Snečer Objavljeno November 9, 2013 Opozori Objavljeno November 9, 2013 Ne pozabi na GS-a :grim In GSA bosa in igorkr 2
sayo Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Piz ... čist vsako temo z bavarci zasvinjate, pa to ni res TakeALookAround in Kmet2 2
bosa Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Piz ... čist vsako temo z bavarci zasvinjate, pa to ni res Kje pa ti vidiš BAVARCE?
Snečer Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Piz ... čist vsako temo z bavarci zasvinjate, pa to ni res http://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_GS GS in GSA model... Kasneje so pa nekateri kradli, ampak to je druga zgodba. bosa 1
hondazok Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Veš kako dolgo Honda izdeluje Twin motorje? to je že zelo stara zgodba....tudi v moto GP-ju tečejo Twin-ni :grim Bolj pazljivo moraš brati: NOV HIT pomeni da je z novim modelom (700) doživela nov prodajni uspeh. Drugače pa sem njihove twine vozil že zdavnaj zdavnaj... Skoraj ni tipa motorja (z redkimi izjemami), ki ga Honda še ni imela v svoji zgodovini.
RVT Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Pride dan, ko se z bmflarjem strinjam. Neeeee. Sm ga imel, definitivno je VolksWagnov bolsi. Imel dva. Se bolsi je Subarujev. Tud imrl dva. Morda/verjetno je porschejev se bolsi. Honda pa verjetno dela najbolse V2. Tole si pa lepo napisu
royal Objavljeno November 11, 2013 Opozori Objavljeno November 11, 2013 Bolj pazljivo moraš brati: NOV HIT pomeni da je z novim modelom (700) doživela nov prodajni uspeh. Drugače pa sem njihove twine vozil že zdavnaj zdavnaj... Skoraj ni tipa motorja (z redkimi izjemami), ki ga Honda še ni imela v svoji zgodovini. malo za šalo... sem dobil občutek, ko da ne vem kaj berem, ampak sem pogruntal da si hotel nekaj povedat a narobe zapisal ..čisto v stilu slo zakonov :grim
Kawl Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 (popravljeno) Sej ne mislim provocirat alpa kaj podobnega. Ampak lastniki AFric očitno mislijo da majo zlate motorje. DEc bi rad zaslužil na 20 let starem zvoženem(beri odsluženem) motorju. Pa lahko je Africa pa ne vem kaj sam dajte to vse skup mal bolj realno pogledat. Prodaja se ogromno novejših motorjev, ki nudijo mnogo več kot Africa - sploh pa za to ceno. Najraj bi ga poklicov pa vprašal če vzame v račun BMW GS1200R letnik2010 pa da mu doplačam še neki. http://tinyurl.com/oyoz33r Popravljeno November 20, 2013. Popravil Kawl sayo, Whitee in Kmet2 3
Snečer Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 Sej ne mislim provocirat alpa kaj podobnega. Ampak lastniki AFric očitno mislijo da majo zlate motorje. DEc bi rad zaslužil na 20 let starem zvoženem(beri odsluženem) motorju. Pa lahko je Africa pa ne vem kaj sam dajte to vse skup mal bolj realno pogledat. Prodaja se ogromno novejših motorjev, ki nudijo mnogo več kot Africa - sploh pa za to ceno. Najraj bi ga poklicov pa vprašal če vzame v račun BMW GS1200R letnik2010 pa da mu doplačam še neki. http://tinyurl.com/oyoz33r Zavrnil bi te. sohen in Kawl 2
Kmet2 Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 Ja Snečer vrjetno se najde še kakšen takšen fanatik kot ti
vandrovec Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 Sej ne mislim provocirat alpa kaj podobnega. Ampak lastniki AFric očitno mislijo da majo zlate motorje. DEc bi rad zaslužil na 20 let starem zvoženem(beri odsluženem) motorju. Pa lahko je Africa pa ne vem kaj sam dajte to vse skup mal bolj realno pogledat. Prodaja se ogromno novejših motorjev, ki nudijo mnogo več kot Africa - sploh pa za to ceno. Najraj bi ga poklicov pa vprašal če vzame v račun BMW GS1200R letnik2010 pa da mu doplačam še neki. http://tinyurl.com/oyoz33r Tako ceno imajo, saj ni edini: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7804316 ...očitno so ti motorji še v "polni kondiciji", GS-i tak letnik so že "pokojni" :grrr (hec) ...to so bili res dobri motorji, žal takih ne delajo več. GS-i in sodobna tehnika (elektronika) ne zdrži toliko. hondazok 1
moto rider Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 (popravljeno) Fantje, ne se kregat'! Jaz sem imel dve Africi. Prvo pet let, drugo slabi štiri. Stanje obeh pa "u nulu!" pa ima ena že krepko preko 180.000 km. Poraba olja 0! Z besedo; NIČ! In obe sem prodal za enak denar, kot sem ju kupil... Kwapazdej.......??! Pa še tole; Imel sem tudi dva BMW-ja. Odličen motor. Pusti ti svoj pečat, ki ga zlepa ne pozabiš. BMW je pač BMW. Nekoliko drugačen je in rad se ju spominjam. Žal, tudi po napakah (ne, to pa ne...!) No, pa se mi je tudi na Africi razletel ležaj na zadnji osi kot bojni projektil. Pa sem ga kupil v prvi železnini za štiri eure in se odpeljal novim dogodivščinam nasproti... Popravljeno November 20, 2013. Popravil moto rider Kawl in hondazok 2
Kawl Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 Sej ne rečem. To so bili super motorji - ampak glede na trenutno gospodarsko stanje bi bili lahko veseli če jih bojo prodali vsaj za nekaj malega. Glede nato da take motorje kupujejo/mo taki ki že v štartu nimamo 2-3k € plače. dore 1
sayo Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 Mal saj tema ni namenjena stari AT, mel AT, pa sej je u redu MOPED, sam jo ne zamenam za mojo staro VARO
pik1 Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 Mal saj tema ni namenjena stari AT, mel AT, pa sej je u redu MOPED, sam jo ne zamenam za mojo staro VARO ... jest tud ne za mojga bimerja ....
Fadil Objavljeno Januar 24, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2014 (popravljeno) Africa Twin 2011 Evolution http://www.daidalgas.com/africa-twin-2011-evolution/#!prettyPhoto Če je že bilo, se naj briše! Popravljeno Januar 24, 2014. Popravil Saladin Kmet2, lukec in Bostjan L 3
suzuki Objavljeno April 24, 2014 Opozori Objavljeno April 24, 2014 Hola, AT Hondoljupci, prečekirajte jutrišnji Motorrad, na naslovnici je tole
moto rider Objavljeno April 24, 2014 Opozori Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Saj vam (hondi) govorim že nekaj časa... Attributi; Teža, skladna moč z navorom, prvenstveno pa delovanje stroja kakor njegova uporabnost... In hondini detajli :yes: Pa saj so vsi motorji dobri... Ampak je honda nartabulši!! :grim & what about cena?? Popravljeno April 24, 2014. Popravil moto rider
THOMPSON Objavljeno April 24, 2014 Opozori Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Obljubljajo nebesa, na koncu pa dobiš pa sekret na štrbunk! Upam, da ne bo enako kot pri Yamahi. Naslednjica Supertenerejke se je zredila za težo sopotnice-v primerjavi z predhodnico. In obljubljali so veliko.... lp, andrej Popravljeno April 24, 2014. Popravil THOMPSON cikadina in poggy 2
frischfleisch Objavljeno April 24, 2014 Opozori Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Pa še za prebrat... Če prav zastopim naj bi mela 200kg natankana, vrstni 2 valja, 100 konjev, 20 litr kesl, 21/17 kolesa, 250mm hoda na vilcah. Kaj več pa niso povedali. Popravljeno April 24, 2014. Popravil frischfleisch sayo, dromomaniac in GULI 3
vandrovec Objavljeno April 25, 2014 Opozori Objavljeno April 25, 2014 ...kjer je dim je tudi ogenj in če bo res taka bo trenutno brez konkurence ter sanje večine endurašev. Več kot odlična naslednica stare
kađiva Objavljeno April 25, 2014 Opozori Objavljeno April 25, 2014 to je to! , ne pretežak, 100 konjičev, 21/18 feltne, in cena okoli 10.000 eur, pa da je Hondina kvaliteta sam še dva ALU kufra gor pa gasa!!! hajoktejn 1
MiNa Objavljeno April 25, 2014 Opozori Objavljeno April 25, 2014 10K€ "malo morgen" prej okoli (nad)12k€ bolj si zadel konje in "feltne" spomnite se sanj o naslednici "STEN" potem pa še en potovalnik....
kp-kp Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 Home made je že skoraj končana dlicen, ciciban, hajoktejn in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se