Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

To da so ti modeli spili nekaj olja drži, drži tudi da tanovi model spije nekaj olja, ostalo pri obeh modelih deluje več kot odlično, spet pa je odvisno kolk ga biš tiščal tolk ojla ti bi spila, zgornja meja je pa tam kot je p182 navajal. :)

Objavljeno

čudi me to, kot sem napisal že na prejšnji strani, da mi 600 FS ni spila niti kapljice. Pa je nisem znal pelat pod 10k obratov.

oba modela, kaj to misliš, a ni 04/05 en model, al primerjaš z 06?

Objavljeno

Ma jest mam 05 letnik 13000 km kupu sem novo, gor mam akrapota, menjam med 10000 in 11000 pa ni do sedaj nobenih problemou. Menda naj bi crkavale bencinske pumpe in se lomili zobniki na sekundarnem prenosu ???, olje mi pa zaenkrat ni pila...............

Objavljeno

Ma jest mam 05 letnik 13000 km kupu sem novo, gor mam akrapota, menjam med 10000 in 11000 pa ni do sedaj nobenih problemou. Menda naj bi crkavale bencinske pumpe in se lomili zobniki na sekundarnem prenosu ???, olje mi pa zaenkrat ni pila...............

sekundarni prenos je strokoven izraz za verižnika in ketno (al pa kardan, jermen pri nekaterih motorjih)

tnx za info

Objavljeno

čudi me to, kot sem napisal že na prejšnji strani, da mi 600 FS ni spila niti kapljice. Pa je nisem znal pelat pod 10k obratov.

oba modela, kaj to misliš, a ni 04/05 en model, al primerjaš z 06?

Primerjam z modelom 06/07 katerega tudi posedujem.

Meni ga z akrapotom malo spije,kolk točno od servisa do servisa še ne vem ker še nimam 6k km, res pa je da je racing serija izpuha, slip on varianta na porabo olja nima nekega vpliva. :grrr

Objavljeno

sam sem na FSki mel tud racing line akrapota (kompletnega), pa useen ni nč olja pila

ok ok, bom nehu s tem oljem težit :D

Objavljeno

No da neboš mislil da nekaj vlagam v tri dni, pokliči v eliso, povprašaj nevo ali tomaža in dobil boš odgovor iz prve roke, ki bo le potrdil moje izkušnje.

Pa tud prodajalec v motorjetu MB ima na fireblade zelo podobne izkušnje. :grim

Objavljeno (popravljeno)

mogoče kdo ve kje se dobi ali ima podobno pokrivalo zadnjega sedeza kot je ta na sliki

kje se dobi in priblizne cene

je pa od firme HS1 prodaja in zastopa pa firma motopro

motopro

[attachmentid=95267]

post-539-1176136940_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil miha
Objavljeno

No da neboš mislil da nekaj vlagam v tri dni, pokliči v eliso, povprašaj nevo ali tomaža in dobil boš odgovor iz prve roke, ki bo le potrdil moje izkušnje.

Pa tud prodajalec v motorjetu MB ima na fireblade zelo podobne izkušnje. :grim

;)

narobe si me razumu glede teženja z oljem, nisem mislil da nalagaš, ampak da sm že jest morast ker v to smer toliko vrtam.

enivej, klicu, dobu odgovor iz prve roke, tnx za namig

Objavljeno

mogoče kdo ve kje se dobi ali ima podobno pokrivalo zadnjega sedeza kot je ta na sliki

motopro

[attachmentid=95267]

Alo miha tale bel pa je hud, če zveš kje se ga da dobit prosim javi magari na pm, da neboš reklame trosil, cene sicer vem da niso ravno obetavne ker original pride okol 300 eur, tak da glede tistega sem se jaz kar hitro odločil. :huh: :huh:

Objavljeno

sekundarni prenos je strokoven izraz za verižnika in ketno (al pa kardan, jermen pri nekaterih motorjih)

tnx za info

sej vem kaj je sekundarni prenos :D sam res poznam samo enega k mu je zobnik zlomil zato vprašaji :D

motopro

[attachmentid=95267]

Živjo Miha,

mene tut tale ta bel zanima, če veš kje se da dobit to mi tut prodam sporoč ............

lpp

Objavljeno

cena tega zadka je 198 eurov

proizvajalec HS 1

nevem pa kdo bi imev najblizje zastopstvo za tole ce ne drugac pa po posti

post-539-1176233250_thumb.jpg

Objavljeno

mogoč kdo ve kaksne s cene takih litih platišč :wub: :wub:

in kje se to pri nas dobi

Objavljeno

mogoč kdo ve kaksne s cene takih litih platišč :wub: :wub:

in kje se to pri nas dobi

1000€

Objavljeno

ali je kdo od vas odstranil zaščito na izpuhom

ali se zaradi tega pojavijo kaksne težave zaradi toplote od izpuha :?

hvala za odgovore

Objavljeno

jest ti predlagam da pustiš gor

lpp

Objavljeno

ali je kdo od vas odstranil zaščito na izpuhom

ali se zaradi tega pojavijo kaksne težave zaradi toplote od izpuha :?

hvala za odgovore

montiral arrow......in sem moral odstranit zaščito........bolj se greje sopotnikov sedež in od vročine je zadnja luč potemnela,pa še lonec mi je čudno postran stal.............če misliš menjat izpuh,kupi akrapota, boš najbolj naredu

post-12239-1176370534_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

jst sm dobil gor wingsa pa hočem zadek tak kod ga imas ti cb1300

če poberem nosilček dol pa zgornja zaščita grdo izgleda

kaj pa kakšna home made začšita bi bila tudi vredu ali je to kakšen drugačen material

Popravljeno . Popravil miha
Objavljeno

Tista pločevina se sme odstranit le pri kompletnih sistemih, pri slip on se naj nebi odstranjevala, oz proizvajalec izpuhov tega ne narekuje.(na lastno odgovornost).

Z kakšnim home made izdelkom bo zadeva verjetno še zmerja zgledala ''home made'' pa če se še tako potrudiš, pač stvar okusa.

Objavljeno (popravljeno)

@Miha sem imel isti problem kot ti, zato sem prebrkal cel internet celo Akrapovič-u sem pisal(odgovora

nisem dobil) in se odločil da gre alu zaščita dol, izgleda pa takole... :)

še en link; http://www.1000rr.net/vb/showthread.php?t=28915

post-8684-1176390717_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil P182
Objavljeno

a v tako kot je na tej slicici bi zadostovalo :?

ker ce prav vidim ima predelano originalno zascito samo skrajšana je

se opravicujem ker že utrujam stem :whistle:

[attachmentid=95461]

post-539-1176409089_thumb.jpg

Objavljeno

ali je možno kako nataviti stevc za kilometre tako da se ti ne izbrisejo ko odvzameš kontakt :?

Objavljeno

ali je možno kako nataviti stevc za kilometre tako da se ti ne izbrisejo ko odvzameš kontakt :?

Kako se ti izbrišejo :?

Trip 1 in trip2 al kateri drugi kilometri :blink:

Objavljeno

trip B se mi zbrise vskaič ko odvzamem kontakt

trip A mi ostane

mal čudn mi to zgleda k prejt na cbr 600 f ni bilo tako

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!