Pupi13 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 Ni..: http://www.motosvet....15#entry1970054 hahaha to vids jebes ce crkuje non stop vazn da leti LoloMen 1
Yuree Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 Je kaj zanimanja za nakup za omenjen motor ?
Pupi13 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 Je kaj zanimanja za nakup za omenjen motor ? ce sprasujes za mojo yamahco ti lohk recem da sta do zdej me 2 klicala sam noben ni prsu gledat. drgac pa nc
Ervin93 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 pa boš kej druzga pupi vzel al že maš. Si probu v moto salonih kot ti bi kej ponudl al pa kej?
Pupi13 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 (popravljeno) pa boš kej druzga pupi vzel al že maš. Si probu v moto salonih kot ti bi kej ponudl al pa kej? ne ne jest prodajam sam tko za foro...če bom prodau si bom kupu avto drgač bom pa še dve let počaku pa se z njo vozu pol pa 600 ....sej bi že zdej šu ne 600cc sam se mi ne da jebat z pingvini Popravljeno December 4, 2012. Popravil Pupi13
NinjaRider04 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 ne ne jest prodajam sam tko za foro...če bom prodau si bom kupu avto drgač bom pa še dve let počaku pa se z njo vozu pol pa 600 ....sej bi že zdej šu ne 600cc sam se mi ne da jebat z pingvini ne trebaš se jebat z njimi..paprije si zrihtaš pa daš tam 30e v žep na teh ničnem pa je to to
Gasperr Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 (popravljeno) Ti še kr ne razumeš da si nisi čist nič zrihtu..- Dokler je izvorna moč motorja zavedena kjer koli (70+kW), ni čist nič zrihtano.. Popravljeno December 5, 2012. Popravil Gasperr
Pupi13 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 ne trebaš se jebat z njimi..paprije si zrihtaš pa daš tam 30e v žep na teh ničnem pa je to to tako je kot je gasperr napisov..drugace sem se pa narobe izrazil ..ni me strah policajev ker jih itak vec kot pov ne ve za te fore ampak tega da se naredi kakšna nesreča( ti skoči otrok na cesto..zbiješ en hut avto) pol lahko pa kar celo življenje delaš zato ker nisi mogu mal počakat da bi bil legaln!!!
NinjaRider04 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 Ti še kr ne razumeš da si nisi čist nič zrihtu..- Dokler je izvorna moč motorja zavedena kjer koli (70+kW), ni čist nič zrihtano.. boš še mogu dosti dati skozi lajf ..who cares? ,..jaz vem kaj je zrihtano in še pari ki se kre mene vozijo ,. = )
Ervin93 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 boš še mogu dosti dati skozi lajf ..who cares? ,..jaz vem kaj je zrihtano in še pari ki se kre mene vozijo ,. = ) glej da navš dl ti kej skoz lajf kšno doživljensko odplačevanje Pupi13 in Roky994 2
Pupi13 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 glej da navš dl ti kej skoz lajf kšno doživljensko odplačevanje sej je brez veze takim razlagat k itak ne bojo dojel se je glede tega ze tok prekregal na motosvetu da se ne splaca vec omenjat .... na zalost
budacki Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 boš še mogu dosti dati skozi lajf ..who cares? ,..jaz vem kaj je zrihtano in še pari ki se kre mene vozijo ,. = ) Ti lahko iz lastne izkušnje povem, da ti zavarovanje ne bo veljalo, če se kdo zapika v homologacijo, v primeru nesreče (ne daj Bog). sej je brez veze takim razlagat k itak ne bojo dojel se je glede tega ze tok prekregal na motosvetu da se ne splaca vec omenjat .... na zalost Žanješ tisto, kar poseješ. Vsak dela, kar sam hoče. Ne se obremenjevat, če nekdo noče, ne rabi, posledice itq nosi sam. Pupi13 1
kewo Objavljeno December 10, 2012 Opozori Objavljeno December 10, 2012 Ve kdo, če dam gor Malossi kit, morm odmično zamenjat in kupit Malossijevo ali lahko ostane originalna? lp
speedfighttuning Objavljeno December 12, 2012 Opozori Objavljeno December 12, 2012 Ve kdo, če dam gor Malossi kit, morm odmično zamenjat in kupit Malossijevo ali lahko ostane originalna? lp Mislim da lahko ostane originalna, samo potem ne boš pridobil tolko kot z Malossijevo Če bi js daju gor kit od Malossija bi dau tudi odmično od Malossija, da bi iz kita iztisnu maximum Pa obvezno dat čimboljšo ojnico in čimboljše ležaje na gredi kewo 1
DIINGGO Objavljeno December 12, 2012 Opozori Objavljeno December 12, 2012 (popravljeno) Ve kdo, če dam gor Malossi kit, morm odmično zamenjat in kupit Malossijevo ali lahko ostane originalna? lp Vem ne, ampak mislim da bo sigurno bolje. Ko sem si jaz vgradil power kit na tomosu 125 sem menjal tudi odmično, ker bolj odpira ventile. Popravljeno December 12, 2012. Popravil DIINGGO kewo 1
rok123 Objavljeno December 16, 2012 Opozori Objavljeno December 16, 2012 Mene zanima če kdo proda kak rabljen izpuh za r125, za neko solidno ceno?
kewo Objavljeno December 16, 2012 Opozori Objavljeno December 16, 2012 Mene zanima če kdo proda kak rabljen izpuh za r125, za neko solidno ceno? Kontaktiraj me na PM.
rok123 Objavljeno December 17, 2012 Opozori Objavljeno December 17, 2012 rabljen športni izpuh* da nebo pomote
zankuk Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 malo sem gledal po forumu pa nisem nikjer zasledil slednje stvari... za luč ko se plastika odstrani od okvirja gre na lpo dol al je z lepilom zalimano skupaj pa je potrebno zagreti kot pri avtomobilih da lepilo od pusti? gdo ve slučajno?? lp
NinjaRider04 Objavljeno Januar 26, 2013 Opozori Objavljeno Januar 26, 2013 malo sem gledal po forumu pa nisem nikjer zasledil slednje stvari... za luč ko se plastika odstrani od okvirja gre na lpo dol al je z lepilom zalimano skupaj pa je potrebno zagreti kot pri avtomobilih da lepilo od pusti? gdo ve slučajno?? lp http://r125forum.com/threads/how-to-replace-take-off-front-cowling-headlight-fairing.1291/ zankuk 1
Pupi13 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 (popravljeno) evo če koga zanima glas z akrapotom http://www.youtube.com/watch?v=WbPC3zuHn4Q sicer jih je na youtubu ze dost sam da si mal oglede naberem PS: motor je bil segret ko sem snemal !!! Popravljeno Februar 9, 2013. Popravil Pupi13
Yuree Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 evo če koga zanima glas z akrapotom http://www.youtube.com/watch?v=WbPC3zuHn4Q sicer jih je na youtubu ze dost sam da si mal oglede naberem PS: motor je bil segret ko sem snemal !!! ti ga prodajas ne ?
Yuree Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 jap nisi mu ze enkrat ceno 2.600 ?
Pupi13 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 nisi mu ze enkrat ceno 2.600 ? da z original auspuhom
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se