znj Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Ne ne informativno me je zanimalo Primejo že ampak tako kot brembo ne bodo nikoli
impulz Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Ne ne informativno me je zanimalo Primejo že ampak tako kot brembo ne bodo nikoli brembo ja :/ moja spredna škripa kt svinja. primejo pa že ja...
Kvasko Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Ne ne informativno me je zanimalo Primejo že ampak tako kot brembo ne bodo nikoli Mam brembo na aprilii :trance_27_notworthy: sam razlika je u tem da te tkoj primerjo, une ajp k si jih ornk stisnu se je pa motor tut pokonc pustavu tko da ustavt se ni problem hehe
Jerry_exc Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 brembo ja :/ moja spredna škripa kt svinja. primejo pa že ja... menjej ploščice sej po prvi gre vsak motor... še apn na boben bremze ce mas dobr nastavlen pa da ga konkretno ruknes sam mi 2x 320 brembo bl paše
budacki Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 menjej ploščice sej po prvi gre vsak motor... še apn na boben bremze ce mas dobr nastavlen pa da ga konkretno ruknes sam mi 2x 320 brembo bl paše Nissin al pa Tokico čeljust pa kaki Braking marjetica disk :$ Če smo natančni xD Replica Cup nima boljšga zavornga cilindrčka?
Jerry_exc Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Nissin al pa Tokico čeljust pa kaki Braking marjetica disk :$ Če smo natančni xD Replica Cup nima boljšga zavornga cilindrčka? beringer diski pa 6batne cnc beringer čeljusti
budacki Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 beringer diski pa 6batne cnc beringer čeljusti Sei en komplet za supermotarda se je prodajau za 1300€ pa je blo lih tak ko si napisau. Mah kje pa cnc rezani križi pa kaj js vem kšne vilce pa Alpinine tubeless feltne maš sprednji del vredn več kot je novi Tomos
Jerry_exc Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Sei en komplet za supermotarda se je prodajau za 1300€ pa je blo lih tak ko si napisau. Mah kje pa cnc rezani križi pa kaj js vem kšne vilce pa Alpinine tubeless feltne maš sprednji del vredn več kot je novi Tomos sm prej gledov na beringer strani komplet za R1 pride samo 2100 2xdisk 2x6batna čeljust 2xpletenice 1x radialna ročica pa še drugo ročko ti dajo da je v stilu
pevecm Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 brembo ja :/ moja spredna škripa kt svinja. primejo pa že ja... Tut men škripa kadar bolj na trdo bremzam, npr če ga hočm na spredenga postavt. Tko mi je že nov delal :S . Je kr mau zoprn učas, ko ti začne škripat, pa usi začnejo gledat kje se spet ena stara kripa pelje.
impulz Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 jajaja genau ploščice nisem mogu skurit kr sm bremze lepo utekaval (: nvm res zaka škripa kr je 1a firma
pevecm Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 jajaja genau ploščice nisem mogu skurit kr sm bremze lepo utekaval (: nvm res zaka škripa kr je 1a firma Misliš da bi bilo kaj drugače če bi bil plavajoči disk? Se ne spoznam na te scene, zato pa vprašam.
budacki Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Misliš da bi bilo kaj drugače če bi bil plavajoči disk? Se ne spoznam na te scene, zato pa vprašam. Lahko ja, lahko ne. Odvisno kaj je. Pri Husqvarni cvili, ker je neki organski material ( sintar verjetno ne ). Nebi rekel, da bi kaj pomagalo.
dejko39 Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 kakšne ploščice naj dam,da mi ne bo tok diska žrlo? lp
budacki Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 kakšne ploščice naj dam,da mi ne bo tok diska žrlo? lp Če disk žere je nekaj narobe. Disk mora zdržat več parov ploščic!
janstyle Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 jajaja genau ploščice nisem mogu skurit kr sm bremze lepo utekaval (: nvm res zaka škripa kr je 1a firma lol a pol to škripa usem nam =) sam nek čudn zvoj je to al se sam meni zdi?
budacki Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 lol a pol to škripa usem nam =) sam nek čudn zvoj je to al se sam meni zdi? 6 Husqvarn od 06 naprej poznam in usem škripa
janstyle Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 (popravljeno) 6 Husqvarn od 06 naprej poznam in usem škripa no...se usaj ve da dela. Popravljeno Februar 22, 2010. Popravil janstyle
dejko39 Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 (popravljeno) Če disk žere je nekaj narobe. Disk mora zdržat več parov ploščic! sej mogoče jih je že zdržal,star motor pač...sej še ni hudo požrt,obrabljen je pa že Popravljeno Februar 23, 2010. Popravil dejko39
xakrapovic Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 mene zanima kam spravite prvo pomoč v motorju? al jo nosite vedno s seboj???
motorist1 Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 mene zanima kam spravite prvo pomoč v motorju? al jo nosite vedno s seboj??? Dobro vprašanje. Jaz osebno jo ne nosim, čeprav bi jo verjetno moral...
janstyle Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Dobro vprašanje. Jaz osebno jo ne nosim, čeprav bi jo verjetno moral... Mah mene so "blue boys" že ustavli pa ni noben prašal za prvo pomoč, verjetno da mu je blo dovolj da je vidu motor brez žmigavcev, ogledal, gumo brez profila,tablico postavljeno med gumo in plastiko ki ščiti filter....brez kazni bawbaw 1
motorist1 Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Mah mene so "blue boys" že ustavli pa ni noben prašal za prvo pomoč, verjetno da mu je blo dovolj da je vidu motor brez žmigavcev, ogledal, gumo brez profila,tablico postavljeno med gumo in plastiko ki ščiti filter....brez kazni Sej po zakonu ni obvezno da maš s sabo na motorju prvo pomoč (za razliko ad avta).
janstyle Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Sej po zakonu ni obvezno da maš s sabo na motorju prvo pomoč (za razliko ad avta). Ne vem ne bom nč trdil, sam se mi zdi da je obvezno...
motorist1 Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Ne vem ne bom nč trdil, sam se mi zdi da je obvezno... Kuker se jst spomnem so me v avtošoli učili da ni obvezno lahko se pa tud motim... Obvezno ali ne, pametno bi blo da ma usak to s sabo. Sam večina verjetno nima...
Stirkac Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 ja kolk so nas učil v avtošoli zaenkrat je obvezno.... js sicer mam doma komplet, ampak mi ni zavsako za zram... sploh pa, nvm kam naj bi jo sploh dal na motorju? k torbe pa nebom lih mel s sabo za 5x10 škatlco....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se