Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. PGO-pm-x 50

2. Ropotanje

3. Predelava

4. ketne "na metre"

5. nosilec za giannelli

6. OLJA ZA SKUTERJE TTS IN OSTALO 1 2

7. tablice

8. italjet formula

9. Kit za vespo

10. polirna pasta

11. benz pušča 1 2

12. nesreča 1 2 3 4

13. sklopka in fergazer

14. Disk 1 2

15. antifriz

16. SR 125/150

17. Kurilno olje ???? ;) 1 2 3 4

18. Tecnigas RS70

19. ON LINE SHOP

• Zadnje objave

• Zivnorc
        Imaš vse možnosti se prijaviti za odgovornega za pluženje cest pri DARS. ...To se pravi, da boš kot direktor DARSa verjetno  nabavil 1000 dodatnih kamijonov za pluženje, 1000 šoferjev, 1000 sovoznikov in še 1000 vzdrževalcev, da bodo vse ceste naenkrat splužili v eni uri, da boš lahko RAVNO TAKRAT lahko peljal svojo rit, kamor ti ni treba v tistem trenutku. ...in potem vse to našteto stoji naslednjih 364 dni...in čaka na naslednji sneg, da lahko v petih minutah spet (mogoče) splužijo..in vas zadovoljijo... ...drugod po svetu veljajo cestne zimske razmere, kadar sneži... in to ljudje (nekateri, ne vsi) tudi upoštevajo.
      • Fadil
        Nisem vedel da se toliko Slovencev vozi po terenu. Zadnje mesece večina debate poteka o rally motorjih. Adventure je že za pussy-e. 🤔
      • RobiRoberto
        Po kosilu in kofetu bi šel peš do Idrije "po kolesarski stezi", in se enako vrnil domov, da bi preizkusil posodobljen in z novimi nastavivami (by my Zet) Sport Tracker na mojem tulifonu , vendar si nisem upal, ker zaradi dežja ne bi mogel uporabljati mojih pohodnih palic, ker bi moral imeti odprt dežnik, in bi mi lahko kje spodrsnilo in bi padel, in si zopet kaj polomil, "ker sem nagnjen k temu".      /  
      • pik1
        . ... tragikomičen je tale DARS 
      • RobiRoberto
        Popravljam SVOJO napako ITAK (vsaj to). Ker sem včeraj zvečer moji dragi rekel da bi danes za kosilo jedel "kislo zelje", in ker je bilo zjutraj to v loncu na balkonu še "strjeno", sem res mislil da je zelje, ko je pa oba najina polna krožnika prinesla na mizo, sem šeleugotovil, da je to "kisla repa" in ne zelje (nekateri v okolici mu rečejo zeJLe). Ker je bila repa brez "aditivov" ('basa, pečenica, krvavica ali habanca) sem jo vseeno z užitkom pojedel dva "globoka" krožnika.  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!