Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno

Mnja jst sem tud poklicu, se mi je neka ženska oglasila in rekla da je to kao neka potegavščina in nič iz tega :SS :SS .)

Objavljeno

ja ta oglas je fake en se je spet zajbavu

sej se ni edini ko je kr velik takih oglasov gor

kdo ti bo dau valderota za 300 lol :slap:

Objavljeno

hja eni smo pač optimisti .) :ninja:

Objavljeno

slisi se kot super motorcek, upam da ga uspem dobiti se pred koncem sezone po malce nizji ceni (rabljenega seveda)..

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Ali je kdo s foruma kupil hondo varadero?

videl sem jo k v ljubljani na prikolici! :D :D ima je kromirana ogledala!

Ta na sliki?

post-6672-1127223152_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil woox
Objavljeno

Živjo!

Ali ima kdo kake informacije o teli karambolirani vari? KLIK

Vem samo da se je že kake dva mesca nazaj prodajala v enakem stanju od nekega drugega lastnika.

Ali jo je že kdo šel gledat? Ali je res samo maska, žmigovci, vilce in feltna?

Ali je še kaj drugega poškodovanega?

Raje vprašam da vidim če se sploh spača iti pogledat :P

LP

Objavljeno

Lp. Mene pa zamina kje ima Honda Varadero 125 blokade, če kdo ve? Verjetno izpuh in mogoče še kakšna elektronska blokada, če se ne motim :? Hvala v naprej za odgovor :)

Lp SiMoN`

Objavljeno
Lp. Mene pa zamina kje ima Honda Varadero 125 blokade, če kdo ve? Verjetno izpuh in mogoče še kakšna elektronska blokada, če se ne motim :?  Hvala v naprej za odgovor :)

Lp SiMoN`

izpušna cev iz enega cilindra je bistveno tanjša od cevi iz drugega.

Vzameš cel sistem LeoVince X3 in si zmagu :OK:

a noben nič neve o tisti karambolirani varaderi za katero sem pripel link mal višje?

Objavljeno

ma js bom skori sigurno v roku 2 mesecov kupu varadero, sam me zanima če obstaja akrapovičev auspuh za ta motor??

Objavljeno
ma js bom skori sigurno v roku 2 mesecov kupu varadero, sam me zanima če obstaja akrapovičev auspuh za ta motor??

ne

Objavljeno

kaj lahko kdo zalepi kako sliko od armature, ki me zanima?

Objavljeno (popravljeno)

evo:

Samo je od ameriške verzije varaderota!

post-6672-1127748836_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil woox
Objavljeno

to pa nekam staromodno zgleda drgac je pa se kr

Objavljeno

za benz itq nima skor nobena 125ka. js vem sam za cbrko 125 pa kaka stara aprilia ma se mi zdi

Objavljeno
za benz itq nima skor nobena 125ka. js vem sam za cbrko 125 pa kaka stara aprilia ma se mi zdi

daelimi (čoprčki) majo tut!

Objavljeno

ma kolko kej da kšn drugi auspuhec da kšnega konjička :D? pa prosim za kake linke da si kšne druge izpuhe ogledam

Objavljeno

www.google.com

(lenoba :nono: )

Objavljeno

Najboljsi izpuh za Varaderota je tako ali tako LeoVince SBK evo. 2! Stane ca. 75 tisocakov! Drugo leto ga bom tud sam nabavo, ce bo dnar seveda :OK: Drugace pa ta motor res super stvarca!!! :love1:

Objavljeno

aja drugace pa ne da glih nevem kolko konjickov (ce sploh kakega :? ), ampak je bol namenjenu bolsemu zvoku! ce kdo rabi lahko poslem kako se kaj cuje ta stvarca z SBK-jom :D

Objavljeno
Živjo!

Ali ima kdo kake informacije o teli karambolirani vari? KLIK

Vem samo da se je že kake dva mesca nazaj prodajala v enakem stanju od nekega drugega lastnika.

Ali jo je že kdo šel gledat? Ali je res samo maska, žmigovci, vilce in feltna?

Ali je še kaj drugega poškodovanega?

Raje vprašam da vidim če se sploh spača iti pogledat 

LP

mhm prepozn si mislim da je ravno tega ze sel moj frend iskat eheheh pa jo zej stima doma v garazi :P

Objavljeno

Kar se tiče armature res tista lučka za bencin velik motorjom manjka nevem zakj je ne vgrajujejo. Majo jo tud mitoti. Sploh je pa problem če morš še na rezervo prestavt in nikol neveš kdaj bo treba tko da ti vedno zmanjka k prehitevaš avto :D

Objavljeno

Ve mogoce kdo ki so sigurno blokade v tem motorju...do zdaj so bli odgovori samo "mozno da je..." ali "mislim da...." in tako naprej...ali ve kdo za sigurno, ki morda vozi ta motor ali kaksno CBR-ko ki ima po vsej vrjetnosti podobno :? in pa ce morda se kdo ve ce obstaja kaksen 180cc kit ali kaj podobnega za varaderota....

Hvala in LP

Objavljeno

ma kolko je drugače top speed od vare?

Objavljeno

moja je nepredelana (se zaenkrat) v nizki dirkalni prezi ca. 120 po stevcu...sepravi okol 115km/h

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!