lmperator Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 sem našel v louisu, samo ni anti-fog, tako da odpade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sen Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 kupil sem čelado shark rsr2 brazil. pa orng piha v oči. Kaj bi bil uzrok?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 kupil sem čelado shark rsr2 brazil. pa orng piha v oči. Kaj bi bil uzrok?? hja pač shark :whistle: meni tudi . voziz z podkapo pa saj mas spodaj nastavek pri bradi ali?? mogoče se vizir ne prilega tesno??? ali??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sen Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 hja pač shark :whistle: meni tudi . voziz z podkapo pa saj mas spodaj nastavek pri bradi ali?? mogoče se vizir ne prilega tesno???ali??? Rešu s ruto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Postar Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Lep pozdrav. Sem nov med vami izkušenimi motoristi :worship: zato me zanima nekaj glede Shark čelad. Namreč z punco sva kupila model SHARK RSF2I AXIUM in me zanima če ma kdo podobno čelado kako se kej obnese? Hvala za odgovore :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Lep pozdrav. Sem nov med vami izkušenimi motoristi :worship: zato me zanima nekaj glede Shark čelad. Namreč z punco sva kupila model SHARK RSF2I AXIUM in me zanima če ma kdo podobno čelado kako se kej obnese? Hvala za odgovore :OK: Glede na to,da sta že kupila,bosta sama videla kako se obnese... Meni ni bila bogve kaj,sem raje dodal in kupil RSR :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TITO Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Jaz sem bil kar razočaran nad shark čeladami..kolega jo sicer vozi vendar...ham.. Ne vem...imajo super športne čelade ki stane okol..350evrov, ta mi ni bila všeč ker ti skoz v čelado piha, ker nima nastavljivih zračnikov...Potem en rang nižje pa z čelado nikakor se nisem mogel povezati...Prav tkao je par kolegov reklo da niso kaj preveč zadovoljni nad Sharkom... No jaz vozim suomy čelado replica max biaggi...super zadovoljen...!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Mene pa zanima, če se dobi za Shark čelade, konkretno za RSF2 Race, sončni vizir, na način kot ga ima tale Nolanka na sliki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Mene pa zanima, če se dobi za Shark čelade, konkretno za RSF2 Race, sončni vizir, na način kot ga ima tale Nolanka na sliki. Mislim,da ne,kolk je meni znano ima samo ena sharkica sončni vizir integriran pa še preklopna je...... Opcia je samo drug temen vizir.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Lep pozdrav. Sem nov med vami izkušenimi motoristi :worship: zato me zanima nekaj glede Shark čelad. Namreč z punco sva kupila model SHARK RSF2I AXIUM in me zanima če ma kdo podobno čelado kako se kej obnese? Hvala za odgovore :OK: tudi jaz sem nad tem modelom razočaran; nekvaliteten vizir(slabo odporen na prakse); rosi se ko nora (se zelo težko odrosi; sem se peljal iz Ljubljane do Celja z napol odprtim vizirjem, da sem kaj videl); za ta denar sem pričakoval malo več; tako da je to moja prva in zadnja shark čelada LP, Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavlin666 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Mene pa zanima, če se dobi za Shark čelade, konkretno za RSF2 Race, sončni vizir, na način kot ga ima tale Nolanka na sliki. Za S800 vem, da se ga da dobiti. Ta RSF2 pa najbolje, da pokličeš v TC. Drugače imam pa sam model RSI in sem z njim zadolovjen. Se ne rosi niti ne piha. Kako je pa kaj z varnostjo pa še nisem preizkusil :yea1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
efi990 Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 Mene pa zanima, če se dobi za Shark čelade, konkretno za RSF2 Race, sončni vizir, na način kot ga ima tale Nolanka na sliki. Imam Shark RSI in sem na vizir zalepil samolepilno folijo in ob soncu opravlja svojo funkcijo.Folijo mi je zrezal v grafičnem studiju kolega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Nova EVO Line je ze v TC-motoshopu... :worship:--> [KLIK] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Mam čelado RSX, pa me zanima če še komu piha v oči in če ma kdo probleme z vezirjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katjaaa Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Lep pozdrav. Sem nov med vami izkušenimi motoristi :worship: zato me zanima nekaj glede Shark čelad. Namreč z punco sva kupila model SHARK RSF2I AXIUM in me zanima če ma kdo podobno čelado kako se kej obnese? Hvala za odgovore :OK: Do zdaj sta gotovo že preizkusla vajini čeladi, pa vseeno ... še moje izkušnje. Tud sama mam ta model čelade in sm z njo čisto zadovoljna. Piha ne nikjer, vizir pa se mi tud še nikoli ni zarosil (niti ko so temperature zunaj nižje in kdaj ko je bolj vlažen zrak). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Mam čelado RSX, pa me zanima če še komu piha v oči in če ma kdo probleme z vezirjem? Imam RSX HOOK pa res rahlo pihlja, sicer ne močno a po par 100km imam rahlo rdeče oči. Sem pa opazil da se mi je po 15000km iz vezirja začel luščiti stran zaščitni sloj. Drugače pa super čelada, vredna denarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
special749 Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 A mogice kdo ve kje bi dobi celado shark S800 spig mat. Eno ze mam pa je ze kr boga tko de bi kupu novo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 A mogice kdo ve kje bi dobi celado shark S800 spig mat. Eno ze mam pa je ze kr boga tko de bi kupu novo. http://www.louis.de/_40835e246961916c38d71...ge=0&page=2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 Mam čelado RSX, pa me zanima če še komu piha v oči in če ma kdo probleme z vezirjem? jaz mam čelado RSX Holoyang pa morm reč da je vredna denarja vizir se mi ne rosi in tud piha nič not zelo zadovoljen :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaki Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 Imam RSX HOOK pa res rahlo pihlja, sicer ne močno a po par 100km imam rahlo rdeče oči. Sem pa opazil da se mi je po 15000km iz vezirja začel luščiti stran zaščitni sloj.Drugače pa super čelada, vredna denarja. Pihanje lahko kot lastnik potrdim, izvira pa iz salbe zaščite pri bradi, to ima npr RSR2 rešeno z dodatno zaščito... in ja drugače je kar ok čelada, lastnik sem 1 leto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiCE Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 Glede na to da je bilo v zvezi z Evoline celadami bore malo napisanega, ce ze kaj je bila pa to rekalma ; ... tako, da me zanima ce je med vami kdo lastnik te celade in kako se obnese ... predvsem kompaktnost, hrup in kako se obnese njena teza, glede na to ima celada cca. 1850g lp! Matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 So pa Sharkove čelade zelo slabe, kar se tiče nošenja očal spodaj... Zadnjič sem se dal sprovocirat, naj jo vseeno probam, čeprav sem vedel že od prej za ta probem. Do sedaj še nisem videl Sharkove čelade z utori, kamor bi lahko utaknil ročice očal. Seveda sem, ko sem tlačil očala gor, polomil ročko... Močno odsvetujem vsem, ki nosijo korekcijska in sončna očala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
special749 Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 So pa Sharkove čelade zelo slabe, kar se tiče nošenja očal spodaj... Zadnjič sem se dal sprovocirat, naj jo vseeno probam, čeprav sem vedel že od prej za ta probem. Do sedaj še nisem videl Sharkove čelade z utori, kamor bi lahko utaknil ročice očal. Seveda sem, ko sem tlačil očala gor, polomil ročko...Močno odsvetujem vsem, ki nosijo korekcijska in sončna očala! Se strinjam. Že veckat sm pokreču sončna očala. Problem rešu tako, da sm kupu zatemnjen vizir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 Se strinjam. Že veckat sm pokreču sončna očala. Problem rešu tako, da sm kupu zatemnjen vizir. enako :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katjaaa Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 So pa Sharkove čelade zelo slabe, kar se tiče nošenja očal spodaj... Zadnjič sem se dal sprovocirat, naj jo vseeno probam, čeprav sem vedel že od prej za ta probem. Do sedaj še nisem videl Sharkove čelade z utori, kamor bi lahko utaknil ročice očal. Seveda sem, ko sem tlačil očala gor, polomil ročko...Močno odsvetujem vsem, ki nosijo korekcijska in sončna očala! Jaz imam Sharkovo čelado, pa sem poleti pogosto nosila sončna očala pod njo. Brez težav. Se navadiš. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se