hammer Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Za Hilton-a Ja, če lahko. Pa kar po faxu pošlješ, če imaš šanso. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Ima kdo čelado RSX HOOK?Kakšne so izkušnje? Mogoče primerjava z X lite 602. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Tudi jest prišou do nove pridobitve Sharka -> Shark RSX Holoyang :evilgrin: :evilgrin: Samo še čakam na prvi test, da vidim če so res tko grozni problemi z zvokom, kajti prejšna Sharkova čelada mi ni delala nobenih problemov :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 (popravljeno) Tudi jest prišou do nove pridobitve Sharka -> Shark RSX Holoyang :evilgrin: :evilgrin: Samo še čakam na prvi test, da vidim če so res tko grozni problemi z zvokom, kajti prejšna Sharkova čelada mi ni delala nobenih problemov :naughty: :naughty: :naughty: ...kateri model pa je bila prejšnja Shark-ica... lp Popravljeno Januar 22, 2008. Popravil flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 A Evo-Line je ze v prodaji al ne se ? Pri mauriju bo baje samo 260 eurov z popustom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 ...kateri model pa je bila prejšnja Shark-ica... lp Bila je RSF2 - Laconi Jest sm biu z njo čisto zadovoljen :worship: :worship: :worship: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dusk Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Žwjo. Naj razočaram use, ki ste nameravali kupovati kakeršno koli sharkovo absolutko (absolute,absolute mat...) saj ijh ne bo na evropskem trgu :angry: . Kakor mi je uspelo izvedeti šele, danes so dobavljive samo za ameriški trg sux :BUA: ! Jz pa sm se že tok veselil :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Tudi jest prišou do nove pridobitve Sharka -> Shark RSX Holoyang :evilgrin: :evilgrin: Samo še čakam na prvi test, da vidim če so res tko grozni problemi z zvokom, kajti prejšna Sharkova čelada mi ni delala nobenih problemov :naughty: :naughty: :naughty: Si že kaj testiral RSX kako se obnese napram RSF?... ( Tudi jaz bom kmalu zamenjal mojo RSF za RSX Holoyang pa me malce firbec matra) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Kdo ze preizkusil shark evo-line ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Imajo pri TC-ju že Shark Evo-Line? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Si že kaj testiral RSX kako se obnese napram RSF?... ( Tudi jaz bom kmalu zamenjal mojo RSF za RSX Holoyang pa me malce firbec matra) Jo nism še nč testirav tko da ti ne morem še nič rečt.... ko nardim kakšn giro bom sporoču :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Lep pozdrav Tokrat rabim jz pomoč - moja lubica se je odločla da na vsak način hoče sharkovo butterfly modro čelado in nobene druge. Naroču sm jo že decembra v TC-motoshopu pa kot vedno se nategnu, k je itak še niso prpelal, in je ni blo v pošiljki in ne vejo kdaj/če bo.... no uglavnem - model je isti za leto 08 tak da me zanima v keri trgovini al kje bi jo lahko še dobil/naročil in dejasnko dubu...karkol lahko grem tud v Italijo/Avstijo/Hr...ni važn - v Louisu sm gledu majo samo belo, kaj pa Trst? Še kdo v SLO sploh prodaja shakove? hvala vam res ful ajd lp Suhi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 www.fcmoto.de probaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dusk Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Lep pozdrav Tokrat rabim jz pomoč - moja lubica se je odločla da na vsak način hoče sharkovo butterfly modro čelado in nobene druge. Naroču sm jo že decembra v TC-motoshopu pa kot vedno se nategnu, k je itak še niso prpelal, in je ni blo v pošiljki in ne vejo kdaj/če bo.... no uglavnem - model je isti za leto 08 tak da me zanima v keri trgovini al kje bi jo lahko še dobil/naročil in dejasnko dubu...karkol lahko grem tud v Italijo/Avstijo/Hr...ni važn - v Louisu sm gledu majo samo belo, kaj pa Trst? Še kdo v SLO sploh prodaja shakove? hvala vam res ful ajd lp Suhi Žiwjo Mauri motorcycle store Via Udine, 43-34070 Lucenico (GO) Tel.0039 0481 391725 Pokliči, pa probi na telefon dobit šefa(govori slovensko), razen če seveda ne govoriš Italijansko?. :winkiss: Če jo nima, pa jo dobi v 10-14 dneh-pa še zlo se da okrog cene zglihat. Lahko pa ti tudi jz pogledam in vprašam, ker mam ta teden opravke v Gorici.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo16 Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Pozdravljeni. Zanimam se za nakup čelade Shark RSX Holoyang vendar v tc-ju nimajo moje velikosti in je tudi ne mislijo naročati v kratkem :unsure: ??? V FC-Moto.de jo imajo in to še 25€ ceneje. Preden bi naročil me zanima če je kdo kupoval prek interneta tam in kakšen je kaj rok dobave ter seveda če je čelada RSX OK(če jo kdo uporablja)?Mogoče še kdo v slo prodaja shark pa nisem zasledil? Druga izbira čelade je pa Shoei RX1000 vendar je 100€ dražja to so pa že ene dobre rokavice in se zato nagibam bolj k sharku. Hvala za odgovor in Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Pozdravljeni.Zanimam se za nakup čelade Shark RSX Holoyang vendar v tc-ju nimajo moje velikosti in je tudi ne mislijo naročati v kratkem :unsure: ??? V FC-Moto.de jo imajo in to še 25€ ceneje. Preden bi naročil me zanima če je kdo kupoval prek interneta tam in kakšen je kaj rok dobave ter seveda če je čelada RSX OK(če jo kdo uporablja)?Mogoče še kdo v slo prodaja shark pa nisem zasledil? Druga izbira čelade je pa Shoei RX1000 vendar je 100€ dražja to so pa že ene dobre rokavice in se zato nagibam bolj k sharku. Hvala za odgovor in Lp. V TCju dobijo kmalu novo pošiljko, kot jaz vem, ker tud sam čakam 1 čelado :unsure: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trin Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 (popravljeno) Lastim si čelado Shark RSI Eden, meni je v redu :) udobna, pa ni kakih problemov (z zvokom, vetrom ... ). Popravljeno Maj 1, 2008. Popravil Trin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Pozdravljeni.Zanimam se za nakup čelade Shark RSX Holoyang vendar v tc-ju nimajo moje velikosti in je tudi ne mislijo naročati v kratkem :unsure: ??? V FC-Moto.de jo imajo in to še 25€ ceneje. Preden bi naročil me zanima če je kdo kupoval prek interneta tam in kakšen je kaj rok dobave ter seveda če je čelada RSX OK(če jo kdo uporablja)?Mogoče še kdo v slo prodaja shark pa nisem zasledil? Druga izbira čelade je pa Shoei RX1000 vendar je 100€ dražja to so pa že ene dobre rokavice in se zato nagibam bolj k sharku. Hvala za odgovor in Lp. sem lastnik sharka rsx. opremo kopujem izključno fc moto. zadovoljen z njimi zelo, aja tudi glede reklamacij se da brez problema zmenit. sprintas obrazec izpolniš vrnes. pa ti zamenjajo nekje v 14 dneh. no jaz sem mojega rsx dobil v 4 dneh. aja pa popustov ni ker so cene nizje kot drugje. lahko pa probas glede stroškov pošiljanja. no vsaj meni so do zdaj vedno zastonj poslali. plačaš ob povzetju. le registrirat se mores. lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 V TCju dobijo kmalu novo pošiljko, kot jaz vem, ker tud sam čakam 1 čelado :unsure: :unsure: :unsure: jah kaj pa vem če je res - jz sm čaku več kt 4 mesce TC motoshop pa še kr ni pripela, pa so rekl da bo v naslednji pa naslednji..... :( so banda ni kaj - srčno pa upam da bo pri tebi uspešno Drugače so pa Shark meni zelo povšeču - punca ima prevkar novo in je nadvse zadovoljna. Najverjetneje bom tudi sam kmalu presedlal na Shark ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 povprašaj pri http://all4moto.com/shop/index.php?main_page=index mogoče ti jo lahko zrihta LP P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Kje lahko kupim metaliziran ali črn vizir za shark RSR2? V TC motoshop sem gledal pa nimajo nič. google tudi nič ne najde. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 pa si vprašal če ga imajo, ali si samo pogledal po štacuni in nisi videl da bi ga imeli :hmm: take stvari ponavadi naročajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Kje lahko kupim metaliziran ali črn vizir za shark RSR2?V TC motoshop sem gledal pa nimajo nič. google tudi nič ne najde. v louisu ga imajo http://www.louis.de/_40ac4d80da3dc58a90bf7...tnr_gr=20014192 lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 miklavčičač v ms pokliči bo najceneje :naughty: oz občutno ceneje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primož Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Žiwjo Mauri motorcycle store Via Udine, 43-34070 Lucenico (GO) Tel.0039 0481 391725 Pokliči, pa probi na telefon dobit šefa(govori slovensko), razen če seveda ne govoriš Italijansko?. :winkiss: Če jo nima, pa jo dobi v 10-14 dneh-pa še zlo se da okrog cene zglihat. Lahko pa ti tudi jz pogledam in vprašam, ker mam ta teden opravke v Gorici.? Oj Morm pohvalt tole štacunu, že moj peti nakup, no čelada pa tretja in vedno je ceneje kot v SLO, zdaj sem kupil RSX in privarčeval 80€. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se