GHOST RIDER Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 (popravljeno) men so pa najbul usec tele fotke ritke :cry: Popravljeno April 23, 2005. Popravil GHOST RIDER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 ta je se bulsa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 a honde nsr125 sploh se delayo?pa ce yih,kok staneyo?a kdo pozna koga k bi mi yo ugodn prodw??? ;) ← |-motoRIsTKA-| bolj ti priporočam da kupiš RS 125. ← zakaj pa to??? ← ker je po zasnovi bol moderen motor, materiali in obdelava je najboljša v 125 razredu. meni osebno je tudi lepši. p.s. malo smo :topic: tak da če te zamina kaj več piši na PM ← Mah ne! Vzami raje Yamaho Thunderace, ker je meni bolj všeč in še olja ni treba dolivat. PS: Glede materialov in obdelave pa bi se dalo še malo razpravljat. PPS: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Ja, kaj? 2 4T motorja in oba prehititia vse 50ccm skuterje... Kaj zdej? :) ← z tem pa se nebi kaj preveč strijal sploh kaj se tiče 4takterjev ko sem še mel 50ko sem jih za šalo zadi puščal. so pa že tudi bili primeri ko so kake sfrizirane 125ke 2takne zadi ostale proti skuterju vprašaj robota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 ja glkede materialov kot sm zaseldila se bi dal res se razpravlat sploh pa to ni res da ma Aprilia bolse materiale kot honda....Ma mogoce lepsi dizajn drugi je pa delo italjanov tko da kej hitr kej crkne :( honde so pa zlo kvalitetne, tud nsrjka in cbr125 mislm da tud, mogoce je edin mal cudn k so dal spegle na balanco k bi jih lahka km drgam utaknl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Enzo Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Čeprou še zmjr pa use 50 in 125cc japonske motorje izdelujejo v italiji :P Po načrtih japoncev, seveda :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Čeprou še zmjr pa use 50 in 125cc japonske motorje izdelujejo v italiji :P Po načrtih japoncev, seveda :grim ← kar je pa seveda res, ceprov zmerej vec tud ostalih tko da k kopujes je kr smiselno pogledat kaj pise made in italy al pa made in japan :D ccc :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 jax vzamem nazaj :) @teyci ja imaš prav materiali ni nujno da so boljši so pa veliko lepše oblikovani in obdelani. če pogledamo na primer zadnjo vilico pri apriliji rs 125 ali hondi nsr 125 opazimo neverjetno razliko. tista na hondi je izdelana iz profilov podobnih kot jih ima sosed za ograjo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 jax vzamem nazaj :) @teyci ja imaš prav materiali ni nujno da so boljši so pa veliko lepše oblikovani in obdelani. če pogledamo na primer zadnjo vilico pri apriliji rs 125 ali hondi nsr 125 opazimo neverjetno razliko. tista na hondi je izdelana iz profilov podobnih kot jih ima sosed za ograjo :SS ← ma jaz ze skoz goovrim italijani majo dizajn, robo pa bl za en k... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Sej a ni to že splošno znano?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 (popravljeno) :topic: Popravljeno April 23, 2005. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Jah kregate se za bzv! Komu je všeč in mu je vredu da je 4t bo jo kupo komu pa ne pa je pač nebo! Meni osebno je vredu služla za druge pa nevem! <_< :? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolfy Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 a honde nsr125 sploh se delayo?pa ce yih,kok staneyo?a kdo pozna koga k bi mi yo ugodn prodw??? ;) ← Res da je RS mogoče lepša :hmm: , samo kvari pa se dosti več kot drugi motorji (potrjeno) :grim , NSR pa je tudi lepa, pa še kvari se ne, na žalost pa jih novih ne delajo!!! :kva2: :kva2: :kva2: speedfighttuning 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolfy Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 ta je se bulsa ← maš res, ta še bolj povdari širino gume, ki pa je absolutno preozka!!! :kva2: :kva2: :kva2: speedfighttuning 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolfy Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Čeprou še zmjr pa use 50 in 125cc japonske motorje izdelujejo v italiji :P Po načrtih japoncev, seveda :grim ← Jst imam Yamaho DT pa ni bla iztelana v Italiji, ampak v Španiji!!! :grim :kva2: :kva2: :kva2: speedfighttuning 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 http://www.unlimited-power.net/francais/fichecbr125.htm Tu poglejte malo tunning! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_miha_ Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Kolega ma CBR pa cel čas nekaj govori da bo kupo neko HRC predelavo (43KM) pa da baje stane 500.000 .. sam da menjajo skor vse na motorju .. ne sam mašino .. to obstaja :hmm: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 ja mu zamenajo motor... za RS 250 :lol1: iz 125cc ne mors kr tko potegnt 43HP, se posebi ne ce je 4t! une v GP k so NAJBL navite (pa zdrzijo 2h normalne vozne) majo 56HP... zdej pa mau razmisl kasne buce ti frend prodaja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 za 500k plus tolko kokr je nova cbrka dobis dosti boljsi motor. Sej pravim, pri 16h se ne splaca take dnarje metat v tak motor.. Js sm cbrko ze vidu in vozu za njo.. in jo s skuterjem bp lovim. Sej je supr motorck, 4t, nic stroskov pa to.. In cisto dosti je tistih 130km/h.. Edino kar me moti je, da ima zadaj 110 gumo.. in zgleda ko guma od bicikla:\ se js mam 140 na skuterju zadej.. Pomoje je se vedn bolsi nakup kaksna novejsa NSRka. Razen ce je pac na prvem mestu majhen strosek porabe olja in bencina ter vzdrzevanja. Edin to me zanima.. ve kdo ce je drza na nsrki ista ko na cbrki? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Enzo Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Edin to me zanima.. ve kdo ce je drza na nsrki ista ko na cbrki? ← CBR-ka je dost manjša kot NSR-ka <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 drugače se pa na NSR-ki zelo udobn sedi, mislm d ma najboljši sedež od useh sport 125 motorjev! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Enzo tnx;) sprasujem zato ker bi mgooce mel pozimi moznost da dobim eno cbrko poceni pa skor cist novo.. sam je res mejhn motorck.. mislm d bo kr nsrka.. al pa ksna endurca(dt,husa sm..). Ker bi rad biu na komot na motorju, ne pa da se stiskam:) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 Kolega ma CBR pa cel čas nekaj govori da bo kupo neko HRC predelavo (43KM) pa da baje stane 500.000 .. sam da menjajo skor vse na motorju .. ← OMFG :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 Bo mela prej moja rska tok HP kokr une v GPju za tekmovanje. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: pa brez zamere .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se