KuhanKrompir Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Auspuh, sedež in sprednja šajbica niso orginal, pa stranska plastika vsaj na sliki izgleda druge barve. Mogoče sem sicer prehitro rekel, da je bil karamboliran, ampak če boš klical prodajalca ga malo povprašaj o tem Glede km pa ti ne znam kaj dosti povedat. Moj ima 34 000 km pa je zaenkrat še vse okej. Ga sicer tudi prodajam če te zanima....
matej2212 Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Ja, me zanima, ampak je verjetno izven mojga budgeta, ki je 1200€ max.
KuhanKrompir Objavljeno Avgust 18, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 (popravljeno) pred 17 urami, matej2212 pravi: Ja, me zanima, ampak je verjetno izven mojga budgeta, ki je 1200€ max. Potem pa se boma težko kaj dogovorila Moj je tisti edini črni na avto net V vsakem primeru pa veliko sreče pri nakupu! Popravljeno Avgust 18, 2017. Popravil KuhanKrompir
matej2212 Objavljeno Oktober 4, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2017 Živijo, se spet javljam. Na bolhi sem zasledil tega varaderota, pa me zanima če vi opazite kaj kar jaz ne. Na kaj naj bom pozoren pri nakupu? http://m.bolha.com/avto-moto/motociklizem/motorna-kolesa/enduro/prodam-hondo-varadero-1327957426.html?aclct=1505288407
sebar Objavljeno Oktober 4, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2017 Tale varadero pa zgleda super! zadnje čase je bolj malo spodobnih primerkov. Predvsem se pozanimaj kako je bilo z rednostjo servisev. Če so podatki na oglasu pravilni je mojster delal cca 2200km/leto in če se je menjalo olje samo po X prevoženih kilometrih je bil strojček več let ne-servisiran. Ostalo pa klasika, preglej letnik gum, verigo, če je kaj mastnega okrog mašine in če ima homologacijo za leo-vince avspuh Če upaš najdi kakšnega motorista, ki bo šel s tabo na ogled. Bo bolj opazil določene stvari KuhanKrompir 1
Nejcy8 Objavljeno April 17, 2019 Opozori Objavljeno April 17, 2019 Kupim motor hondo varadero 125 XL, sem resen kupec, če je kdo zainteresiran naj poslje slike in ponudbe na mail nejc.nejc.7@gmail.com Hvala
brunobozic7 Objavljeno Marec 6, 2020 Opozori Objavljeno Marec 6, 2020 Vem da je tema zastarana ampak vseeno... Zadnjic sem gledal na Varaderotu da je premer izpuha na zadnjem cilindru veliko manjsi kot na sprednjem.. mislim da ga to blokira in me zanima ce dam tja vecjo cev bo moj Vara imel kaj vec moci in ce, priblizno koliko vec? Pa se ce dam ta hud filter notr.... Hvala
Jan2511 Objavljeno Oktober 29, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2022 Pozdravljeni, pred približno tednom dni sem kupil Varaderota letnik 2004. Po prb 2 dnevih so mi nehale delati dolge in kratke luči. Ugotovil sem že, da je bil kriv slab kontakt med lučjo in "ozemljitvenim" kablom, ki je povzročil dodatno segrevanje, zato sta se nosilca luči (bulb socket) okoli kontakta zemlje stopila. Enega sem uspel popraviti in luč deluje normalno, drugi pa je na žalost nepopravljiv. Ali kdo od vas ve, kje bi lahko dobil nadomestni del oz. če je kakšen drug model motorja uporabljal isti del ? Hvala za vsak odgovor/pomoč
JPLSlo Objavljeno November 13, 2022 Opozori Objavljeno November 13, 2022 Ob 29. 10. 2022 ob 19:39, Jan2511 pravi: Pozdravljeni, pred približno tednom dni sem kupil Varaderota letnik 2004. Po prb 2 dnevih so mi nehale delati dolge in kratke luči. Ugotovil sem že, da je bil kriv slab kontakt med lučjo in "ozemljitvenim" kablom, ki je povzročil dodatno segrevanje, zato sta se nosilca luči (bulb socket) okoli kontakta zemlje stopila. Enega sem uspel popraviti in luč deluje normalno, drugi pa je na žalost nepopravljiv. Ali kdo od vas ve, kje bi lahko dobil nadomestni del oz. če je kakšen drug model motorja uporabljal isti del ? Hvala za vsak odgovor/pomoč Mogoče tole? https://www.motorcycleproducts.co.uk/bosch-type-headlight-bulb-holder/1/018112?bike=12314
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se