skuterist Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 no, maxiskuterji so vsaj 3000 ali več, stroški registracije so seveda višji in tudi vzdrževanje je malce večj ekot pri 50cc mopedu. vem da niso to ne vem kakšne cifre, vendar se šteje maxiskuter praktično pod pravi motor, dveh pa seveda nima smisla imet, saj se potem s skuterjem lahko komot peljem tudi na izlet. z 50 cc gre mal bolj težko... :whistle: torej, ali nekaj mičeknega ali pa ornk.. :naughty: nexus in t max sta mi med maxiji najbolj všeč, ker sta na videz tudi športna. silverwing, burgman, piaggio x9 ipd. so bolj "fini" med 50 cc pa bi najraje imel piaggita nrg izpred leta 1996. torej typhoon zadnji del. pa jih ni ravno veliko v slo... Kaj bo pol :hmm:. A kej "ornk"? Pozabljaš na gilero GP800 ki ima 70PS in lahko s svojimi zmogljivostmi preseneti marsikaterega motorista, pa še nobeden izmed "nas", ki vozimo sesalce je nima :whistle:
Drejči Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 GP800, jo gledal zadnjč v PVG v Ljubljani in čeprav je v živo lepša, kot na slikah in se gor sedi res gosposko, pa je pod zicom za en "kurc" prostora in to pravim jaz, ki imam pri svojem Nexusu nič prostora. Resno! Niti moja mala Shark integralka S velikosti ne gre noter, kaj šele kaka preklopna čelada. No, morda bi pasala C3, ostalo pa pozabi.
SuzyRider Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 GP800, jo gledal zadnjč v PVG v Ljubljani in čeprav je v živo lepša, kot na slikah in se gor sedi res gosposko, pa je pod zicom za en "kurc" prostora in to pravim jaz, ki imam pri svojem Nexusu nič prostora. Resno! Niti moja mala Shark integralka S velikosti ne gre noter, kaj šele kaka preklopna čelada. No, morda bi pasala C3, ostalo pa pozabi. no, sej...motor tako velik, placa pa pod sedežem skoraj nič. tudi sam sem opazil ta fenomen pri nekaterih skuterjih. meni se gre pa tudi za plac pod sedežem, da lahko vanj vržeš kak six pack, čelado, rokavice, kak sveter ipd drobnarijo... pa tudi pri nogah je fino, da ma ravno dno, tako kot recimo typhoon. jutri grem pogledat enega x max-a 250, ki mi je tudi padel v uč.
lign Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Zanima me kaj menite o teh skuterjih ki niso ravno znane znamke (Boatan, Sachs,... )
666 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Zanima me kaj menite o teh skuterjih ki niso ravno znane znamke (Boatan, Sachs,... ) da so to skuterji za tiste ki se vozijo 1x na 2 tedna oz. za tiste ki se jim ni adrenalin hitro voziti. moje mnenje
666 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 pizdo je sploh keri tu na forume ki je s prlekije pa ma 50-90ccm moped???? :? :?
andreMHR Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 pizdo je sploh keri tu na forume ki je s prlekije pa ma 50-90ccm moped???? :? :? Jas sen s prlekije pa man 80cc moped. zakaj? :whistle:
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 Jas sen s prlekije pa man 80cc moped. zakaj? :whistle: tak pitan zato ka so sami žabari pa podobni tu gore pa te nišče nič ne razme gda neke gučiš
quiin Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Hy! Sem nova tuki. Bi vas pa neki vprašala. Čez kake pol leta načrtujem(o) nakup scooter-ja. katere znamke so najboljše? Katere modele mi priporočate(do 400 000)? pa še kej mi lahka svetujete glede nakupa. Lp Uzami: Yamaha aerox, Gilera runner, Piagio nrg, aprilija sr(to so najbols znamke) Za tunin in lepoto uzami aerox, Za malo grši izgled in malekost bolšo mašino pa runer.
Roky994 Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Uzami: Yamaha aerox, Gilera runner, Piagio nrg, aprilija sr(to so najbols znamke)Za tunin in lepoto uzami aerox, Za malo grši izgled in malekost bolšo mašino pa runer. odgovrajas na 4 leta str post :D
cehaa Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 (popravljeno) js bi pa prašu če se mi splača nabavlat piaggio NRG power vodno hlajenega, ki ga mislm uzet čez ene 2 mesca k mam bermo. :rolleyes: Prašu bi pa še če dobr putegne pa kok ma prbližn realno končno brez blukad Popravljeno Februar 2, 2009. Popravil cehaa
Markko Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Enih 70 km/h bi bla realna končna.
Mikey Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 (popravljeno) Ok čez kšn mesc nameravam kupt moped. Kaj predlagate izmed teh treh? Yamaha Aerox Gilera runner RST Piaggo NRG Power No kerga bi vi zbral pa zakaj? Gilera in Piaggo sta si glede podatkov zelo podobna. Zanima me predvsem kateri se lepše pelje ;) Po nakupu se nameravam znebit blokad, kasneje tudi lotit kašnjih manjših predelav. Predvsem zmogljivosti saj me styling niti ne zanima preveč :D Je možno da bo pri katerem naletev na kašne težave? Oziroma nasplošno ker je bolši?! :D V naprej hvala za kakršne koli odgovore. Popravljeno Februar 19, 2009. Popravil Mikey
50ccm Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Ok čez kšn mesc nameravam kupt moped.Kaj predlagate izmed teh treh? Yamaha Aerox Gilera runner RST Piaggo NRG Power No kerga bi vi zbral pa zakaj? Gilera in Piaggo sta si glede podatkov zelo podobna. Zanima me predvsem kateri se lepše pelje ;) Po nakupu se nameravam znebit blokad, kasneje tudi lotit kašnjih manjših predelav. Predvsem zmogljivosti saj me styling niti ne zanima preveč :D Je možno da bo pri katerem naletev na kašne težave? Oziroma nasplošno ker je bolši?! :D V naprej hvala za kakršne koli odgovore. Karkol biš izbrav neboš zgrešu :closedeyes: :whistle: ... usi sodijo med bolše skuterje, tako da res z nobenim neboš meu problemu .)
Mikey Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 (popravljeno) Karkol biš izbrav neboš zgrešu :closedeyes: :whistle: ... usi sodijo med bolše skuterje, tako da res z nobenim neboš meu problemu .) Ja no sej zato pa so v mojem izboru :D Zanima me kašna je kaj razlika med runner in nrg. Najbrs si bom kupu enga od teh dveh. Keateri se lepše pelje in še kašne druge za odločitev mogoče pomembne stvari :D Oziroma... ali sploh so kašne razlike? :D Popravljeno Februar 20, 2009. Popravil Mikey
klmnkos Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Ja no sej zato pa so v mojem izboru :D Zanima me kašna je kaj razlika med runner in nrg. Najbrs si bom kupu enga od teh dveh. Keateri se lepše pelje in še kašne druge za odločitev mogoče pomembne stvari :D Oziroma... ali sploh so kašne razlike? :D Glej razlike sploh ni saj že na samo mašini vidiš!!!! gilera je pa itak dražja, že zaradi oblike! Tak da ti svetujem če si bolj male rasti---do enih 180 cm ti priporočam piaggiota, če si večji, tak kot jaz--193 cm pa raje vzami gilero----------jaz sn v popolnima isti situaciji da veš!!! sa razmišljam: aerox al pa gillera ker druga je res kuracodovce :winkiss:
klmnkos Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 (popravljeno) Mene edino še to zanima, ali ima kdo na tem forumu aeroxa pa da je velik okoli meter devedeset?????? Pa kaj bi blo bolše zbrat runner sp al aerox za mene ker nimam kam noge dati!!! PROSIM ZA ODGOVORE!!!! :worship: Popravljeno Februar 20, 2009. Popravil klmnkos
andro007 Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Aerox ti bi bil mal majhen glede na tvojo višino. Po mojem boljše da vzameš gilero runner. Najboljše bi pa bilo če imaš ki blizi to ko prodajajo te tri motore in se na vsakega usedeš pa boš videl na kateremu boš lahko normalno sedel.
klmnkos Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 Aerox ti bi bil mal majhen glede na tvojo višino. Po mojem boljše da vzameš gilero runner. Najboljše bi pa bilo če imaš ki blizi to ko prodajajo te tri motore in se na vsakega usedeš pa boš videl na kateremu boš lahko normalno sedel. Hvala ti andro007 ja sej bom pri prijatlah probau malo......mnda bom aeroxa kupo ker mi je bol všeč oblika kot pri gileri....
air15 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 Odločil sem se za nakup scooterja. Odlčam se med Speedfight 2, Aerox, Rs 50 r, NRG DD, RUNNER, F15 Katerega mi priporočate (kateri se najlažje vozi in kateri ima boljši motor) velik sem 183cm :closedeyes:
Roky994 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 Odločil sem se za nakup scooterja. Odlčam se med Speedfight 2, Aerox, Rs 50 r, NRG DD, RUNNER, F15Katerega mi priporočate (kateri se najlažje vozi in kateri ima boljši motor) velik sem 183cm :closedeyes: Definitivno aerox, aprilia, nrg ali pa runner. Če imaš res 183cm ti bo aerox verjetno premajhen...
Brejker Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 Odločil sem se za nakup scooterja. Odlčam se med Speedfight 2, Aerox, Rs 50 r, NRG DD, RUNNER, F15Katerega mi priporočate (kateri se najlažje vozi in kateri ima boljši motor) velik sem 183cm :closedeyes: Runner + ZX avspuf :evilgrin:
air15 Objavljeno Februar 26, 2009 Opozori Objavljeno Februar 26, 2009 saj bi kupil NRG DD, sam sem slišal, da zelo veliko kuri če ima kdo izkušnje se priporočam aprilia se mi zdi draga aerox bo premajhen SF2 sem slišal da se mu kvari motor Runnerca je pa težka :unsure: (....in draga)
Roky994 Objavljeno Februar 26, 2009 Opozori Objavljeno Februar 26, 2009 saj bi kupil NRG DD, sam sem slišal, da zelo veliko kuriče ima kdo izkušnje se priporočam aprilia se mi zdi draga aerox bo premajhen SF2 sem slišal da se mu kvari motor Runnerca je pa težka :unsure: (....in draga) Runnerca :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se