Yuree Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Če bi rad non stop visel na bencinski pol kr aprilio ja.. jo ima sosolec in pravi da je katastrofa..
tintin Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 no da se ne bomo spet kregal ampak glede stroškov pa res ne morš govort(poraba je pri r125 tok mejhna da mislm da ne obstaja noben drug motor k ma tok mejhno) peleš jo 1x na let na servis al pa še tistga doma nardiš in to je to....pr 2t morš pa ole skos dolivat ...pije tut mal več (glede ostalih stvari pa ne morm govort ker nism meu 2t motorja druzga k apna pa krose ). Za yzf pa govorim iz izkušenj Čist odvisno od vsakega posameznika kaj hoče pssst.. reklamo dela
SpiZek Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Če bi rad non stop visel na bencinski pol kr aprilio ja.. jo ima sosolec in pravi da je katastrofa.. Skos na bencinski??? Raje pojdi na tržnico in tam prodajaj buče
Pupi13 Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 pssst.. reklamo dela hahaha ja mal pa morm an ...ne pač samo povem ker mi je bil motor zelo ušeč....lahko bi sicer šel kakšnih par km/h hitreje ampak se je dalo preživet whiteghost nisem mislil mašinskega olja pač pa olje za mešanco .....sej mašinskega si mogu tut pr yzf dolivat
znj Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Se iskreno opravičujem nočem nobene vojne 2t vs 4t, pa tudi spoštujem posameznikovo odločitev. Ne morem pa mimo izjave skozi na bencinski...to lahko reče samo nekdo, ki še v življenju ni imel 2t mašine ali pa nima pojma kako se vozi. Če je skozi na bencinski naj preveri, da mu kje ne puša in reči prijatelju da ko tanka naj tanka za več kot 5€ Glede olja je pa tako, ja je za dolivati ampak spet ni toliko, da bi moral po vsaki vožnji doliti 1l olja, na 3,4,5 tankov ga doliješ, odvisno kako voziš Sicer pa nadaljujte s temo, oprostite, ker sem vam malo zasmetil. Lep pozdrav.
Whitee Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 hahaha ja mal pa morm an ...ne pač samo povem ker mi je bil motor zelo ušeč....lahko bi sicer šel kakšnih par km/h hitreje ampak se je dalo preživet whiteghost nisem mislil mašinskega olja pač pa olje za mešanco .....sej mašinskega si mogu tut pr yzf dolivat Sem tudi jaz mislil na olje za mešanico, razen če mi je kaj prikril, ampak dvomim.
SpiZek Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Sem tudi jaz mislil na olje za mešanico, razen če mi je kaj prikril, ampak dvomim. Ta tvoj prijatelj ti je 100% nekaj prikril ali pa se vozi brez olja (1l je za max 1000km)
Yuree Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Se iskreno opravičujem nočem nobene vojne 2t vs 4t, pa tudi spoštujem posameznikovo odločitev. Ne morem pa mimo izjave skozi na bencinski...to lahko reče samo nekdo, ki še v življenju ni imel 2t mašine ali pa nima pojma kako se vozi. Če je skozi na bencinski naj preveri, da mu kje ne puša in reči prijatelju da ko tanka naj tanka za več kot 5€ Glede olja je pa tako, ja je za dolivati ampak spet ni toliko, da bi moral po vsaki vožnji doliti 1l olja, na 3,4,5 tankov ga doliješ, odvisno kako voziš Sicer pa nadaljujte s temo, oprostite, ker sem vam malo zasmetil. Lep pozdrav. Mam js 2 takt 50 yamaho pa mi vec zre k yzf 125 nimam nc proti 2takterjih ... samo 4takt je usenoo majka
Pupi13 Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Mam js 2 takt 50 yamaho pa mi vec zre k yzf 125 nimam nc proti 2takterjih ... samo 4takt je usenoo majka hahahah kok je to smešn k se skos neki kregamo o nečem k nebomo nikol skupej pršli saj tema ne umre
Yuree Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 hahahah kok je to smešn k se skos neki kregamo o nečem k nebomo nikol skupej pršli saj tema ne umre Mladi pa neumni smo kaj čmo mixxx 1
budacki Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Mladi pa neumni smo kaj čmo Speak for yourself! hahahaha Ja pa seveda, da pije manj, kot ena navita 50cc 2 takt čebelca. Sej je men RS 50 na dobre dneve pila 6-7 litrov
gasy Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Proda kdo športn izpuh akrapovič/arrow...za R125 ?
Yuree Objavljeno Junij 8, 2013 Opozori Objavljeno Junij 8, 2013 Proda kdo športn izpuh akrapovič/arrow...za R125 ? k si kupu motor ?
gasy Objavljeno Junij 8, 2013 Opozori Objavljeno Junij 8, 2013 k si kupu motor ? Če bo vse po sreči grem v začetku tedna iskat
Yuree Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Če bo vse po sreči grem v začetku tedna iskat lepo leovince ti ni všeč drgač ce mas denar najbols novga kupt xd
Pupi13 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 lepo leovince ti ni všeč drgač ce mas denar najbols novga kupt xd zakaj pa novga???? ..kaj pa rablenmu manka??
Đony11 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 zakaj pa novga???? ..kaj pa rablenmu manka?? rabln je čist v redu drgač nevem zakaj novga????
Yuree Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 rabln je čist v redu drgač nevem zakaj novga???? seveda je v redu samo tezko ga bo dubu rablenga pomojem ce ve kdo za leovince v6 za tzr naj pove
gasy Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Ma jst nism zbirčen na tem motorju glede izpuha, samo da bi ga dobil kokr tok ugodno pa da bi bil športn.
Pupi13 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Ma jst nism zbirčen na tem motorju glede izpuha, samo da bi ga dobil kokr tok ugodno pa da bi bil športn. ja zajebou si jest sm ga na konc za 250 prodaju
gasy Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 ja zajebou si jest sm ga na konc za 250 prodaju Jebat ga Zdej ne veš za nobenga več a?
Pupi13 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 (popravljeno) ne na žalost ne :closedeyes: sej bo u kratkem ksn gor.....če boš pa rabo kšne paperje mam pa jest doma od leovinceja use paperje za homologacijo Popravljeno Junij 9, 2013. Popravil Pupi13
gasy Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 ne na žalost ne :closedeyes: sej bo u kratkem ksn gor.....če boš pa rabo kšne paperje mam pa jest doma od leovinceja use paperje za homologacijo Aha uredu. No če bom pa slučajn rabu papirje se pa slišma
Đony11 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 seveda je v redu samo tezko ga bo dubu rablenga pomojem ce ve kdo za leovince v6 za tzr naj pove http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7385278 evo tuki je en v6 za tzr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se