdo pej odlimaš. oz. si lahko daš na feltne samo napis brez črte, al pa belo črto. sicer pa za bit vsaj malo bolj edinstven mislim da rabiš kej od tega http://stores.ebay.com/Signature-Custom-Designs/_i.html?_nkw=R1200GS&submit=Search&_sid=1167932119 24€ z postnino pridejo te za feltne....ne gre se mi za bit edinstven le malo bolj viden in da ne prevec kičasto izgleda
cikadina Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 24€ z postnino pridejo te za feltne....ne gre se mi za bit edinstven le malo bolj viden in da ne prevec kičasto izgleda ma kej boš bolj viden zarad nalepk na feltnah
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 ma kej boš bolj viden zarad nalepk na feltnah Odbojne...drugace jih nebi niti dajal gor samo razmisljam o tem drugace bi ze nabavil
cikadina Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Odbojne...drugace jih nebi niti dajal gor samo razmisljam o tem drugace bi ze nabavil ti pa maš smisu za humor. DAMI34 1
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 (popravljeno) ti pa maš smisu za humor. Tudi to ampak namen je bil pa tak kot sem reku...ne vidim nic smesnega tle...ok pustmo stat itak me je ze minilo Popravljeno April 8, 2015. Popravil PrimozC
DAMI34 Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Podnevi ne boš nič bolj viden. Ponoči pa maš luč...kozolec pa tut ni tok majhen da bi ga kar spregledali drgač pa mislim, da eno svojo noto moraš dat svojmu motorju, pa četudi mu daš druge barve ventilčkov, al pa medvedka oduzat. to pa zato, da ve da je tvoj in se ne goni sk komerkoli okoli cikadina in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Pa to ne moreš vrjet,ene nalepke odbojne za na platišča pa takšna drama....... DAMI34, solorider in MiNa 3
PrimozC Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 (popravljeno) Kmet nimamo vsi tako lepo barvno usklajenih motorjev kot ti...kozolc je bel a ima vec odtenkov kot une znane sive bukve Pa nemska zastava ne tako lepo pase gor kot taljanska ja MTS Popravljeno April 8, 2015. Popravil PrimozC Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Kmet nimamo vsi tako lepo barvno usklajenih motorjev kot ti...kozolc je bel a ima vec odtenkov kot une znane sive bukve Pa nemska zastava ne tako lepo pase gor kot taljanska ja MTS Na MTSju je taljanska trobojnico gor izključno zato, da moped skup drži in le ta ne razpade od vibracij Kmet2, Nearrain in PrimozC 3
solorider Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 Tudi to ampak namen je bil pa tak kot sem reku...ne vidim nic smesnega tle...ok pustmo stat itak me je ze minilo bom tudi nabavil samo ne vem katera barva paše na sivo? PrimozC 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se