Borealis Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 alo.jaz mam tui kmx-a letnik 01,je ql motor sicer mam povsem originalnega pa bi ga rad mal predelal :rolleyes: pa prosim vas za nasvete!!!najbolj me zanima predelava izpuha......f forumu sem zasledil da vam ne odgovarja sprednja zavora,to lahko izbolšate z zamenjavo zavornih ploščic!!!!!!jaz sn ji zamenjal in gre motor na prednjo kdaj hočeš!sam res je pa tud da morš met jajce :lol1:
Avatar Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 (popravljeno) jaz sn ji zamenjal in gre motor na prednjo kdaj hočeš!sam res je pa tud da morš met jajce :lol1: Prepričan sem, da bi bilo manj boleče, če jih ne bi imel. Pa se ti ne zgodi, da ti sprednja guma zdrsne na asfaltu? Meni se to dogaja celo na ERki, ko hočem izvesti stoppie. Popravljeno Avgust 11, 2004. Popravil Avatar
simonsi Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Fajn je da se na kestl usedeš B)
Borealis Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 guma ne sme bit full napumpane pa ne zdrsne .) za jajce je pa tak ja.....saj veste morš bit res skor na tanku ja :rolleyes:
PuBeC Objavljeno Avgust 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 ok take panike pa tut ne rabite delat jaz sedim na sedežu in se čisto malo dvignem! :OK: :OK: :OK: pa gre na predno!!Z orginalnimi zavorami!! aja glede izpuha!gianelli!! :yea2: :yea2: :yea2: evo vam dokaz o prednem kolesu!!res pa da je potrebna VAJA!!Brez tega ni nič!! :OK: :OK: :yea2:
Borealis Objavljeno Avgust 15, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2004 daj povej kje si kupo izpuh pa kolk si dal za njega??????
PuBeC Objavljeno Avgust 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 ja kupo sn ga pri generalnemu uvozniku za gianelli pri avto triglavu, cena je bla 32.399sit pol sn še pa mel neka popusta tak da je prišlo na okroglih 30.000sit je pa kompletn izpuh denfer+koleno .) B) B)
Borealis Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 daj PuBeC povej iz kod si ker se mi zdi da maš ruško registracijo :?
PuBeC Objavljeno Avgust 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 hehe itak da mam ruško registracijo!! :D :D pa tu sn malo pred rušami(bistrica ob dravi) :) sorry za off topic! :topic: če še hočeš kaj vedet mi piši na pm! :) lp!dani B)
PuBeC Objavljeno December 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2004 jaz bi sam vprašal kje bi se dalo dobit carbonske lamele?? :huh: :hmm: pa kje se to najbol pozna baje da se predvsem na pospešku?? :huh: :naughty: :hmm: lp!dani B) B)
Fabo Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 jaz bi sam vprašal kje bi se dalo dobit carbonske lamele?? :huh: :hmm: pa kje se to najbol pozna baje da se predvsem na pospešku?? :huh: :naughty: :hmm: lp!dani B) B) ← Ja kake hude razlike ne bos obcutu... :D
JaRaNe Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 mogoče že kje piše, zanima me pa kolk ma odblokiran KMX konjskih moči pa če mogoče še kdo ve kolk navora ma hvala
Zok Objavljeno Junij 25, 2005 Opozori Objavljeno Junij 25, 2005 neki se je na veliko govorilo o 24 konjih... ...vsaj na nemskih forumih... ...to je cist original, sam brez restriktorjev.
brencl Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 Men v prometni pise 18kW (= cca. 24 konjev). Zanc mi je nekje v vukojebini zacela lucka od olja svetit. Ene 30 km do pumpe. Niso mel drudzga kot petrolov sint 2T (za skuterje). A nej to cimprej ven odtocim al ni panike?
JMatic Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 spumpej ven pa tapravga not dej .... ni se z oljem za igrat
MtL-Erik Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 (popravljeno) no moj kmx-125 ma okrog 25-26 konjev, v prometni mi piše 18kW, samo sem filter predelal kot piše na www.kmx-125.de ,pa še izpuh sem predelal tak da ma zdaj močnejši zvok :D no drugače pa tankam not dvotaktol olje za skutere, ni nobenega problema, nikakor pa ne tankajte not sintetičnega olja ker se vam lahko batni obroček zalepi gor na bat in se potem spotere. Pred kratkim sem kupil na motor kovček,tak da je zdaj bolj cestni enduro :D a je že kdo mel probleme s policijo zaradi 18kW v prometni ??? No motor po zadnjem kar gre, po sprednjem pa tudi, samo tu pa tam pa noče nevem zakaj. no moj je letnik 93, no pa še slika: Popravljeno Avgust 6, 2005. Popravil MtL-Erik
TiCkO Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 dvotaktol za skuterje tankaš? to pa ni dober...
MtL-Erik Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 ja za skutere, TTS je predragi (3800 sit na petrolu), motul 600 pa še dražji, tak da dokler gre nebom menjaval olja :D
MtL-Erik Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 mam eno vprašanje: se splača dat gor na kmx-a športni filter ? kolko konjskih moči bo pridobil ? je že kdo probal ? rezultati ?
MtL-Erik Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 kaj vsi ste prodali kmx-e ? nišče več nič ne piše o njih. meni je vedno bolj všeč :D in se mi zdi da ga tud prodal nebom nikoli.
kmx125 Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 A mogoče kdo ve kje bi se dal napolnit zadnji plinski amotizer? Če mogoče veste kšn plin je not al pa kdo to polne?
Grilzz Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 Poskusi kontaktirat tele strice al pa koga drugega ki se ukvarja s tem, ti bodo znali verjetno več povedat.strici so mi povedali
mesar Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 na avto netu se prodaja kmx za 130 tisočakov je pa treba zamenjat bat prodajalec pravi da košta to 20 jurjev oziroma na kaj naj bom pazljiv se nakup pokvarjenega motorja sploh splača?
Gregc Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 na avto netu se prodaja kmx za 130 tisočakov je pa treba zamenjat bat prodajalec pravi da košta to 20 jurjev oziroma na kaj naj bom pazljiv se nakup pokvarjenega motorja sploh splača? Bi rad šraufal ali se vozil? Malo dnarja malo muzike ;)
sićy Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Zdravo! Mene pa zanima kok km prblizn zdrzi bat pri kawasakiju. Nekdo mi je reku da zdrzi 40000 km sam men se to zdi mal prevec.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se