Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Glede črtic: men začne skakat na nulo pr 100%segretem motorju po 20km, tko da zihr gre za napako prikazovanja temperature...

Verjetno maš kkšen slab kontakt tm pri tistem termostatu al kaj je to pač k meri temperaturo, vrjetno na cilindru (saj pri cagivi je tm)

Ne vem pa kuko mate vi lahko temperature 75°C, men se tok segreje samo če dolg v kkšn klanc vozm pod visokimi obrati, al pa da ga na mestu navijam dolg časa, pol pa gre skor do 80°C

Objavljeno

cagiva (vsaj mito) ima delovno temp. 60-65°

Objavljeno
Verjetno maš kkšen slab kontakt tm pri tistem termostatu al kaj je to pač k meri temperaturo, vrjetno na cilindru (saj pri cagivi je tm)

Ja sej tm na cilindru ma slab kontakt skor zihr, sam nevem kako čm zrihtat, k un kabel je čist na lahko nataknjen in pomoje se k po luknah vozm glih tolk mal zatrese da zjebe prikaz. A bi mogoče pomagal če s contact sprayem našpricam?

Objavljeno
cagiva (vsaj mito) ima delovno temp. 60-65°

no pol pa fajn... se mi je zdel mal čudno zakaj se mi noče nč več segret :krneki: :whistle:

Ja sej tm na cilindru ma slab kontakt skor zihr, sam nevem kako čm zrihtat, k un kabel je čist na lahko nataknjen in pomoje se k po luknah vozm glih tolk mal zatrese da zjebe prikaz. A bi mogoče pomagal če s contact sprayem našpricam?

jah, če ga maš probej, sej veš...poskusiti ni greh... če ne boš probov pa nikol ne boš vedu :krneki:

Objavljeno
lej ti tudi jaz povem da tolko konjev nima 100% če ne verjamš pa ni treba

glede mehankarjev:

- meni so tudi rekli da obstaja rotax 125 na rs kah

- meni so rekli da mam jst tale 125 in nimam blokade na cilindru pa da je treba met RAVE ventil da dobiš dodatne konje pa take

- da mam 15 konjev in to je to... da je to ena šibka verzija, oz. da imajo ta motor use rs ke po letniku 99 da bi mogu tastaro kupt pa take

pa to so mi rekli pri uradnem servisu na atotriglavu... tok da veš ko boš imel 125ko kam jo morš pelat... moja tega servisa ne vid več... ker če mi take strelajo ven uradni serviserji pol se lohk človk sam praša kaki norci oz. neizobraženi debili te motorje šravfajo... ni čudn da gre pol use u kurac .)

vem kašni so nekateri mehaniki, pr nas na autocommerce majo tut uradni servis, motor znajo zdret sam pol spet sestavit pa ne :P drgač ta mehanik k js poznam pozna apriljo bol ku lastn žep, use ve, use papirje in podatke in karkol rabiš vedet use ma. to je edin pravi mehnik kar poznam. naprimer meni je z istih delov na motorju (70cc) iz 7kw na zadnjem kolesu spravu na 10! pa tut tekmuje z unimi tastarimi tomosi, pa obvlada situacijo res na mrtvo, use kanale, kote, stvari k se mi prej še sanjale niso. pa ne govorit zdej da nima pojma pa nvem kaj k ve o teh stvareh bol ko mi usi skupi :S glede unih 38konjev.. če jih nima tok jih pač nima, me pa zanima kaj bo znau uni mehanik povedat o tem ko bo dobu stvari z aprilie (neke dokumente pa navadoli in nvem kaj use..)

Objavljeno
vem kašni so nekateri mehaniki, pr nas na autocommerce majo tut uradni servis, motor znajo zdret sam pol spet sestavit pa ne :P drgač ta mehanik k js poznam pozna apriljo bol ku lastn žep, use ve, use papirje in podatke in karkol rabiš vedet use ma. to je edin pravi mehnik kar poznam. naprimer meni je z istih delov na motorju (70cc) iz 7kw na zadnjem kolesu spravu na 10! pa tut tekmuje z unimi tastarimi tomosi, pa obvlada situacijo res na mrtvo, use kanale, kote, stvari k se mi prej še sanjale niso. pa ne govorit zdej da nima pojma pa nvem kaj k ve o teh stvareh bol ko mi usi skupi :S glede unih 38konjev.. če jih nima tok jih pač nima, me pa zanima kaj bo znau uni mehanik povedat o tem ko bo dobu stvari z aprilie (neke dokumente pa navadoli in nvem kaj use..)

dej ugasn se k si res glup s temi bednimi...pa pejd rajš do svojga lubija mehankarja :headbang: jst mam tud velik kolegov pa jih 3/4 nabija...kaj nej pol?kle po forumu njihove buče prodajam al kaj? :headbang: :headbang:

Objavljeno
tale je bila pa groba... :blink:

pizda pa če kr neki tupi...vsi vemo kaj so to vaške čenče...baba čula baba rekla...teli vaški mehankarji use neki po domač delajo...ker so se usi naučil na avtomatiku in misljo da zdej pa znajoi šraufat k vejo kaj je to cyl pa bat...sej loh da dobr šraufa...ne poznam ga in ne bom nč reku.sam pomisl nej mal tale mulo k ma tega svojga lubija da je loh njegov luby top top top top top top daleč najbolši mehanik ampak aprilia ma tok konjev k jih ma..pa če si predsednik ZDA ne morš kupt original aprilie z 38 KM ;)

Objavljeno
pizda pa če kr neki tupi...vsi vemo kaj so to vaške čenče...baba čula baba rekla...

To je na vrzdencu pa v horjulu zlo pogosto a :D

Objavljeno
To je na vrzdencu pa v horjulu zlo pogosto a :D

tud ja...sam to je tipično povsod po svetu...če hočš bit v središču pozornosti se spomen neki čist druzga pa magar če je nemogoče :)

veš da bi men usi tamali mulci verjel da mi gre mito 300 k so me že vidl kdaj ga tišat...če bi reku da mi gre 300 bi oni to čist zadovolni naprej razlagal...tko gre to ja ;)

Objavljeno
veš da bi men usi tamali mulci verjel da mi gre mito 300 k so me že vidl kdaj ga tišat...če bi reku da mi gre 300 bi oni to čist zadovolni naprej razlagal...tko gre to ja ;)

Pol bi pa tvoj fotr vn prletu pa se pidu da dej čelado gor pa pulover :P

Objavljeno
Pol bi pa tvoj fotr vn prletu pa se pidu da dej čelado gor pa pulover :P

pa sej veš kakšn je moj fotr

mulc hudičev hahaha :D

Objavljeno
pa sej veš kakšn je moj fotr

mulc hudičev hahaha :D

Ja sej...pol pa not po bajti vpije k ga ti u kurac pošleš :P

Objavljeno
Ja sej...pol pa not po bajti vpije k ga ti u kurac pošleš :P

odkar sm naredu popravca loh delam kar hočm...sm ceu vikend sam doma..pa nobena bejba ni pršla do mene :D strojan jstsm totud tebe mislu veš :P

aja pa dost v tej temi...ker se bo đeriju strgal :D

Objavljeno
drgač ta mehanik k js poznam pozna apriljo bol ku lastn žep, use ve,

če take ven strela pol to že ne bo držal... :whistle:

Objavljeno

men se je aprilia segrela na največ 105 stopin, ko je zaribala :trance_33_sleep: drgač je pa med vožno tud že do 90 prišlo, če sm dovg čaku kje na kšnmu semaforjuponavad ko se vozm ma pa tm nek 65-75 stopin.... tud men je včas temperatura kr na nulo skočila, pa sm pogledu in je biu un senzor na cilindru slab pritrjen, zj pa dela normalno

Objavljeno

mitiž uzemi ene klešče pa tist kontakt na kapi cilindra skup stisni pa bo ok... do konca ga gor porin pa skup stisn :)

Objavljeno
mitiž uzemi ene klešče pa tist kontakt na kapi cilindra skup stisni pa bo ok... do konca ga gor porin pa skup stisn :)

Bom probu...

Objavljeno
dej ugasn se k si res glup s temi bednimi...pa pejd rajš do svojga lubija mehankarja :headbang: jst mam tud velik kolegov pa jih 3/4 nabija...kaj nej pol?kle po forumu njihove buče prodajam al kaj? :headbang: :headbang:

:worship: :grim :grim

tale je bila pa groba... :blink:

nene, žal realna ;)

Objavljeno

ampak noben ne zna bl nabijat k jz :D pizda zkaj sm tolk po fotru... :glare:

Nek bi še uprašu...đeri ti boš vedu!

zadnji zobnik seveda na zadnji feltni se mi zamika levo desno, od oka 1cm!!

To je pomoje kr mau preveč. A ma tista puša pod zobnikom ključno vlogo?

Objavljeno

ja se ti premika zobnik skupaj z pestom al samo zobnik?

Objavljeno

Sm naredu to in dela tko k mora. Hvala Jernej!!! :worship:

Objavljeno
Sm naredu to in dela tko k mora. Hvala Jernej!!! :worship:

ni pene B) vedno rad pomagam usem razn enmu debilu

Objavljeno
ni pene B) vedno rad pomagam usem razn enmu debilu

ti pa polnoletn ja...prej 12 let str haha

Objavljeno
zadnji zobnik seveda na zadnji feltni se mi zamika levo desno, od oka 1cm!!

To je pomoje kr mau preveč. A ma tista puša pod zobnikom ključno vlogo?

ja zobnik se ti ne bi smeu premikat čist nč... pr men je k prbit gor... 100% je tista puša ker drugo ne more bit... je blo tud enkrat v tej temi že en tak problem opisan in tudi rešen... sam problem je to zdej najdt pr 500 straneh

ti pa polnoletn ja...prej 12 let str haha

jst sm polnoletn ja medtem ko ti nisi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!