Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

risko pa jernej ej vama se pa res da :slap:

Objavljeno
ja zobnik se ti ne bi smeu premikat čist nč... pr men je k prbit gor... 100% je tista puša ker drugo ne more bit... je blo tud enkrat v tej temi že en tak problem opisan in tudi rešen... sam problem je to zdej najdt pr 500 straneh

ej ti turbo top zajebani mehanik a ti veš da zobnik ne sme bit čist 100% gor pritrjen?notr ma gumo lih zato da ma loh kšn mm lufta(to pomen da ne sme bit kot pribit) a veš zakaj pa to? ker k bi ti gas odpru do konca bi ti ketno utrgal tko da slab mehanik si ti...noben ne bo h teb vozu haha :D

risko pa jernej ej vama se pa res da :slap:

on je začel jst sm pa itak odnehu :D

Objavljeno
rs125motor6na.jpg

ok a se zategne 1ko al 2ko??? če se sploh kerga od teh :?

KAPO DOL :worship:

Objavljeno

tvoje štelanje fergazerjev :worship:

Objavljeno

Ej pjebi ma mogoč kdo masko, pa levi in desni bok za rs??? Je bla včiri cesta na roglo za mene usodna :headbang: !

Objavljeno

haha upam da jernej nisi ki res tukaj šel štelat fergazer :D

Objavljeno
haha upam da jernej nisi ki res tukaj šel štelat fergazer :D

to sm dau samo za primer...

itak jst se ne mislm (s)kregat z njim sam hočm mu dopovedat da ni mehanik tko k on misl da je

Objavljeno
tvoje štelanje fergazerjev :worship:

ahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: ta je pa svetovna :D al pa če se tm gas štela :whistle: mislm butli :kva2:

Ej pjebi ma mogoč kdo masko, pa levi in desni bok za rs??? Je bla včiri cesta na roglo za mene usodna :headbang: !

jst ti zdilam za 2000€ :kva1:

Objavljeno
ahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: ta je pa svetovna :D al pa če se tm gas štela :whistle: mislm butli :kva2:

lej usak dela napake...jst ti đeri pa usi ...sam gre se zato da on misl da je popoln...

đeri dost o tem bomo šli na pivo ;) ti pa še enkrat povem...nisi tak mehanik k mislš da si ;)

Objavljeno
lej usak dela napake...jst ti đeri pa usi ...sam gre se zato da on misl da je popoln...

đeri dost o tem bomo šli na pivo ;) ti pa še enkrat povem...nisi tak mehanik k mislš da si ;)

ma jebi si matr s tabo nikol več

Objavljeno

če niso plastike čist fuč jih dej varit to je človeška varianta

razn če se ti gre za lepoto pol je kr visoka cena

plastike so svinsko drage za rsko iz izkušen povem

Objavljeno
ma jebi si matr s tabo nikol več

si bom zapomnu to ;)

si pokazu svojo bednost da se tkole skregaš zarad neumnosti ...

Objavljeno
ja zobnik se ti ne bi smeu premikat čist nč... pr men je k prbit gor... 100% je tista puša ker drugo ne more bit... je blo tud enkrat v tej temi že en tak problem opisan in tudi rešen... sam problem je to zdej najdt pr 500 straneh

jst sm polnoletn ja medtem ko ti nisi

ego? :naughty:

Objavljeno
ampak noben ne zna bl nabijat k jz :D pizda zkaj sm tolk po fotru... :glare:

Nek bi še uprašu...đeri ti boš vedu!

zadnji zobnik seveda na zadnji feltni se mi zamika levo desno, od oka 1cm!!

To je pomoje kr mau preveč. A ma tista puša pod zobnikom ključno vlogo?

1cm je mal preveč ja, to zih s pušo neki ni uredu, men se premika za mm ali pa, ker je tista guma not še precej zjebana ozr je skoraj nč vč ni not, nova je pa svinsko draga :trance_33_sleep: itak bom mogu zamenat zobnik, ker je že precej zjeban, in pol bom dav not eno gumo, bom pač mal home made pa bo, na uradnem servisu (jeseni 1x) mislim da so mi rekli da pride tista guma not dobrih 15k sit :trance_33_sleep:

aja no sj zj k mislem menjat zadnji zobnik me zanima če ma mogoče kdo kšnga doma, novga al pa mal rablenga, sam d ni isti sranje kot moj :) kjer so zobje že kr mal ukrivljeni nakonc pa precej so zrabljeni.... če ma kdo kj nj uploada sliko pa je, d se vid kolk je ohranjeno

Objavljeno
če niso plastike čist fuč jih dej varit to je človeška varianta

razn če se ti gre za lepoto pol je kr visoka cena

plastike so svinsko drage za rsko iz izkušen povem

Ja prednjo bom dal varit se tak in tak nebo vidlo, boka bom pa oba ze pobarvana dobo za 80€!!!

Upam da bo drug tedn že to zrihtan :rolleyes: .

Objavljeno

A je gdo mogoče kej štopou kakšni so pospeški od RS125? Sej sm neki brau na tistmu navero.co.uk sam tm je bl čudn napisan, oz. določene stvari se mi zdijo čudne, sej drgač je ful fajn narjen. Sam ne verjamem da rab z 90-96 milj 7 sekund. Men se zdi da so časi pol pr velikih hitrostih mal veliki, se mi zdi da hitrejš dobi... Tle mate ta naslov: http://www.navero.co.uk/rs125zone/rs125.html, pa pejte pod technical specifications pogledat k piše kolk cajta rab za določeno hitrost doseč z nule.

Objavljeno
A je gdo mogoče kej štopou kakšni so pospeški od RS125? Sej sm neki brau na tistmu navero.co.uk sam tm je bl čudn napisan, oz. določene stvari se mi zdijo čudne, sej drgač je ful fajn narjen. Sam ne verjamem da rab z 90-96 milj 7 sekund. Men se zdi da so časi pol pr velikih hitrostih mal veliki, se mi zdi da hitrejš dobi... Tle mate ta naslov: http://www.navero.co.uk/rs125zone/rs125.html, pa pejte pod technical specifications pogledat k piše kolk cajta rab za določeno hitrost doseč z nule.

zaprta ma do 100 prbližn 10 sek ...ni nekih brutalnih pospeškov :unsure: :unsure: :unsure:

za osdprte pa newem

Objavljeno
zaprta ma do 100 prbližn 10 sek ...ni nekih brutalnih pospeškov :unsure: :unsure: :unsure:

za osdprte pa newem

Uh, veš kakšna je razlika zaprta pa odprta... No sej tud odprta nima brutalnih pospeškov, sam v primerjavi z zaprto pa gate trga...

Objavljeno
Uh, veš kakšna je razlika zaprta pa odprta... No sej tud odprta nima brutalnih pospeškov, sam v primerjavi z zaprto pa gate trga...

al pa celindre pa gredi

Objavljeno
al pa celindre pa gredi

hahha :D

pa še kšno ojnico zravn :D

Objavljeno
al pa celindre pa gredi

hehe, aja pa fantje obstaja od aprilie neuradna stran od 125 ena francoska k majo ma use napisan pa tm poglejte... napiste u google aprilia rs 125 pa boste vidl nekje uspodi unoffical site pa tko...

ajd vidmo pa hvala k0ciju za njegov super ekstra ban utemeljen do daske

FlamE#20

Objavljeno

ni za kaj flame, pa še kdaj :winkiss:

sploh pa sam veš da si zajebu, take komentarje kot je bil tisti zaradi katerega sem te banal pa drugič zadrži zase, sem dobil dosti pritožb točno na tisti post

Objavljeno
hehe, aja pa fantje obstaja od aprilie neuradna stran od 125 ena francoska k majo ma use napisan pa tm poglejte... napiste u google aprilia rs 125 pa boste vidl nekje uspodi unoffical site pa tko...

ajd vidmo pa hvala k0ciju za njegov super ekstra ban utemeljen do daske

FlamE#20

ti samo tiho, ker koci te je čist po pravici banal, ne pa tak ko mene ostali moderatorji ker se včasih rad pošalim :D

dobro dovolj offtopic, ti flame pa si samo ne želi, da se kdaj v živo srečama, razlogi so jasni verjetno...

Objavljeno

Kva sm spet zamudu...Nejko a boš na MSNju obrazložu :unsure: Flame, ti si pa vedno probleme delaš :slap:

Objavljeno
Kva sm spet zamudu...Nejko a boš na MSNju obrazložu :unsure: Flame, ti si pa vedno probleme delaš :slap:

itak se bojo počas usi med sabo skregal.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!