Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

servis manualManuale_Officina_Hornet_07.pdf

priročnik navodila Hornet manual.pdf

Priporočene objave

Objavljeno
Če se to na 2T motorju dogaja, potem kmalu zariba. :D

Drugače pa mogoče premalo bencina dobi (benz filter, benz pumpa, prepognjena cevka.. .)

Se dobr pol, d je srsen 4T... Cevka za dovod goriva ni nikjer prepognjena, za ostalo nimam pojma.. :unsure:

Ocitno ga bo treba k doktorju pelat...€ razdajat :headbang:

Objavljeno

Mogoče ima pa blokado, ki izklopi štrom pri previsokih vrtljajih ?

Objavljeno
Mogoče ima pa blokado, ki izklopi štrom pri previsokih vrtljajih ?

Najbrz ne, ker sem ga ze ganjal do rdecga polja pa ni prislo do tega.. Tokrat je blo pa sam okol 10000 obratov... :unsure:

Objavljeno

Živjo mene zanima sma ena stvar, zdej js morem nekako zaščitit hornetko da ne nrdim kake neumnosti pa cele odrsam, pa me zanima če je velika razlika med bunkami pa tistim železnim gruštom ki daš na motor, recimo če se motor na mestu samo zvrne oz če ti nekako zdrsne pa da pol motor zadrsa potleh, tista železa so grda, bunke malo manj opazne sam kolko je sploh razlike med njimi? v ceni je kr nekaj razlike... prosim za kako mnenje

Objavljeno
Neki dokoncno ugotovil...Na AC pri hitrosti okol 190 km/h po priblizno 10 sek tiscanja motor zamori...Popustim gas, cez 2 - 3 sekunde vse normalno...Kaj bi bil lahko vzrok? :headbang:

Ima pri tem izpuh (DPM race) lahko kaj veze?? :huh:

Ima se kdo kaksen predlog kaj bi bilo narobe?? To da bi imel motor tako zvezan strom oziroma karkoli narejeno, da se pri doloceni hitrosti(glede na stevec) agregat ustavi oziroma ga zamori?? :unsure:

Tlazar, najbolje, da nc sploh vec ne probavas kaj je boljs, vsekakor pa daj vsaj bunke gor...Boljs to, kot da ti blok poci pri zdrsu..

Objavljeno

Nameravam nabavit auspuh za mojega sršena (l. 2004), kaj predlagate. Akrapovič se mi zdi mal drag, kakšne so kaj izkušnje z drugimi.

LP

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

v nedeljo 4. maja okoli petih popoldan sem šel malo počivat na petrol v cerknici, ko sem ravno vstopil v prodajalno me je ogovoril neki motorist s katerim sem se zapletel v pogovor ravno okoli pozdravljanja med nami motoristi, no ker me je presenetil z zanimivim stališčem, bi se še kdaj pogovoril z njim na štiri oči glede tega, o njem pa vem samo to, da ima hornet 600 črne barve 2007 letnik ali 2008, zadaj je imel top case in šotor ali spalko svetlo modre barve, velik je tam nekje okoli med 185-190 cm, ker pa je prehitro odpeljal mu nisem vsega mogel povedat kar sem hotel, ali je bil mogoče kdo med vami takrat tam in je to bil ravno on ? vem boste rekli, da ga bo na takle način težko najti, pa bi poskusil najprej takole, da mi ne bi treba ravno dobit posnetek kamere na kateri se vidi registracija !!??

lp. Dadi

Objavljeno
Živjo mene zanima sma ena stvar, zdej js morem nekako zaščitit hornetko da ne nrdim kake neumnosti pa cele odrsam, pa me zanima če je velika razlika med bunkami pa tistim železnim gruštom ki daš na motor, recimo če se motor na mestu samo zvrne oz če ti nekako zdrsne pa da pol motor zadrsa potleh, tista železa so grda, bunke malo manj opazne sam kolko je sploh razlike med njimi? v ceni je kr nekaj razlike... prosim za kako mnenje

Cevi so zakon, v kolikor ti crashpadi niso prisraufani direkno na deklc motorja.(pri 900tki je namrec nosilcek trikotne oblike in sta 2 vijaka pritrjena direktno na deklc)

Smo ze videli kako je odtrgralo srce motorja. Cevi so pa lepo krivljene tako, da se ti ne bo zataknilo za noben robnik ob morebitnem padcu (bog ne daj), jih bo pa seveda upognilo, ampak saj zato so.

Poglej na horneti 600 kako zgledajo cevi in sem 100% da jih skorajda ne bos opazil, so v taki barvi kot je mašina.

lp u.

Objavljeno
Ima se kdo kaksen predlog kaj bi bilo narobe?? To da bi imel motor tako zvezan strom oziroma karkoli narejeno, da se pri doloceni hitrosti(glede na stevec) agregat ustavi oziroma ga zamori?? :unsure:

Tlazar, najbolje, da nc sploh vec ne probavas kaj je boljs, vsekakor pa daj vsaj bunke gor...Boljs to, kot da ti blok poci pri zdrsu..

Ja tkole mislm da gre to. Pr 190 km/h v 5 prestavi si verjetno ze krepko na rdecem polju na obratomeru, al se motim. V kolikor prilezes tako visoko obstaja moznost blokade, katero obcutis ti, se pravi da ti karnaenkrat odvzame plin oz. tako kot si reku zamori motor. Mislim pa da tisi ki pravijo na tem foromu, da so horneto 600 peljali tudi 230km/h bi znali kaj vec povedat kaj se njim dogaja pri max. obratih.

lp U.

Objavljeno
Ja tkole mislm da gre to. Pr 190 km/h v 5 prestavi si verjetno ze krepko na rdecem polju na obratomeru, al se motim. V kolikor prilezes tako visoko obstaja moznost blokade, katero obcutis ti, se pravi da ti karnaenkrat odvzame plin oz. tako kot si reku zamori motor. Mislim pa da tisi ki pravijo na tem foromu, da so horneto 600 peljali tudi 230km/h bi znali kaj vec povedat kaj se njim dogaja pri max. obratih.

lp U.

ne ne...pri 190km/h v peti prestavi niti slučajno še nisi v rdečem polju...

Objavljeno
Cevi so zakon, v kolikor ti crashpadi niso prisraufani direkno na deklc motorja.(pri 900tki je namrec nosilcek trikotne oblike in sta 2 vijaka pritrjena direktno na deklc)

Smo ze videli kako je odtrgralo srce motorja. Cevi so pa lepo krivljene tako, da se ti ne bo zataknilo za noben robnik ob morebitnem padcu (bog ne daj), jih bo pa seveda upognilo, ampak saj zato so.

Poglej na horneti 600 kako zgledajo cevi in sem 100% da jih skorajda ne bos opazil, so v taki barvi kot je mašina.

lp u.

hvala za konkreten odgovor, bom naročil cevi, lp

Objavljeno
ne ne...pri 190km/h v peti prestavi niti slučajno še nisi v rdečem polju...

res je...torej bo treba drgac ugotovit "v katerem grmu tici zajec" ....

Objavljeno

bom povprasal mojstre mehanicarje jutr v Umagu, prlete ce mate cajt, je zbor Staaarih rokerjev, nou vam zou.

lp u.

Objavljeno

Po nekem hudem cudezu grem dans preverit stanje mojga srsena...210 km/h brez problemov, pa se bi slo...Ne vem, al je bla nekje sam neka smet (zadnje case sm ga mal tiscal v obrate :whistle: ), al pa ne vem... :unsure:

Objavljeno

Zdravo zanima me če ima kdo za prodat športni izpušni lonec za Hornetko letnik 99

:worship: HVALA :worship:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Mene pa zanima če ima kdo na hornetki letnik od-'98 do 2002 take žmigavce kot so tile na sliki?

Ima mogoče Louis kej podobnega? Uni miniaturni mi niso vseč prav tako ne ti originalni!

Rad bi točno take oz. zelo podobne s prozornim steklom in take velikosti.

post-15759-1211435263_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil paris2
Objavljeno (popravljeno)
v louisu jih dobiš 10 eur par

Pa so ti te velikosti kot sem jaz dal sliko ali so to neki mini?

jih ima kdo (kaka slika)?

letnik 2003 ali več ima nekaj kar bi jaz dal na svoj letnik 2001:

post-15759-1211436338_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil paris2
Objavljeno

kaj potem kompliciraš kupi original hondine od letnika 2003

Objavljeno
kaj potem kompliciraš kupi original hondine od letnika 2003

Pa gre to gor al ne?

Sj če gre bi kr te kupu.

razn če mi bo un prbil 20€ za komad.

Objavljeno
Pa gre to gor al ne?

Sj če gre bi kr te kupu.

razn če mi bo un prbil 20€ za komad.

normalno da gre gor . uni ti pa bo prbil najmanj 40 eur komad :evilgrin:

Objavljeno

Me še neki zanima če ima kdo na hornetki do l. 2002 zadnjo luč prozorno plastiko in ne rdečo?

Ni nujno da je LED bi raj navadno.

Ma to mogoče tudi Louis?

Objavljeno
Me še neki zanima če ima kdo na hornetki do l. 2002 zadnjo luč prozorno plastiko in ne rdečo?

Ma to mogoče tudi Louis?

to lahko kupiš vse original od honde, hornet 2005/2006 ima prozorne žmigavce tiste velikosti in menda pašejo tudi na starejše hornete, zadnjo luč lahko tudi kupiš prozorno, je iz ledic . samo to je vse šminka in te bo drago stalo... :evilgrin:

Objavljeno

Ma to mogoče tudi Louis?

Tole imam jaz gor..Prozorno steklo z led luckami + vgrajeni smerniki...Bilo je ze gor, ko sem kupil motor, tko, da nimam pojma iz kje je kupljeno.

post-16982-1211477525_thumb.jpg

Objavljeno
bom povprasal mojstre mehanicarje jutr v Umagu, prlete ce mate cajt, je zbor Staaarih rokerjev, nou vam zou.

lp u.

Kaj so rekli mojstri mehanicarji, kaj bi blo? :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!