_Fingi_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 jst mislm bat z ravno /krivo glavo :) ups :blush: no sej, sva pol oba isto mislla sam da ti temu rečeš glava bata, jest pa pač bat :blush: sm mislu da maš ti v mislih to glavo, kapo, karkol k pride na cilindr :topic: :topic: :blink:
vision Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ups :blush: no sej, sva pol oba isto mislla sam da ti temu rečeš glava bata, jest pa pač bat :blush: sm mislu da maš ti v mislih to glavo, kapo, karkol k pride na cilindr :topic: :topic: :blink: ce imas bat z ravno glavo moras nujno imeti tudi drugo.....ali predelano glavo motorja, ker sam bat z ravno glavo in obicajno glavo motorja izgubi na kompresiji....
reesko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ce imas bat z ravno glavo moras nujno imeti tudi drugo.....ali predelano glavo motorja, ker sam bat z ravno glavo in obicajno glavo motorja izgubi na kompresiji.... to mi je pa že denzi reku...sam nevem kero glavo mam jst k sm dau drugo notr takrt k mi je zaribou moj :P
tWistEr Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 A ni mojster tale vision?? :naughty: :naughty: :worship: Kda grema na pir :P :D
vision Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 A ni mojster tale vision?? :naughty: :naughty: :worship: Kda grema na pir :P :D ko se boš prepelo kaj mim :whistle:
vision Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) to mi je pa že denzi reku...sam nevem kero glavo mam jst k sm dau drugo notr takrt k mi je zaribou moj :P sigurno mas navadno.........ker ce bi meu pa ravno pa navadn bat, bi ti upizdlo ker bi bat tolkel po glavi cilindra :eek: Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil vision
tWistEr Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Sej se bom... uno je mimo ... tk da bo :doze: Pridem zej tte dni da mi mal fergi nastaviš tk ko se spodobi :grim Sej veš da ga matra :BUA:
JeRn3j Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 samo o 32 hp lahko ti samo sanjas........ dans grem vprasat ce so ze dynota dobli v mbju pa kolko je za placat,....bom so ob priliki sprobat,kolko hp ma odprta rska z drugim auspuhom.....32hp jih ziher nima :P 32 naj bi jih mašina dala... sam tok drgač česterfieldka je mela 35 km oz. 25 kw tko da skor 100% ne verjamm da mam jst 24kojnev pod ritjo ker če je to res... jih majo pol mitoti 25... pa še neki, flamči mi je enkrat kazu dynote od rske da ma z jollijem al z điannellijem (ne vem več točn) 32km po dynotu... no sej vam bo pokazu ko pride :winkiss:
reesko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 32 naj bi jih mašina dala... sam tok drgač česterfieldka je mela 35 km oz. 25 kw tko da skor 100% ne verjamm da mam jst 24kojnev pod ritjo ker če je to res... jih majo pol mitoti 25... pa še neki, flamči mi je enkrat kazu dynote od rske da ma z jollijem al z điannellijem (ne vem več točn) 32km po dynotu... no sej vam bo pokazu ko pride :winkiss: mitoti jih majo 35 zato ker majo prvo kot prvo za 7mm večji fergi k ga maš ti...majo tud VELIIIK večje kanale v cilindru pa auspuh k je zelo dober za original auspuh..če na rs-i menjaš auspuh al pa na mitotu je velka razlika ;)
JeRn3j Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 mitoti jih majo 35 zato ker majo prvo kot prvo za 7mm večji fergi k ga maš ti...majo tud VELIIIK večje kanale v cilindru pa auspuh k je zelo dober za original auspuh..če na rs-i menjaš auspuh al pa na mitotu je velka razlika ;) sam pol tvoj mito res NIKAMOR ne gre :P :winkiss:
mitiž46 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 mitoti jih majo 35 zato ker majo prvo kot prvo za 7mm večji fergi k ga maš ti...majo tud VELIIIK večje kanale v cilindru pa auspuh k je zelo dober za original auspuh..če na rs-i menjaš auspuh al pa na mitotu je velka razlika ;) A še komu ven teče na spoju cilindra z auspuhom? Jst sm opazu da mam celo mašino črno od tega sranja(se dol cedi) :headbang:
JeRn3j Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 A še komu ven teče na spoju cilindra z auspuhom? Jst sm opazu da mam celo mašino črno od tega sranja(se dol cedi) :headbang: :grim :OK: ja dihtungo menjaj je veliko bolš :grim sam še zmer ne bo 100%
reesko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 sam pol tvoj mito res NIKAMOR ne gre :P :winkiss: amm...sam je treba neki poudart..da jst k sm delu generalno sm dau notr tašvoh cilindr...sam mam pa tavelk fergi pa ta močn bat pa "tamočno" glavo..in nimam naštelan...ker je res use...tko da kanale mava iste mi2 ti maš mal bolš auspuh jst mam večji ferg ctx mam pa močnejši bat+glavo...k naštelam more it moj k burja... A še komu ven teče na spoju cilindra z auspuhom? Jst sm opazu da mam celo mašino črno od tega sranja(se dol cedi) :headbang: men teče vn k PRASICA...umazan mam k bi si notr platike na črbo pobarvu :D
JeRn3j Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 amm...sam je treba neki poudart..da jst k sm delu generalno sm dau notr tašvoh cilindr...sam mam pa tavelk fergi pa ta močn bat pa "tamočno" glavo..in nimam naštelan...ker je res use...tko da kanale mava iste mi2 ti maš mal bolš auspuh jst mam večji ferg ctx mam pa močnejši bat+glavo...k naštelam more it moj k burja... ja no k burja ... bomo vidl ane :P
k0ci Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 kašna pa pride tamočna glava :lol: kokr jst vem so mel 7speedi raven bat in skor ravno kapo pa en batni obroček, 6 speedi pa kupolast bat, kupolasto kapo pa dva batna obročka
reesko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 kašna pa pride tamočna glava :lol: kokr jst vem so mel 7speedi raven bat in skor ravno kapo pa en batni obroček, 6 speedi pa kupolast bat, kupolasto kapo pa dva batna obročka točn tko ;) @đerija boš vidu kok bo šou :P
biker125 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Ej majstri, ka kdo ve kok gre na rski 2004 luč narazn. Morn stekl dol dobit, da fokus nazaj lahk pršravfam! je pa nekod s silikonom zalit.
Schmid87 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Ej majstri, ka kdo ve kok gre na rski 2004 luč narazn. Morn stekl dol dobit, da fokus nazaj lahk pršravfam! je pa nekod s silikonom zalit. hmm, to pa tut mene zanima :D zato da spucam en prah k ga mam notr v lampi :D
biker125 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Ja js mam isto not prah, sn pa dans šou razdret pa po pomoti še js lulek fokus odšravfo, tak da zej je kurba še skup nemorn dat :headbang: !
Aless Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 dvomim da jo bo kdo nazaj sestavo ce jo bo narazn dobo
_Fingi_ Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Proda kdo rs 125 ?? avtonet si že gledal? :rolleyes: :rolleyes:
rs fan Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 (popravljeno) dvomim da jo bo kdo nazaj sestavo ce jo bo narazn dobo če ne z lepa pa z grda :evilgrin: btw dej kako slikco gor mogoč se kir kej spomne Popravljeno Junij 22, 2007. Popravil rs fan
Aless Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Proda kdo rs 125 ?? ker letnik kupujes pa do kolko dnara?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se