C4V4L13R Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 pospeške ma boljše na ravnem, prav tako končno hitrost, ne vem zakaj bi šel tomos v breg hitreje...primerjali smo pa z replico cup haha, se še zj spomnem hudotovih besed: "jeb*mti in te ybrjke k ne morš mim" ja ja, dobri stari dnevi na mobikrogu :D
MiNa Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 slišal sem da je ta križanec med mopedem in motociklom skrajno robusten in da ga je skoraj nemogoče uničiti. pa me zanima tisti ki ste imeli ali imate motor če so bile kakršnekoli težave.(ste ga gdaj morali popravljati)lp Res je zverinica neuničljiva http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng del poti sta prevozila tudi po Sloveniji.
molotov Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 (popravljeno) vem ja njuno potovanje že spremljam skorej eno leto in če si uzameš čas in pogledaš vse slike ti nebo žou ker ene par jih je res fantastičnih lp Popravljeno Februar 27, 2009. Popravil molotov
soldier456 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 mal sm nazaj gledu, sam nism zaslediu (nism vsega pogledu) kak je kej s predelavam, no sej vem da se da bol mal ampak useen. Kulk pa gre največja guma gor?
Murderdoll Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Dober večer! Moja bejba ma tale motorček in moram zadevco pohvalt. Sedež se mi je zdel super (je potrebno omeniti da je na mojem mopedu trši kot dila), obrneš jo lahko praktično na mestu, pa tudi dva sva naredila na njej kar nekaj kilometrov, pa nisem lahek. Sklopka in menjalnik sta tako mehka da gor kar počivaš. Skratka, dabest! Zanimivo pa je, kako je spet veliko voznikov Tomosa SM zmotila tale YBR... Mogoče zato ker je Tomos dražji od YBR, ima pa ISTI agregat? Če ima enako konjenico, manj kilogramov in ožje gume (beri:manj trenja), potem je vsakemu kretenu lahko logično da v drag-u YBR zmaga. PIKA. Pa saj je fajn Tomos SM, verjamem, ampak dajte no nehat tekmovat! LP Gašper
tomazin Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ybr je pač bol "potovaln" motor.. tomos je pa pač bol zabaven motor namenjen ovinkom, tako kot vsak supermoto motor. Vsak pa ve za kaj bo motor uporablo in izbere primeren motor.
Murderdoll Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) ybr je pač bol "potovaln" motor.. tomos je pa pač bol zabaven motor namenjen ovinkom, tako kot vsak supermoto motor. Vsak pa ve za kaj bo motor uporablo in izbere primeren motor. Podpis. Motorja, ki bi bil vsem idealen, ne. LP Popravljeno April 21, 2009. Popravil Murderdoll
molotov Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) mal sm nazaj gledu, sam nism zaslediu (nism vsega pogledu) kak je kej s predelavam, no sej vem da se da bol mal ampak useen. Kulk pa gre največja guma gor? ja daš špurten filter pa večjo dizo v frgajzer pa gre 120(realnih) pa mal boljši pospeški pa zvok. ps. to dela samo pri modelih starejših od 2005 ker novejši majo einšpric Popravljeno April 22, 2009. Popravil molotov
PiaggioNRGPower Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Ta moped mi je zelo lep. Pomojem se je zelo udobno peljat na njem ...
soldier456 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 ja daš špurten filter pa večjo dizo v frgajzer pa gre 120(realnih) pa mal boljši pospeški pa zvok. ps. to dela samo pri modelih starejših od 2005 ker novejši majo einšpric Jst se pa ful ne morem odločit med tomosom sm pa ybr. Tomos: dobre lastnosti:akrapovič, širše gume, boljši izgled,zvok zelo dober,cena slabe lastnosti:števci, trd zic, problemi z bremzami Yamaha:dobre lastnosti:mehek zic, udobnost, za 2,poraba, bogata armaturna(od bencina do obratov, vse vse), gre mal bolš k tomos(lahk bi rekl da je pri takih hitrostih zanemarljivo, ampak ko smo že glih tak no ), cena slabe lastnosti:izgled(se da porihtat, da je lep, sam moreš met cajt), zvok, avspuh, To je to no. Na youtubu so clipi ko so se z ybr 130 pelal, kirmu tomosu to ratal? Kaj pa vaše mnenje med tema dvema?
impulz Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 težko ti bojo svetovali. pelaj se z vsakim, tak so svetovali meni : ))
molotov Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 če bi rad bl zajeban zgledu kup tomosa. če bi pa rad nekaj bolj udobnega pa yamaho. jest če bi imel dost dnarja bi tomosa. je pa tud odvisn zakaj rabš motor. lp
LooLekSLO Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Jst se pa ful ne morem odločit med tomosom sm pa ybr. Tomos: dobre lastnosti:akrapovič, širše gume, boljši izgled,zvok zelo dober,cena slabe lastnosti:števci, trd zic, problemi z bremzami Yamaha:dobre lastnosti:mehek zic, udobnost, za 2,poraba, bogata armaturna(od bencina do obratov, vse vse), gre mal bolš k tomos(lahk bi rekl da je pri takih hitrostih zanemarljivo, ampak ko smo že glih tak no ), cena slabe lastnosti:izgled(se da porihtat, da je lep, sam moreš met cajt), zvok, avspuh, To je to no. Na youtubu so clipi ko so se z ybr 130 pelal, kirmu tomosu to ratal? Kaj pa vaše mnenje med tema dvema? No jaz imam YBR in je odličen motorček. Sicer se pogovarjamo tu o hitrostih do 100 km/h (kar je več je nabiranje in predolgo traja da to dosežeš). Pomoje bi se dalo kaj doseči tako, da bi dobil nekje auspuh in pobral vse iz njega, drugače pa kakšna odmična in fergazer. Vendar mislim, da za tiste 2 leti ko ga imaš to ne splača (kakor za koga). Sam sem naredil okoli 10 000 km in mi ni žal da sem ga kupil, saj je bil do sedaj edini strošek bencin in pa 2 servisa! Drugače pa se bo moj tudi v kratkem prodajal, tako da če se slučajno za rabljenega zanimaš me lahko kontaktiraš
soldier456 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Ka je že kir menju avspuh z kakim bol športnega videza? Mogoče kaka slika? :winkiss:
LooLekSLO Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Ka je že kir menju avspuh z kakim bol športnega videza? Mogoče kaka slika? Tudi jaz sem se zanimal za zamenjavo pa nisem najdel nobenega izpuha. BTW na prodaj je YBR 125, 2005 letnik, 11000 km, dodan kovček in stranska tačka Več na PM
molotov Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 vem da se bo malce čudno slišalo, vendar mislim nabaviti motor in me zanima na kaj moram paziti. kupujem s 5000km približno. vem da boste rekli da se to tako ali tako ne kvari vendar vseeno. na kaj je treba biti pozoren. lp
Noiser69 Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 vem da se bo malce čudno slišalo, vendar mislim nabaviti motor in me zanima na kaj moram paziti. kupujem s 5000km približno. vem da boste rekli da se to tako ali tako ne kvari vendar vseeno. na kaj je treba biti pozoren. lp da ma narete servise, drugega pa nvm ka bi mogo ahtat pr takmo motorjo s tk malo kilometri ... me bo še kdo dopolno
LooLekSLO Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Moj ima 12k km pa deluje kot nov. Torej z nakupom sploh ne moreš falit
molotov Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 še nekaj me zanima koliko placa ima pod sedežom. a gre lahko samo prva pomoč ali tudi kaj drugega. lp
LooLekSLO Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Mislim, da sploh ni prostora. Pa tudi, če je, boš moral v primeru prikaza prve pomoči šraufati sedež dol.
molotov Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 no po vsem času ka sem vas moril z vsemogočimi vprašanji sem jest tud kupu ta motor. zaenkrat ful vesel pa potegne tud dobr(do zdej sem mopede gonu)zj pa sam še pou leta počakat za glavno vožno pa gremo na cesto. lp
molotov Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 še en vprašanje ali imate lastniki v auspuhu še eno manjšo luknjico(5mm)premera. ker jaz jo imam lp
molotov Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 kakšni so pa najbolj primerni obrati za ta motor jest zdej vozm na 4000-5000 a je to u redu al so prenizki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se