jskrablin Objavljeno September 26, 2018 Deli Objavljeno September 26, 2018 pred 11 minutami, bzk pravi: @jskrablin, malo berem odgovore za nazaj in opažam da se voziš tudi po naših koncih. Gremo kdaj na kakšno v izi turco? Ponavadi se vozimo trije... lp Definiraj 'naše konce'... Drugače pa ja, se z veseljem pridružim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno September 26, 2018 Deli Objavljeno September 26, 2018 Krim, Rakitna, pa tja proti Cerknici. Okoliš Rakitne več ali manj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jskrablin Objavljeno Oktober 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2018 Z malo zamude, ni lih hard enduro je pa cross country. 20. oktobra je na (v??) Ribniku na Hrvaškem potekala zadnja letošnja dirka cross country prvenstva za resne (in malo manj resne) amaterje Ker sem moral v septembru na račun mesec+ trajajočih zdravstvenih težav izpustiti Vransko in Slovenj Gradec sem rekel da tole pa grem odpelat, pa magari crknem. Trening sem moral izpustite, ker še en teden prej nisem bil zdrav, yay.. Seveda mi je vmes obtičal avto na servisu tako da sem moral iskati še prevoz za motor Na srečo so fantje pri MotoXgeneration imeli prostor v kombiju tako da sem na koncu kampiral med samimi Huskami (lej sliko spodaj, en čuden moped se tam štuli poleg). Sama proga ni bila zahtevna, je bila pa hitra. Kar mi ne leži najbolj, sam v tem primeru je bilo ok - pojma nisem imel a mi bo sploh uspelo odpeljati uro navijanja po precej razgibani progi - MX del, cross country del, nekaj hoste, nazaj na MX del in gas v nov krog Če bi bile vmes kake resne jebe, verjetno ne bi sfural do konca. No na koncu sem sfural sicer solidno zadnji med onimi, ki nismo čisto zabluzili (en krog zaostanka) pa v kolikor bi mi prej uspelo priti na trening bi verjetno peljal občutno hitreje. Tako pa več ko en mesec premora od motorja, praktično par dni potem, ko sem prišel k sebi niti nisem hotel nekaj na silo tiščati in posledično tvegati odstopa zaradi prekurjenja samega sebe. Kar sem opazil je da je nivo vedno boljši. Pomojem je to še vseeno ena hitrejših dirk, ki sem jih spravil skup, definitivno vozim precej hitreje kot lani, mesto na razpredelnici pa je kr okoli istega Bo treba začet resno trenirat, drugače nima smisla vse tole. Akcijskih fotk (mojih) tokrat na žalost ni ne glede na to, da je bilo kar nekaj fotografov ob progi, je pa tale - najdi moped, ki ne spada v kontekst Do naslednje sezone bo treba pa kr v telovadnico. In kaj na Rab preko zime. IZTOK, lukec, RobiRoberto in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno November 5, 2018 Deli Objavljeno November 5, 2018 Nauk te slike? Če daš premalo po gasu, moreš sredi strmine pobirat motor MiNa, GULI, miklavc in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno November 6, 2018 Deli Objavljeno November 6, 2018 Hahha, ali pa tako kot pri meni...."če greš prepočasi v kanal, boš padel" jskrablin, DXR16, krucymucy in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno November 6, 2018 Deli Objavljeno November 6, 2018 pred 13 minutami, bzk pravi: Hahha, ali pa tako kot pri meni...."če greš prepočasi v kanal, boš padel" To je vedno tako... če greš pol hitreje v kanal pa nisi čisto prepričan boš spet padel, sam pri večji hitrosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 6, 2018 Deli Objavljeno November 6, 2018 pred 1 uro, jskrablin pravi: To je vedno tako... če greš pol hitreje v kanal pa nisi čisto prepričan boš spet padel, sam pri večji hitrosti ...a pa moraš iti pol tudi dlje peš nazaj po motor?.. ..v četrtek kaže lepo vreme. Prideš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno November 6, 2018 Deli Objavljeno November 6, 2018 pred 15 minutami, Zivnorc pravi: ...a pa moraš iti pol tudi dlje peš nazaj po motor?.. ..v četrtek kaže lepo vreme. Prideš? Odvisno kako daleč se odkotališ. Če nacilaš kako drevo se zelo hitro ustaviš V četrtek zveni ok. Se še slišima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno November 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 8, 2018 (popravljeno) …. … četrtek…. lep...poznojesenski….. skoraj 20 stopinj... …..nekomu bo žal, da ni prišel...pol sem šel pa sam.…. ...ej.....a sem že reku ?!? .. ...je*eš benz… Popravljeno November 8, 2018. Popravil Zivnorc RobiRoberto, Quest, MiNa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno November 27, 2018 Deli Objavljeno November 27, 2018 Če že vreme ni pravo za vožnjo.....pa lahko malo okrancljamo motor, ane? Janezs, DXR16, MiNa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 27, 2018 Deli Objavljeno November 27, 2018 @Zivnorc zanimiva zadeva, samo si čisto "nelegalen" in lahko pokasiraš solidno kazen (neregistrirano motorno vozilo v "naravnem okolju" ... ) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTONE Objavljeno November 27, 2018 Deli Objavljeno November 27, 2018 https://www.motorpasionmoto.com/trail/m1030m1-la-kawasaki-diesel-para-los-marines-de-ee-uu-que-gasta-solo-2-5-litros-a-los-100-km?fbclid=IwAR04YrkPIr3ampUdzv6pnAtW6pLyh8EAMYkWt8ZvZWN7oWXLGKi-dJaSdlM sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno November 27, 2018 Deli Objavljeno November 27, 2018 pred 2 urami, franc pravi: @Zivnorc zanimiva zadeva, samo si čisto "nelegalen" in lahko pokasiraš solidno kazen (neregistrirano motorno vozilo v "naravnem okolju" ... ) . lp Manj verjetno, kot z registriranim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno November 27, 2018 Deli Objavljeno November 27, 2018 pred 3 urami, franc pravi: @Zivnorc zanimiva zadeva, samo si čisto "nelegalen" in lahko pokasiraš solidno kazen (neregistrirano motorno vozilo v "naravnem okolju" ... ) . lp Kazen znasa 40 EUR, polovicka pa 20. Kako pa bi nasli krsitelja? Razen ce te legitimira. Pa policajev ravno ni v gozdovih na pretek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 27, 2018 Deli Objavljeno November 27, 2018 pred 51 minutami, IZTOK pravi: Kazen znasa 40 EUR, polovicka pa 20. Kako pa bi nasli krsitelja? Razen ce te legitimira. Pa policajev ravno ni v gozdovih na pretek. Za neregistrirano vozilo pa polovička od 500€ ? Samo počaka da zmanjka baterij... lp ps. ne mislim čisto zares (samo ni pa nemogoče) sesir in IZTOK 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno November 27, 2018 Deli Objavljeno November 27, 2018 pred 24 minutami, franc pravi: Za neregistrirano vozilo pa polovička od 500€ ? Samo počaka da zmanjka baterij... lp ps. ne mislim čisto zares (samo ni pa nemogoče) Kateri clen, kateri zakon? Dobro razmisli. Pa dolgo bi ga cakal oz. tekal za njim franc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 Dejmo raje o čem drugem kot o zakonodaji. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 pred 11 minutami, bzk pravi: Dejmo raje o čem drugem kot o zakonodaji. lp Objavi se kaksno fotko ko kracas motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 (popravljeno) Oj, nimam niti nič takega poslikanega iz tega motorja. Je že iz fabrike prišel z raznimi bombončki ( Igor slip on, oranžni rezkani križi, oranžen okvir,....) Bom pa našel kaj slikovnega gradiva od prejšnjih "krosk", tam sem denar na veliko metal gor btw: na tisti sliki zgoraj so tačke iz titana. v živo hudo lep in lahek izdelek. lp Popravljeno November 28, 2018. Popravil bzk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 pred 13 minutami, bzk pravi: Oj, nimam niti nič takega poslikanega iz tega motorja. Je že iz fabrike prišel z raznimi bombončki ( Igor slip on, oranžni rezkani križi, oranžen okvir,....) Bom pa našel kaj slikovnega gradiva od prejšnjih "krosk", tam sem denar na veliko metal gor btw: na tisti sliki zgoraj so tačke iz titana. v živo hudo lep in lahek izdelek. lp Meni je skoda denarja za Akrapota pa titan fusrasterje. Zgleda lepo do prve voznje. Pol bi raje vlozil v boljsa kolesa, predvsem platisca. Pa vznetenje. Edino novo grafiko sem mu privoscil za polepsanje. Letos pa ze podiram agregat, bom videl kaj vse bo treba menjat. Malo je ze olje pil, ni pa nic kriticnega, kadi se zaenkrat ne. Bolje preventiva kot kurativa. Ce bo vse ok bo strosek edino batni obroci, tesnilo glave in tesnila ventilov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 (popravljeno) Hja, jaz pa uživam v tem da motorju privoščim kakšen bonbonček. Vem da se bom isto (slabo) potem peljal, samo sej veš, fajn se ti zdi. Platišča, hja, ta naj bi bila dokaj dobra, če bi menjal, bi menjal obroče za excelove A60. Za moje pojme TOP obroč! Vzmetenje spredaj je eno izmed boljših ta hip; WP AER 48. Grafike pa hja, rade volje bi jih dal, samo tako kot se mi vozimo....ne zdržijo dolgo. Čeprav vsak naslednji motor bolj čuvam kot prejšnjega. Servisi pa na 15ur, Motorex sintetika + filter. Zračni filter čistim po potrebi ali ko mi je dolgčas. Po 130 ur prevoženih mi magnetni čep za izpust olja ne pokaže nobenih sledi kovine. Popravljeno November 28, 2018. Popravil bzk Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 Exclel A60 sem tudi jaz imel v mislih. Za vzemetnje pa sem mislil fedre glede na težo voznika, pa servis viic in amortizerja.. Če si v rangu 75 do 85 kil z opremo si srečkovič. Jaz sem dal 250 EUR za komplet feder za mojo težo, je pa to zelo dobra investicija. Grafika pa je pač potrošni material. Ne kupim originala, 3 x predrago. Za 80 EUR sem dobil zelo kvalitetne nalepke, debele in z dobro prevleko. Pa unikatna je, sam se jo oblikoval na spletni strani z aplikacijo. Pasala je v nulo razen nekaj malega prirejanja na zaščiti vilic. Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 Ena od danes. jskrablin, DAMI34 in malakai 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 pred 3 urami, IZTOK pravi: Meni je skoda denarja za Akrapota pa titan fusrasterje. Zgleda lepo do prve voznje. Pol bi raje vlozil v boljsa kolesa, predvsem platisca. pred 3 urami, bzk pravi: Platišča, hja, ta naj bi bila dokaj dobra, če bi menjal, bi menjal obroče za excelove A60. Za moje pojme TOP obroč! Zanimivo! Jaz pa pri nobenem kros ali hard enduro motorju, ki sem ga imel (pa se jih je v 30 letih zvrstilo kar nekaj), nisem čutil najmanjše potrebe po menjavi kolesnih obročev. In to kljub intenzivni uporabi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno November 28, 2018 Deli Objavljeno November 28, 2018 Meni je na prejšnji Hondi crf450 2014 počil zadnji obroč. Potem sem ga menjal za Takasago Excel obroč ker A60 nisem dobil. Pa nisem neki blazno zlorabljal motorja, samo kot kaže je popustil material.... ps: @Janezs te je kaj zeblo? ps: @Iztok, jaz sem si malo po svoje naštimal vzmetenje....problem je v tem ker sem pretežak za svoje centimetre in sem zadnji feder dokaj dobro zategnil, samo še zmeraj ni to-to! Prednje vzmetenje imam "napumpano" na neko vmesno varianto med začetnikom in profijem, klikerje na vilcah in zadnjem fedru pa po lastnem filingu. Izhajal sem pa iz raznoraznih testov na netu, predvsem iz "motocross action magazina" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se