Skoči na vsebino

Honda VFR 750/800 (+VTEC)

Priporočene objave

Objavljeno
Bo kr regler,enaki simptomi,vfr bolezen :headbang: .Na e-bay dobiš bistveno ceneje nov regler,mal posurfaj ;)

Po dolgem času spet za PC-jem. Res je bil regler. Naročil sem ga po netu http://www.electrexworld.co.uk za 108 € + poštnina 30 €. Dobil sem ga v 3 dneh. :worship:

Pri AS Domžale bi me stalo 220 € in 7 dni čakanja :headbang: :headbang:

Objavljeno
Po dolgem času spet za PC-jem. Res je bil regler. Naročil sem ga po netu http://www.electrexworld.co.uk za 108 € + poštnina 30 €. Dobil sem ga v 3 dneh. :worship:

To je to,da Japi zaupajo delat neke dele tajvancem,tunguzijcem itd.

Fajn,da si zrihtal,mene je prišlo tudi nekaj takega .)

Objavljeno

Mene pa zanima ker letnik maš motor pa pri katerih kilometrih ti je odpovedal regler.Hvala za odgovor.

L.P.

Objavljeno
Mene pa zanima ker letnik maš motor pa pri katerih kilometrih ti je odpovedal regler.Hvala za odgovor.

L.P.

Letnik 99, 48000 km

Objavljeno (popravljeno)

Še mal novih špekulacij :whistle:

Al pa fotošopov,izberite sami .)

post-592-1189091360_thumb.jpg

post-592-1189091375_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil DAN
Objavljeno

Zdravo!

V navodilih za VFR-jko piše tudi to, da je pod sedežem prostor za U ključavnico. Sedaj pa me zanima kakšna je, je uporabna in koliko stane? Če jo kdo seveda ima.

Hvala in LP

Tom

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Postal novi član lastnikov VFR Žal niso imeli rdeče z ABS-om pa je tudi klasična črna kar lepa. Ravno sem naredil en klasičen gir na Rakitno in zadeva me navdušuje z vsakim prevoženim kilometrom bolj. Sem pa že malo nestrpen , da bi čim hitreje oddelal tistih 1000+ kilometrov in jo bom lahko malo dalj vrtel v športnih obratih.

Objavljeno (popravljeno)

...jaz sem sicer vzel rabljeno--ampak kot iz škatlce!!

Dobra zadevca, ni kej in ko gre čez 7k pokaže rožičke. Je pa res da pri vožnji z VTEC-om tudi črtice za gorivo vidno izginjajo ;)

Pa tale slikca za pa za lušte :rolleyes:

post-1422-1191952284_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil XRV-rider
Objavljeno

Lepo zgleda,ni kaj,pa še rdeča je :D

Saj vsi vejo,da je rdeča najhitrejša B)

Objavljeno
Lepo zgleda,ni kaj,pa še rdeča je :D

Saj vsi vejo,da je rdeča najhitrejša B)

Jest jo bom pa poštrihal iz rdeče v črno :krneki:

Objavljeno
Evo, dobil kose iz Lightecha :yea2:

Zmontiral bom v Soboto poslikal in oblavil.

Nosilc stabilizatorja še čakam... :wacko:

Aja pa zaščitne bunke se montirajo brez da je treba plastiko rezat :OK:

in........

Objavljeno

Intenzivno delam na tem, da jo uvozim do druge sezone iz Nemčije.....Upam da mi rata.... :whistle: .

Objavljeno

Jaz pa bom se drugo leto pridno sparal, in upal, da bo 2009 prisel ven nov model, potem pa se bom po vsej verjetnosti tudi jaz presedel! :rolleyes:

Objavljeno
Jaz pa bom se drugo leto pridno sparal, in upal, da bo 2009 prisel ven nov model, potem pa se bom po vsej verjetnosti tudi jaz presedel! :rolleyes:

Hornetarji na Vfr-ke??? :worship: Meni je prav..... :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Ma ja, saj sem ze letos razmisljal o VFR-ki, pa je bila malo predraga in sem kupil novo Hornetko 600. Kupil sem jo, ker mi je design res zelo vsec! Se pa je potrdilo vse kar so mi prijatelji govorili, da za voznjo v dvoje je malo svoh... No, nebom pretiraval, motor se pelje fantasticno, poraba cca 5 litrov, edino z dvema na njem je dosti prestavljanja, ce zelis dinamicno vozit! VFR pa mislim da bo dovolj mocan zame in za dva, pa se udobnejsi bo! Edino napako ima zelo visoka cena! :rolleyes:

Popravljeno . Popravil Demon
Objavljeno
in........

...To :whistle:

:grupni: Kar je dobr je pač dobr.

post-2720-1192114630_thumb.jpg

post-2720-1192114638_thumb.jpg

post-2720-1192114646_thumb.jpg

Objavljeno
...To :whistle:

:grupni: Kar je dobr je pač dobr.

Ti T, pa se ti zdijo tele bunke O.K.? Precej na dolgi ročici so montirani, to pa zna bit velika pi*****ja če boš ruknu in zapel ob kak pločnik ali grbino :whistle:

Verjemi, sem že na lastne oči videl Thundercat s tako diagnozo :whistle: and it was not pretty

P.S. Kdaj bo v edini pravi barvi :?

Objavljeno
Ma ja, saj sem ze letos razmisljal o VFR-ki, pa je bila malo predraga in sem kupil novo Hornetko 600. Kupil sem jo, ker mi je design res zelo vsec! Se pa je potrdilo vse kar so mi prijatelji govorili, da za voznjo v dvoje je malo svoh... No, nebom pretiraval, motor se pelje fantasticno, poraba cca 5 litrov, edino z dvema na njem je dosti prestavljanja, ce zelis dinamicno vozit! VFR pa mislim da bo dovolj mocan zame in za dva, pa se udobnejsi bo! Edino napako ima zelo visoka cena! :rolleyes:

Nevem kaj imata skupnega Vf-ka in Hornet 600 ... A gdo mogoče ve ?!

Razen seveda če primerjaš še Tomos elektronika zraven pol bi šlo lažje skupaj a ne ?

Objavljeno (popravljeno)

Razen seveda če primerjaš še Tomos elektronika zraven pol bi šlo lažje skupaj a ne ?

Kdo pa primerja Hornetko z VFR-om?? :blink:

Popravljeno . Popravil Demon
Objavljeno

Sta pač Hondi, ti to kaj dodatnega pove?? :evilgrin:

Objavljeno
Ti T, pa se ti zdijo tele bunke O.K.? Precej na dolgi ročici so montirani, to pa zna bit velika pi*****ja če boš ruknu in zapel ob kak pločnik ali grbino :whistle:

Verjemi, sem že na lastne oči videl Thundercat s tako diagnozo :whistle: and it was not pretty

P.S. Kdaj bo v edini pravi barvi :?

Ma sej te bumke so bl za male padce, kot kej druzga, če useka je pa itak Piz...ja. :krneki:

Na horneti sem mel tud bunke pa je šou deklc, so pa tele bunke narejene (kao) tko, da se od močnejšem udarcu

odtrga plastika in ne geštel.

Pozim sem zmenjen z istim ki mi je ze barval VTR v naj barvo :naughty:

Dec obvlada in dela to z veseljem, mal me zanima kakšna bi bila črna z rdecimi feltnami in poliranimi robovi le teh.

Pa napis VFR po prelakiral v rdeco.

Mogoče preveč Ducati :unsure:

Objavljeno
Ma sej te bumke so bl za male padce, kot kej druzga, če useka je pa itak Piz...ja. :krneki:

Na horneti sem mel tud bunke pa je šou deklc, so pa tele bunke narejene (kao) tko, da se od močnejšem udarcu

odtrga plastika in ne geštel.

Pozim sem zmenjen z istim ki mi je ze barval VTR v naj barvo :naughty:

Dec obvlada in dela to z veseljem, mal me zanima kakšna bi bila črna z rdecimi feltnami in poliranimi robovi le teh.

Pa napis VFR po prelakiral v rdeco.

Mogoče preveč Ducati :unsure:

Neeeeee, svetovna bo!!!!! Samo rdeca mora bit res strupena!!! :evilgrin:

Kam bos pa dal polirat robove feln??

PS (Pa Honda ne more biti nikoli kot Ducati... :grrr )

Objavljeno (popravljeno)

:D

Popravljeno . Popravil xr800

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!